Povezane vesti
Na prirodnom izvoru snage: VODAVODA i Košarkaški savez Srbije nastavljaju saradnju
B92 26.07.2025
Kompanija VODAVODA i Košarkaški savez Srbije svečano su obeležili nastavak višegodišnjeg partnerstva. To znači da će VODAVODA i na ovom Evropskom prvenstvu biti zvanična voda košarkaške reprezentacije Srbije. Ovom prilikom, potpisan je i ugovor o podršci… »
Na prirodnom izvoru snage: VODAVODA i Košarkaški savez Srbije nastavljaju saradnju
Forbes 26.07.2025
Banja Vrujci, 24. jul 2025. – Kompanija VODAVODA i Košarkaški savez Srbije svečano su obeležili nastavak višegodišnjeg partnerstva, tako da će VODAVODA I na ovom Evropskom prvenstvu biti zvanična voda košarkaške reprezentacije Srbije, uoči Evropskog… »
Nisu se razumeli - ili baš jesu? Pešić i Đorđević u dijalogu koji je otkrio suštinu
B92 26.07.2025
Kompanija VODAVODA i KSS ozvaničili su nastavak dugogodišnjeg partnerstva pred Evrobasket 2025. Tom prilikom potpisan je i ugovor o naslovnom sponzorstvu za juniorski šampionat U18, koji će se ove godine održati u Beogradu. Događaj je održan na… »
Nisu se razumeli – ili baš jesu? Pešić i Đorđević u dijalogu koji je otkrio suštinu
Telegraf 26.07.2025
Kompanija VODAVODA i Košarkaški savez Srbije ozvaničili su nastavak dugogodišnjeg partnerstva pred Evropsko prvenstvo 2025. Tom prilikom potpisan je i ugovor o naslovnom sponzorstvu za juniorski šampionat U18, koji će se ove godine održati u Beogradu… »
Hello 26.07.2025
Banja Vrujci, 24. jul 2025. – Kompanija VODAVODA i Košarkaški savez Srbije svečano su obeležili nastavak višegodišnjeg partnerstva, tako da će VODAVODA I na ovom Evropskom prvenstvu biti zvanična voda košarkaške reprezentacije Srbije, uoči Evropskog… »
Nisu se razumeli – ili baš jesu? Pešić i Đorđević u dijalogu koji je otkrio suštinu
Kurir 26.07.2025
Kompanija VODAVODA i Košarkaški savez Srbije ozvaničili su nastavak dugogodišnjeg partnerstva pred Evropsko prvenstvo 2025. Tom prilikom potpisan je i ugovor o naslovnom sponzorstvu za juniorski šampionat U18, koji će se ove godine održati u Beogradu… »
Nedeljnik 26.07.2025
Kompanija VODAVODA i Košarkaški savez Srbije svečano su obeležili nastavak višegodišnjeg partnerstva, tako da će VODAVODA i na ovom Evropskom prvenstvu biti zvanična voda košarkaške reprezentacije Srbije, uoči Evropskog prvenstva 2025. godine. Ovom… »
Vesti dana »
„Moja policija me nije zaštitila, ja sam urlala, a oni su samo gledali“: Ekipa N1 o napadu ispred Ćacilenda
Cenzolovka pre 1 satjoš 49 povezanih
Hitno se oglasio Zelenski: Otkrio da li je spreman da pregovara o Trampovom planu za mir u Ukrajini
Večernje novosti pre 8 minutajoš 44 povezane
Vanredno u Vranju: Izlila se reka, preti opasnost od poplavnog talasa
Nova pre 2 satajoš 30 povezanih
Vanredne odbrane od poplava proglašene u Vranju i okolini zbog izlivanja Južne Morave
Naslovi.ai pre 2 satajoš 27 povezanih
Druga šansa za Kurtija: Novi parlamentarni izbori na Kosovu 28. decembra
BBC News pre 6 satijoš 32 povezane