Povezane vesti
Živi eksponat u Muzeju mamurluka
RTS 26.07.2025
A da napravimo muzej u kojem bi bile sačuvane sve bizarne, lude, iščašene priče o pijankama i njihovim posledicama? Na sopstveno pitanje je mamurni mladić u Zagrebu dao sjajan odgovor koji je postao – muzejski hit. Po vrućini sam se uputio u Vlašku… »
Živi eksponat u Muzeju mamurluka
Dojče vele 26.07.2025
A da napravimo muzej u kojem bi bile sačuvane sve bizarne, lude, iščašene priče o pijankama i njihovim posledicama? Na sopstveno pitanje je mamurni mladić u Zagrebu dao sjajan odgovor koji je postao – muzejski hit. Po vrućini sam se uputio u Vlašku… »
Vesti dana »
Rusvaj kod Palate pravde: Čeda Jovanović pretukao beogradskog advokata u kafiću. Obojica imaju drugačije verzije događaja, evo šta se, navodno, dogodilo
Dnevnik pre 1 satjoš 33 povezane
Pajić: Nema razgovora sa Glamočićem, omalovažavao poljoprivrednike na prethodnom sastanku
Radio 021 pre 2 satajoš 37 povezanih
Sindikat FTN-a: Naša koleginica napadnuta u kampusu, policija reagovala posle brojnih poziva
Moj Novi Sad pre 9 satijoš 8 povezanih
Nenadić (Cvećara Imela): „Treći put od letos su nam zapalili cvećaru zbog podrške studentskom pokretu“
Serbian News Media pre 7 satijoš 15 povezanih
Kriza u mlekarstvu – koji su mehanizmi na raspolaganju državi i da li je rešenje u uvođenju prelevmana
RTS pre 3 satajoš 20 povezanih