Povezane vesti

"Lečim se od toga" Tea Tairović šokirala priznanjem, evo zašto je odbila glumački poziv!

"Lečim se od toga" Tea Tairović šokirala priznanjem, evo zašto je odbila glumački poziv!

Alo pre 2 dana
Tom prilikom progovorila je o mnogim temama. Pevačicu Teu Tairović mediji su sreli na crnogorskom primorju gde je došla i radno i paradno. Tom prilikom progovorila je o mnogim temama, ali i otkrila ono o čemu do sada nikada nije pričala, da je imala… »
"Lečim se od toga" Tea Tairović patosirala poslednjim priznanjem: Odbila sam ulogu..

"Lečim se od toga" Tea Tairović patosirala poslednjim priznanjem: Odbila sam ulogu..

Kurir pre 2 dana
Pevačicu Teu Tairović mediji su sreli na crnogorskom primorju gde je došla i radno i paradno. U jednom intervjuu se osvrnula na brak, karijeru i prijateljstva na estradi. Slobodno vreme provodi sa suprugom Ivanom. - Stižem da radim i odmorim, evo dva… »
"Odbila sam uloge u serijama": Tei Tairović nudili da se bavi glumom, a evo zbog čega nije pristala: "Lečim se od toga" (video)…

"Odbila sam uloge u serijama": Tei Tairović nudili da se bavi glumom, a evo zbog čega nije pristala: "Lečim se od toga" (video)…

Blic pre 2 dana
Pevačicu Teu Tairović sreli smo na crnogorskom primorju gde je došla i radno i paradno. U intervju za “Blic” osvrnula se na brak, karijeru i prijateljstva na estradi. Slobodno vreme provodi sa suprugom Ivanom. - Stižem da radim i odmorim, evo dva dana… »
"Ko kaže da voli da riba kupatilo, laže": Tea nikad iskrenija, priznala i da je odbila da glumi u domaćim serijama

"Ko kaže da voli da riba kupatilo, laže": Tea nikad iskrenija, priznala i da je odbila da glumi u domaćim serijama

Mondo pre 2 dana
Pevačica Tea Tairović sa suprugom boravi u Crnoj Gori gde ima seriju zakazanih nastupa. Pevačica je otkrila šta misli o sezoni i smanjenim brojem nastupa njenih kolega, pa se dotakla i turskih turista koji pevaju tekst jedne njene pesme. "Ne bih ja tome… »

Vesti dana »