Povezane vesti
Stefani Grujić nema starateljstvo nad svojim detetom: Šok istina isplivala tokom emisije na Pinku
Mondo pre 2 dana
Ono što je većinu gledalaca zanimalo jeste da li je Munjez video sina Konstantina nakon izlaska iz rijalitija Elite 8. "Stefani, stekla sam utisak da si ti ta koja odlučuje. Zašto onda ti nisi dala dozvolu ili se nisi potrudila da vidi dete?", pitala je… »
"Tek treba da dobijem starateljstvo": Stefani Grujić iznela istinu o sinu, pa pomenula i Munjeza: "Nije ga video"
Blic pre 2 dana
Nakon što se završio rijaliti Zadruga 8 Elita, Stefani je mnoge stvari otkrila i odlučila da javno kaže istinu, Sinoć je Stefani u emisiji "Narod pita" odgovarala na pitanja javnosti, a ono što je većinu gledalaca zanimalo jeste da li je Munjez video… »
Stefani Grujić nema starateljstvo nad svojim detetom! Isplivala kompletna istina u emisiji uživo
Kurir pre 2 dana
Sinoć su u emisiji "Narod pita" gosti bili Danijel Dujković Munjez, Stefani Grujić i Jovana Tomić Matora. Ono što je većinu gledalaca zanimalo jeste da li je Munjez video sina Konstantina nakon izlaska iz rijalitija Elite 8. - Stefani, stekla sam utisak… »
Matora priznala sve o trudnoći Više ne krije, otkrila sve i o dečku, ovo niko nije očekivao!
Alo pre 2 dana
Otkrila je i šta joj je otac poručio. U emisiji "Narod pita" voditeljka Ana Radulović sinoć je ugostila Jovanu Tomić Matoru, Stefani Grujić i Danijela Dujkovića Munjeza. Usledilo je novo telefonsko uključenje prilikom kojeg je Jovana priznala da… »
Rijaliti učesnica nema starateljstvo nad svojom bebom Otkriveni detalji, ovo je krila od svih, otac još nije video dete
Alo pre 2 dana
Cimeru iz Elite za kog tvrdi da je otac njenog deteta još uvek nije dala šansu da upozna sina. Sinoć su u emisiji "Narod pita" gosti bili Danijel Dujković Munjez, Stefani Grujić i Jovana Tomić Matora. Ono što je većinu gledalaca zanimalo jeste da li je… »
Terza ne želi da čuje za majku svog deteta Provodi se sa starletom, a nije ni pokušao da vidi ćerku, ovo su detalji
Alo pre 2 dana
Bivši učesnik Elite otkrio je detalje razgovora sa Milicom. Voditeljka Ana Radulović ugostila je u emisiji "Narod pita" superfinaliste Elite 8, Stefani Grujić, Jovanu Tomić Matoru i Danijela Dujkovića Munjeza, te se tom prilikom uključio gledalac kako bi… »
Rijaliti učesnici najavili svadbu Prevarila ga je sa cimerom, u sukobu je sa njegovim roditeljima, a sada šokirali priznanjem!…
Alo pre 2 dana
Do pre nekoliko dana su bili u veoma turbulentnom odnosu, uprkos činjenici da imaju zajedničko dete. Sinoć je u emisiji "Narod pita" voditeljka Ana Radulović ugostila Jovanu Tomić Matoru, Stefani Grujić i Danijela Dujkovića Munjeza, koji su ovom prilikom… »
"Ništa nisam lagala!" Matora o raskidu prijateljstva sa Gastozom i sukobu sa Anđelom: "Sve se potvrdilo..."
Telegraf pre 2 dana
Večeras su u emisiji "Zadruga - Narod pita" gosti bili Jovana Tomić Matora, Stefani Grujić i Danijela Dujkovića Munjeza. - Ono što sam juče videla u životu svom nisam videla. Gastoz je glumio budalu i klovna, Kačavenda je došla pijana to se videlo… »
Bez dlake na jeziku: Matora o sukobu sa Anđelom i krahu prijateljstva sa Gastozom: "Sve što sam iznela za nju potvrdilo se"
Blic pre 2 dana
Večeras su u emisiji "Zadruga - Narod pita" gosti bili Jovana Tomić Matora, Stefani Grujić i Danijela Dujkovića Munjeza. Matora je progovorila o svom sukobu sa Anđelom Đuričić. - Ono što sam juče videla u životu svom nisam videla. Gastoz je glumio budalu… »
Vesti dana »

VIDEO: Nakon skupa u kampusu najavljen protest ispred prostorija SNS u Novom Sadu
Radio 021 pre 0 minutajoš 21 povezana

Skoro ceo žiri Zvezda Granda prelazi na Pink: Otkriveno sa kim sve Mitrović pregovara, sprema se haos
Mondo pre 2 satajoš 20 povezanih

Volkswagen Golf i Golf Variant povučeni zbog problema sa pojasem; Škoda modeli opozvani zbog greške na vazdušnom jastuku
Naslovi.ai pre 3 satajoš 22 povezane