Povezane vesti
Najgore je biti četvrti: Najbolji vaterpolista sveta Dušan Mandić razočaran što se vaterpolisti nisu domogli medalje na SP u…
Večernje novosti pre 2 dana
TAKO blizu, a tako daleko. Četvrto mesto je za svakog sportistu, a naročito za naše vaterpoliste najgore na svetu. "Delfini" su u Singapur došli samouvereni, namerni da pokore planetu, a sinoć su se u Beograd vratili utučeni, duboko razočarani. Navikli… »
Ćuk: "Mi smo trostruki olimpijski prvaci, sve koji nas pljuju treba da bude sramota!"
Sportske.net pre 2 dana
Vaterpolo reprezentacija Srbije nakon osvajanja zlata na Olimpijskim igrama u Parizu prošle godine vratila se sa Svetskog prvenstva u Singapuru bez medalje. "Delfini" su najpre u polufinalu poraženi od Mađara sa 19:18, da bi u borbi za treće mesto… »
Ćuk: Ne zaslužujemo salvu uvreda
Sportski žurnal pre 2 dana
Pred Delfinima analiza urađenog u singapuru, Miloš Ćuk poručuje. Svetsko prvenstvo u Singapuru je završeno. Srbija je kao u Fukoki pre dve godine zauzela četvrto mesto. Delfini su imali šarenolike rezultate na velikim takmičenjima posle Japana. Na… »
"Vaterpolisti odustaju i postaju spasioci jer su slabo plaćeni, to mi strašno smeta"
Telegraf pre 2 dana
Vaterpolo reprezentacija Srbije ostala je bez medalje na Svetskom prvenstvu u Singapuru, pošto je nakon poraza od Mađarske u polufinalu, ubedljivo izgubila i od Grčke u meču za bronzu. Tako su Delfini i posle osam godina bez odličja na SP. Nije samo… »
Vesti dana »

(Video) Vika, dreka i plač! Putnici oči u oči sa napadačem Pojavio se novi snimak drame na letu za Glazgov: Evo kako je Srbin sprečio tragediju
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

"Trampe, pa ti to nama pretiš!" Medvedev brutalno odgovorio: NIsmo mi ni Izrael, ni Iran! Znaš li kojem ratu ovo vodi?
Alo pre 5 satijoš 3 povezane

Ministarstvo spoljnih poslova preporučuje građanima da ne putuju u Hrvatsku u narednom periodu
Danas pre 1 satjoš 1 povezana

Rada Manojlović u haljini koja otkriva sve! Gosti u šoku, izrezi na sve strane, prekratka, providna, vrtoglave štikle! (foto)
Alo pre 29 minutajoš 2 povezane