Povezane vesti
"Lečim se od toga" Tea Tairović šokirala priznanjem, evo zašto je odbila glumački poziv!
Alo 26.07.2025
Tom prilikom progovorila je o mnogim temama. Pevačicu Teu Tairović mediji su sreli na crnogorskom primorju gde je došla i radno i paradno. Tom prilikom progovorila je o mnogim temama, ali i otkrila ono o čemu do sada nikada nije pričala, da je imala… »
"Lečim se od toga" Tea Tairović patosirala poslednjim priznanjem: Odbila sam ulogu..
Kurir 26.07.2025
Pevačicu Teu Tairović mediji su sreli na crnogorskom primorju gde je došla i radno i paradno. U jednom intervjuu se osvrnula na brak, karijeru i prijateljstva na estradi. Slobodno vreme provodi sa suprugom Ivanom. - Stižem da radim i odmorim, evo dva… »
"Odbila sam uloge u serijama": Tei Tairović nudili da se bavi glumom, a evo zbog čega nije pristala: "Lečim se od toga" (video)…
Blic 26.07.2025
Pevačicu Teu Tairović sreli smo na crnogorskom primorju gde je došla i radno i paradno. U intervju za “Blic” osvrnula se na brak, karijeru i prijateljstva na estradi. Slobodno vreme provodi sa suprugom Ivanom. - Stižem da radim i odmorim, evo dva dana… »
"Ko kaže da voli da riba kupatilo, laže": Tea nikad iskrenija, priznala i da je odbila da glumi u domaćim serijama
Mondo 26.07.2025
Pevačica Tea Tairović sa suprugom boravi u Crnoj Gori gde ima seriju zakazanih nastupa. Pevačica je otkrila šta misli o sezoni i smanjenim brojem nastupa njenih kolega, pa se dotakla i turskih turista koji pevaju tekst jedne njene pesme. "Ne bih ja tome… »
Vesti dana »

Rusvaj na auto-putu kod maradika: Kamion probio zaštitnu ogradu! Pogledajte snimak iz drona, kolone kilometarske, obustavljen saobraćaj ka Novom Sadu foto/video
Kurir pre 6 minutajoš 26 povezanih

Prevrnuo se čamac na Dunavu, ima mrtvih i povređenih; Oglasio se MUP FOTO
B92 pre 2 minutajoš 26 povezanih

Grčka upozorava na prisustvo sumpor-dioksida u sušenim jagodama iz Srbije
Naslovi.ai pre 14 minutajoš 8 povezanih

Lekorni: Bio sam spreman na kompromis, ali je stav nekih stranaka nepopustljiv
Politika pre 21 minutajoš 37 povezanih

Brnabić o sutrašnjoj sednici: Neće biti blokade parlamenta, moramo da imamo policiju u blizini
Nova pre 41 minutajoš 24 povezane