Povezane vesti
Počinje protest podrške Ivanu Matoviću i uhapšenim aktivistima u Kraljevu: „Srbija nosi pravdu“ (VIDEO)
Glas Šumadije 26.07.2025
Na Trgu Svetog Save u Kraljevu počeo je protest podrške Ivanu Matoviću i ostalim uhapšenim aktivistima, pod nazivom „Srbija nosi pravdu“. Okupljanje građana je u toku, a organizatori su najavili dolazak advokata Ivana Ninića, koji zastupa optužene, i… »
Protest „Srbija traži pravdu“ u Kraljevu: Građani traže oslobađanje Novice Antića i Ivana Matovića
Nova 26.07.2025
Građani Kraljeva organizuju protest pod nazivom "Srbija traži pravdu". Oni su se okupili na trgu Svetog Save u Kraljevu, a protest je počeo nešto posle 19 časova. Na protestu je upućena molba okupljenima da potpišu peticiju da se oslobode svi politički… »
Vesti dana »
Požari u Srbiji: Teška situacija na Stolovima i stabilizacija u Deliblatskoj peščari
Naslovi.ai pre 2 minutajoš 25 povezanih
Prognoza za ponedeljak, 24. avgust: Danas sunčano i toplo, temperatura do 36 stepeni
Beta pre 1 satjoš 38 povezanih
Na dnevnom redu 59 tačaka Vanredna sednica Skupštine Srbije: Pred poslanicima prvo predlog rebalansa budžeta (video)
Blic pre 46 minutajoš 16 povezanih
Teretnjaci na Batrovcima čekaju tri sata, gužve i na Gostunu i Gradini: Radovi menjaju režim saobraćaja na više putnih pravaca
RINA pre 2 satajoš 15 povezanih
"Laž je da sam ja problem!" Demba Sek se oglasio nakon debakla Partizana u Lučanima: Kada kažu da sam...
Kurir pre 1 satjoš 19 povezanih