Povezane vesti
Nikola Vučević: Žao mi je navijača, koji će ovog „smarača” morati da gledaju još tri godine
Sportski žurnal 27.07.2025
As Čikaga se našalio sa bivšim saigračem. Produžetak saradnje Evana Furnijea i Olimpijakosa prokomentarisao je i NBA as i nekadašnji Francuzov saigrač iz Orlanda, Nikola Vučević. Crnogorski reprezentativac je u šaljivom tonu uputio poruku pristalicama… »
Žao mi je što ćete tog kretena gledati još ti sezone! Nikola Vučević poslao poruku navijačima Olimpijakosa i izazvao…
Kurir 27.07.2025
Reprezentativac Crne Gore i košarkaš Čikago Bulsa, Nikola Vučević, našalio se sa bivšim saigračem, francuskim asom Evanom Furnijeom. Vučević je na duhovit način prokomentarisao objavu Furnijea, u kojoj je potvrdio da je produžio saradnju sa Olimpijakosom… »
"Žao mi je što ćete tog kretena gledati još tri sezone!": Vučević izazvao "haos" na mrežama
Telegraf 27.07.2025
Nikola Vučević, centar Čikago Bulsa i reprezentativac Crne Gore, nasmejao je mnoge duhovitim komentarom na račun bivšeg saigrača Evana Furnijea, koji je nedavno produžio ugovor sa Olimpijakosom do 2028. godine. Furnije je na društvenim mrežama podelio… »
Žalim njihove navijače...: Nikola Vučević na neobičan način čestitao Furnijeu produžetak ugovora sa Olimpijakosom
Euronews 27.07.2025
Francuski košarkaš Evan Furnije produžio je ugovor sa grčkim Olimpijakosom na još tri sezone, a negov nekadašnji saigrač iz NBA lige Nikola Vučević odlučio je da mu čestita na neobičan način. Naime, prcotimac Čikago Bulsa je na svom profilu društvene… »
Vučević o Furnijeu i Olimpijakosu: "Žao mi vas je"
B92 27.07.2025
Nikola Vučević je na društvenim mrežama "bocnuo" svog prijatelja Evana Furnijea. Prvobitno je pisano da je Evan Furnije dobio novi ugovor od crveno-belih iz Atine, ali je ubrzo Francuz demantovao da je bilo šta potpisao. Sada je i zvanično objavljeno –… »
Vesti dana »

Šta znamo o uhapšenom za Kirkovo ubistvo? Otac prepoznao osumnjičenog i rekao mu da se preda, policiju pozvao pastor
Nova pre 1 satjoš 59 povezanih

Većina toplana u Srbiji povećala cenu grejanja za predstojeću sezonu
Biznis.rs pre 6 satijoš 20 povezanih

NATO pokreće operaciju „Istočni stražar“ da ojača odbranu na istočnom krilu
Nedeljnik pre 54 minutajoš 29 povezanih

Protest zborova Novog Sada ispred zgrade pravosudnih organa povodom saslušanja policajca
N1 Info pre 5 satijoš 16 povezanih