Povezane vesti
"Lečim se od toga" Tea Tairović šokirala priznanjem, evo zašto je odbila glumački poziv!
Alo pre 2 dana
Tom prilikom progovorila je o mnogim temama. Pevačicu Teu Tairović mediji su sreli na crnogorskom primorju gde je došla i radno i paradno. Tom prilikom progovorila je o mnogim temama, ali i otkrila ono o čemu do sada nikada nije pričala, da je imala… »
"Lečim se od toga" Tea Tairović patosirala poslednjim priznanjem: Odbila sam ulogu..
Kurir pre 2 dana
Pevačicu Teu Tairović mediji su sreli na crnogorskom primorju gde je došla i radno i paradno. U jednom intervjuu se osvrnula na brak, karijeru i prijateljstva na estradi. Slobodno vreme provodi sa suprugom Ivanom. - Stižem da radim i odmorim, evo dva… »
"Odbila sam uloge u serijama": Tei Tairović nudili da se bavi glumom, a evo zbog čega nije pristala: "Lečim se od toga" (video)…
Blic pre 2 dana
Pevačicu Teu Tairović sreli smo na crnogorskom primorju gde je došla i radno i paradno. U intervju za “Blic” osvrnula se na brak, karijeru i prijateljstva na estradi. Slobodno vreme provodi sa suprugom Ivanom. - Stižem da radim i odmorim, evo dva dana… »
"Ko kaže da voli da riba kupatilo, laže": Tea nikad iskrenija, priznala i da je odbila da glumi u domaćim serijama
Mondo pre 2 dana
Pevačica Tea Tairović sa suprugom boravi u Crnoj Gori gde ima seriju zakazanih nastupa. Pevačica je otkrila šta misli o sezoni i smanjenim brojem nastupa njenih kolega, pa se dotakla i turskih turista koji pevaju tekst jedne njene pesme. "Ne bih ja tome… »
Vesti dana »

Otkriven razlog zbog kog je puškom izvršio masakar u Njujorku? Novi detalji užasa šokirali planetu
Nova pre 8 minutajoš 22 povezane

Maskirane osobe upale u zgradu Državnog univerziteta Novi Pazar i izbacili studente
NIN pre 8 minutajoš 17 povezanih

Medvedev upozorio Trampa: Ultimatum je korak ka ratu, ne idi putem "Pospanog Džoa"
NIN pre 28 minutajoš 20 povezanih

Kiša jutros pljušti u ovim delovima Srbije: Otkrivamo prete li nam oluje u nastavku dana
Telegraf pre 23 minutajoš 14 povezanih

Danas svežije i vetrovito Pripremite i kišobrane, posebno u ovo doba dana
Dnevnik pre 1 satjoš 10 povezanih