Повезане вести

Беквалчева о одлуци која јој је променила живот, због здравља је морало тако

Беквалчева о одлуци која јој је променила живот, због здравља је морало тако

Свет & Скандал 27.07.2025
Вест да су силикони Наташе Беквалац прошлост одјекнула је у јавности, а сада се популарна певачица први пут огласила тим поводом, истичући да је реч о личној и здравствено мотивисаној одлуци. У интервјуу без улепшавања, Наташа… »
Због овога је Наташа Беквалац извадила силиконе: Грдо сам се покајала што сам радила груди

Због овога је Наташа Беквалац извадила силиконе: Грдо сам се покајала што сам радила груди

Хелло 27.07.2025
Наташа Беквалац недавно је изненадила када се на наступу пред публиком појавила у хаљини без брусхалтера и тако открила да је извадила грудне импланте које је годинама имала. У јавности се подигла велика прашина око тога, а она… »
Здравље је најважније: Наташа Беквалац открила зашто је морала да извади силиконе

Здравље је најважније: Наташа Беквалац открила зашто је морала да извади силиконе

Стори 27.07.2025
Певачица Наташа Беквалац недавно је изазвала велику пажњу јавности када се на наступу појавила без грудњака, истичући природан деколте. Тиме је потврдила оно о чему се већ неко време нагађало - Наташа Беквалац извадила је… »
Наташа Беквалац извадила силиконе, а ово је разлог Грдно се покајала због увећања груди: Здравље је најважније!

Наташа Беквалац извадила силиконе, а ово је разлог Грдно се покајала због увећања груди: Здравље је најважније!

Курир 27.07.2025
Певачица Наташа Беквалац давних дана је уградила силиконе у грудима, а сада је открила због чега се одлучила да их одстрани из организма. - Имала сам потребу да то урадим. Повела се прича о томе, па сам желела да објасним. Све… »
„Моја породица и ја знамо због чега сам то учинила“: Наташа Беквалац открила зашто је извадила силиконе

„Моја породица и ја знамо због чега сам то учинила“: Наташа Беквалац открила зашто је извадила силиконе

Нова 27.07.2025
Певачица Наташа Беквалац недавно је извадила силиконе, а сада је открила због чега се одлучила на такав потез. Наташа Беквалац открила је детаље ове одлуке. „Имала сам потребу да то урадим. Повела се прича о томе, па сам желела… »
Наташа Беквалац извадила силиконе из груди, а сада открила разлог: "Здравље је најважније!"

Наташа Беквалац извадила силиконе из груди, а сада открила разлог: "Здравље је најважније!"

Телеграф 27.07.2025
Певачица Наташа Беквалац одлучила је да уклони силиконе из груди, а сада је први пут јавно проговорила о разлозима који су је навели на тај корак. - Имала сам потребу да то урадим. Повела се прича о томе, па сам желела да… »
Наташа Беквалац открила због чега је извадила силиконе: "Здравље ми је на првом месту"

Наташа Беквалац открила због чега је извадила силиконе: "Здравље ми је на првом месту"

Блиц 27.07.2025
Наташа Беквалац недавно је извадила силиконе, а сада је открила због чега се одлучила на такав потез. - Имала сам потребу да то урадим. Повела се прича о томе, па сам желела да објасним. Све сам урадила у границама укуса, не… »

Вести дана »