Povezane vesti

Nakon osam godina u Zvezdi: Rodić pronašao novi klub

Nakon osam godina u Zvezdi: Rodić pronašao novi klub

Dnevnik pre 2 dana
Doskorašnji levi bek Crvene zvezde Milan Rodić potpisao je za Cirih, saopštio je švajcarski klub. Iskusni 34-godišnji defanzivac stavio je paraf na jednogodišnju saradnju, uz opciju produžetka na još jednu. Rodić je stigao kao slobodan igrač, nakon osam… »
Cirih predstavio Rodića, ali je pesma mogla biti drugačija…

Cirih predstavio Rodića, ali je pesma mogla biti drugačija…

Sport klub pre 2 dana
Milan Rodić je i zvanično novi defanzivac Ciriha, ugovor je kao što je Sport klub u petak i najavio potpisan na 1+1 godinu. Napustio je Rodić Crvenu zvezdu posle osam šampionskih sezona, kao najtrofejniji fudbaler u istoriji kluba sa Marakane. Rodićeva… »
Pouzdani Zvezdin vojnik konačno rekao „zbogom“ crveno-belima

Pouzdani Zvezdin vojnik konačno rekao „zbogom“ crveno-belima

Sputnik pre 2 dana
Doskorašnji levi bek Crvene zvezde Milan Rodić potpisao je za Cirih, saopštio je švajcarski klub. Iskusni 34-godišnji defanzivac stavio je paraf na jednogodišnju saradnju, uz opciju produžetka na još jednu. Rodić je stigao kao slobodan igrač, nakon… »
Sada je i zvanično! Milan Rodić je potpisao! Doskorašnji fudbaler Zvezde i miljenik Delija ima novi klub: "Mislim da je ovo…

Sada je i zvanično! Milan Rodić je potpisao! Doskorašnji fudbaler Zvezde i miljenik Delija ima novi klub: "Mislim da je ovo…

Kurir pre 2 dana
Sada je i zvanično, Milan Rodić je novi fudbaler Ciriha... Ono o čemu se dugo spekulisalo proteklih dana, sada je dobilo zvaničnu potvrdu, pošto je nekadašnji fudbaler Crvene zvezde predstavljen u novom klubu. "Mislim da je ovo dobar korak u mojoj… »
Milan Rodić zvanično ima novi klub

Milan Rodić zvanično ima novi klub

Nova pre 2 dana
Srpski fudbaler i doskorašnji igrač Crvene zvezde, Milan Rodić, novi je igrač Ciriha, saopštio je u subotu švajcarski klub. Rodić (34) u Cirih stiže kao slobodan igrač, nakon osam sezona igranja za Crvenu zvezdu, a sa švajcarskim klubom je potpisao… »
"Došao sam ovde po trofeje": Milan Rodić posle Zvezde stigao u novi klub

"Došao sam ovde po trofeje": Milan Rodić posle Zvezde stigao u novi klub

Mondo pre 2 dana
Dugogodišnji levi bek Crvene zvezde Milan Rodić (34) potpisao je za Cirih i u subotu zadužio opremu švajcarskog tima. "Mislim da je ovo dobar korak u mojoj karijeri, imam 34 godine i mislim da ovde mogu da donesem iskustvo i naravno, da osvajam trofeje"… »

Vesti dana »