Povezane vesti

Obe zemlje žele primirje: Oglasio se Donald Tramp: Razgovarao sam sa liderima Kambodže i Tajlanda

Obe zemlje žele primirje: Oglasio se Donald Tramp: Razgovarao sam sa liderima Kambodže i Tajlanda

Blic pre 27 dana
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je danas da je razgovarao sa liderima Kambodže i Tajlanda i da obe zemlje žele trenutno primirje. U nekoliko objava na društvenoj mreži "Truth Social" tokom posete Škotskoj, Tramp je rekao da… »
Tramp: Tajland i Kambodža dogovorili hitan sastanak o prekidu vatre

Tramp: Tajland i Kambodža dogovorili hitan sastanak o prekidu vatre

Nedeljnik pre 26 dana
Američki predsednik Donald Tramp objavio je da je, nakon razgovora sa liderima Tajlanda i Kambodže, postignut dogovor da se dve strane odmah sastanu kako bi postigle prekid vatre i mir, posle smrtonosnih pograničnih sukoba koji su odneli desetine života… »
Tramp: Zvaničnici Kambodže i Tajlanda pristali da razgovaraju o prekidu vatre

N1 Info pre 26 dana
Američki predsednik Donald Tramp (Trump) izjavio je večeras da su se zvaničnici Tajlanda i Kambodže složili da se sastanu i razgovaraju o prekida vatre, jer su dve zemlje u sukobu od četvrtka oko graničnog spora. "Složili su se da se odmah sastanu i brzo… »

Insajder pre 26 dana
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je večeras da su se zvaničnici Tajlanda i Kambodže složili da se sastanu i razgovaraju o prekida vatre, jer su dve zemlje u sukobu od četvrtka oko graničnog spora. 'Složili su se da se odmah sastanu i brzo… »
Tramp: Razgovarao sam sa njima, žele primirje

Tramp: Razgovarao sam sa njima, žele primirje

B92 pre 26 dana
Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je danas da je razgovarao sa liderima Kambodže i Tajlanda i da obe zemlje žele trenutno primirje. U objavama na društvenim mrežama tokom posete Škotskoj, Tramp je rekao da želi "kraj rata koji trenutno besni" i… »
Kraj rata koji besni? Udarna objava Trampa

Kraj rata koji besni? Udarna objava Trampa

Večernje novosti pre 26 dana
PREDSEDNIK SAD Donald Tramp izjavio je danas da je razgovarao sa liderima Kambodže i Tajlanda i da obe zemlje žele trenutno primirje. Foto: Printskrin U objavama na društvenim mrežama tokom posete Škotskoj, Tramp je rekao da želi "kraj rata koji trenutno… »
Tramp razgovarao sa liderima Kambodže i Tajlanda o prekidu vatre

Tramp razgovarao sa liderima Kambodže i Tajlanda o prekidu vatre

Insajder pre 26 dana
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da je razgovarao sa liderima Kambodže i Tajlanda kako bi se postigao prekid vatre između te dve zemlje, koje su u sukobu od četvrtka zbog graničnog spora, a u kojem je poginulo 33 ljudi. 'Upravo sam… »
Kraj rata Tajlanda i Kambodže? Oglasio se Tramp: Razgovarao sam sa liderima obe zemlje, oni žele trenutno primirje

Kraj rata Tajlanda i Kambodže? Oglasio se Tramp: Razgovarao sam sa liderima obe zemlje, oni žele trenutno primirje

Kurir pre 26 dana
Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je danas da je razgovarao sa liderima Kambodže i Tajlanda i da obe zemlje žele trenutno primirje. U objavama na društvenim mrežama tokom posete Škotskoj, Tramp je rekao da želi "kraj rata koji trenutno besni" i… »
Rat koji besni u Aziji bliži se kraju: Tramp se hitno oglasio nakon razgovora sa liderima

Rat koji besni u Aziji bliži se kraju: Tramp se hitno oglasio nakon razgovora sa liderima

Mondo pre 26 dana
Američki predsednik Donald Tramp oglasio se danas nakon što je obavio razgovore sa liderima Kambodže i Tajlanda, piše " Rojters". Izjavio je da obe zemlje žele primirje. Oglasio se na svojoj društvenoj mreži "Truth Social". Naglasio je da on "želi kraj… »
Tramp tvrdi da je zapretio Kambodži i Tajlandu da sklope mir: "Obe zemlje žele primirje"

Tramp tvrdi da je zapretio Kambodži i Tajlandu da sklope mir: "Obe zemlje žele primirje"

Euronews pre 26 dana
Oglasio se Tramp nakon obavljenih razgovora! Obe zemlje žele primirje

Oglasio se Tramp nakon obavljenih razgovora! Obe zemlje žele primirje

Alo pre 26 dana
Tramp je naglasio važnost mira za prosperitet i trgovinske odnose u regionu. Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je danas da je razgovarao sa liderima Kambodže i Tajlanda i da obe zemlje žele trenutno primirje. U objavama na… »
Tramp: Razgovarao sam sa liderima Kambodže i Tajlanda o „kraju rata koji trenutno besni”

Tramp: Razgovarao sam sa liderima Kambodže i Tajlanda o „kraju rata koji trenutno besni”

Politika pre 26 dana
VAŠINGTON – Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je danas da je razgovarao sa liderima Kambodže i Tajlanda i da obe zemlje žele trenutno primirje. U objavama na društvenim mrežama tokom posete Škotskoj, Tramp je rekao da želi "kraj rata koji trenutno… »
Tramp se „umešao“ u sukob između Tajlanda i Kambodže: „Obe strane žele hitan prekid vatre i mir“

Tramp se „umešao“ u sukob između Tajlanda i Kambodže: „Obe strane žele hitan prekid vatre i mir“

Nedeljnik pre 26 dana
Američki predsednik Donald Tramp objavio je da posreduje u postizanju prekida vatre između Tajlanda i Kambodže, nakon smrtonosnih pograničnih sukoba koji su odneli desetine života. Tramp tvrdi da je, nakon razgovora sa liderima, uveren da obe strane žele… »

Vesti dana »