Повезане вести

Након осам година у Звезди: Родић пронашао нови клуб

Након осам година у Звезди: Родић пронашао нови клуб

Дневник 26.07.2025
Доскорашњи леви бек Црвене звезде Милан Родић потписао је за Цирих, саопштио је швајцарски клуб. Искусни 34-годишњи дефанзивац ставио је параф на једногодишњу сарадњу, уз опцију продужетка на још једну. Родић је стигао као… »
Цирих представио Родића, али је песма могла бити другачија…

Цирих представио Родића, али је песма могла бити другачија…

Спорт клуб 26.07.2025
Милан Родић је и званично нови дефанзивац Цириха, уговор је као што је Спорт клуб у петак и најавио потписан на 1+1 годину. Напустио је Родић Црвену звезду после осам шампионских сезона, као најтрофејнији фудбалер у историји… »
Поуздани Звездин војник коначно рекао „збогом“ црвено-белима

Поуздани Звездин војник коначно рекао „збогом“ црвено-белима

Спутник 26.07.2025
Доскорашњи леви бек Црвене звезде Милан Родиц́ потписао је за Цирих, саопштио је швајцарски клуб. Искусни 34-годишњи дефанзивац ставио је параф на једногодишњу сарадњу, уз опцију продужетка на још једну. Родиц́ је стигао као… »
Сада је и званично! Милан Родић је потписао! Доскорашњи фудбалер Звезде и миљеник Делија има нови клуб: "Мислим да је ово…

Сада је и званично! Милан Родић је потписао! Доскорашњи фудбалер Звезде и миљеник Делија има нови клуб: "Мислим да је ово…

Курир 26.07.2025
Сада је и званично, Милан Родић је нови фудбалер Цириха... Оно о чему се дуго спекулисало протеклих дана, сада је добило званичну потврду, пошто је некадашњи фудбалер Црвене звезде представљен у новом клубу. "Мислим да је ово… »
Милан Родић званично има нови клуб

Милан Родић званично има нови клуб

Нова 26.07.2025
Српски фудбалер и доскорашњи играч Црвене звезде, Милан Родић, нови је играч Цириха, саопштио је у суботу швајцарски клуб. Родић (34) у Цирих стиже као слободан играч, након осам сезона играња за Црвену звезду, а са швајцарским… »
"Дошао сам овде по трофеје": Милан Родић после Звезде стигао у нови клуб

"Дошао сам овде по трофеје": Милан Родић после Звезде стигао у нови клуб

Мондо 26.07.2025
Дугогодишњи леви бек Црвене звезде Милан Родић (34) потписао је за Цирих и у суботу задужио опрему швајцарског тима. "Мислим да је ово добар корак у мојој каријери, имам 34 године и мислим да овде могу да донесем искуство и… »

Вести дана »