Povezane vesti
Sandru Afriku otac prevario za pare, šišao je na ćelavo: Iz pakla je izvukao ovaj imućni Srbin
Mondo pre 1 dan
Pevačica Sandra Prodanović, poznatija javnosti kao Sandra Afrika, po prvi put je iskreno govorila o bolnim momentima iz detinjstva i narušenom odnosu sa ocem, koji je ostavio dubok trag u njenom životu. Sandra je kroz suze otkrila da je kao dete imala… »
"Otac me je šišao na ćelavo..." Sandra Afrika kroz suze o tati koji ju je napustio: Prevario me je za pare!
Kurir pre 1 dan
Pevačica Sandra Prodanović, poznatija kao Sandra Afrika, otvorila je dušu o odnosu sa ocem, te tom prilikom otkrila bolne detalje iz detinjstva. Ona je sada po prvi put govorila o detinjstvu, ali i odnosu sa ocem, koji je bio narušen. - Ja sam mogla sve… »
Vesti dana »

Putin ima nekoliko dana da prekine rat u Ukrajini! Oglasio se Tramp i dao precizan odgovor: "Nema razloga za čekanje"
Kurir pre 41 minutajoš 41 povezana

Trgovinski sporazum SAD i EU: Da li se turbulencija završila, kako ovo može uticati na Srbiju?
Mondo pre 2 satajoš 29 povezanih

Šapić predstavio "nemanjićki plave" tramvaje i napravio novi lapsus: Baljega i baljezgarenje (video)
Pravda pre 4 satijoš 26 povezanih

Nastavak nestabilnog vremena u Srbiji sa obilnim padavinama i upozorenjima na nevreme
Naslovi.ai pre 1 satjoš 58 povezanih