Povezane vesti
Bekvalčeva o odluci koja joj je promenila život, zbog zdravlja je moralo tako
Svet & Skandal pre 1 dan
Vest da su silikoni Nataše Bekvalac prošlost odjeknula je u javnosti, a sada se popularna pevačica prvi put oglasila tim povodom, ističući da je reč o ličnoj i zdravstveno motivisanoj odluci. U intervjuu bez ulepšavanja, Nataša Bekvalac je objasnila da… »
Zbog ovoga je Nataša Bekvalac izvadila silikone: Grdo sam se pokajala što sam radila grudi
Hello pre 1 dan
Nataša Bekvalac nedavno je iznenadila kada se na nastupu pred publikom pojavila u haljini bez brushaltera i tako otkrila da je izvadila grudne implante koje je godinama imala. U javnosti se podigla velika prašina oko toga, a ona je odlučila i da otkrije… »
Zdravlje je najvažnije: Nataša Bekvalac otkrila zašto je morala da izvadi silikone
Story pre 1 dan
Pevačica Nataša Bekvalac nedavno je izazvala veliku pažnju javnosti kada se na nastupu pojavila bez grudnjaka, ističući prirodan dekolte. Time je potvrdila ono o čemu se već neko vreme nagađalo - Nataša Bekvalac izvadila je silikone iz grudi, a o toj… »
Nataša Bekvalac izvadila silikone, a ovo je razlog Grdno se pokajala zbog uvećanja grudi: Zdravlje je najvažnije!
Kurir pre 1 dan
Pevačica Nataša Bekvalac davnih dana je ugradila silikone u grudima, a sada je otkrila zbog čega se odlučila da ih odstrani iz organizma. - Imala sam potrebu da to uradim. Povela se priča o tome, pa sam želela da objasnim. Sve sam uradila u granicama… »
„Moja porodica i ja znamo zbog čega sam to učinila“: Nataša Bekvalac otkrila zašto je izvadila silikone
Nova pre 1 dan
Pevačica Nataša Bekvalac nedavno je izvadila silikone, a sada je otkrila zbog čega se odlučila na takav potez. Nataša Bekvalac otkrila je detalje ove odluke. „Imala sam potrebu da to uradim. Povela se priča o tome, pa sam želela da objasnim. Sve sam… »
Nataša Bekvalac izvadila silikone iz grudi, a sada otkrila razlog: "Zdravlje je najvažnije!"
Telegraf pre 1 dan
Pevačica Nataša Bekvalac odlučila je da ukloni silikone iz grudi, a sada je prvi put javno progovorila o razlozima koji su je naveli na taj korak. - Imala sam potrebu da to uradim. Povela se priča o tome, pa sam želela da objasnim. Sve sam uradila u… »
Nataša Bekvalac otkrila zbog čega je izvadila silikone: "Zdravlje mi je na prvom mestu"
Blic pre 1 dan
Nataša Bekvalac nedavno je izvadila silikone, a sada je otkrila zbog čega se odlučila na takav potez. - Imala sam potrebu da to uradim. Povela se priča o tome, pa sam želela da objasnim. Sve sam uradila u granicama ukusa, ne ugrožavajući svoju… »
Vesti dana »

SAD po peti put odložile sankcije Naftnoj industriji Srbije zbog ruskog vlasništva
Naslovi.ai pre 1 satjoš 25 povezanih

Psovao na srpskom, pa spasio dan: Makedonac savladao teroristu koji je u avionu britanske kompanije pretio bombom
Nedeljnik pre 2 satajoš 31 povezana