Повезане вести
Никола Вучевић: Жао ми је навијача, који ће овог „смарача” морати да гледају још три године
Спортски журнал 27.07.2025
Ас Чикага се нашалио са бившим саиграчем. Продужетак сарадње Евана Фурнијеа и Олимпијакоса прокоментарисао је и НБА ас и некадашњи Французов саиграч из Орланда, Никола Вучевић. Црногорски репрезентативац је у шаљивом тону… »
Жао ми је што ћете тог кретена гледати још ти сезоне! Никола Вучевић послао поруку навијачима Олимпијакоса и изазвао…
Курир 27.07.2025
Репрезентативац Црне Горе и кошаркаш Чикаго Булса, Никола Вучевић, нашалио се са бившим саиграчем, француским асом Еваном Фурнијеом. Вучевић је на духовит начин прокоментарисао објаву Фурнијеа, у којој је потврдио да је продужио… »
"Жао ми је што ћете тог кретена гледати још три сезоне!": Вучевић изазвао "хаос" на мрежама
Телеграф 27.07.2025
Никола Вучевић, центар Чикаго Булса и репрезентативац Црне Горе, насмејао је многе духовитим коментаром на рачун бившег саиграча Евана Фурнијеа, који је недавно продужио уговор са Олимпијакосом до 2028. године. Фурније је на… »
Жалим њихове навијаче...: Никола Вучевић на необичан начин честитао Фурнијеу продужетак уговора са Олимпијакосом
Еуроневс 27.07.2025
Француски кошаркаш Еван Фурније продужио је уговор са грчким Олимпијакосом на још три сезоне, а негов некадашњи саиграч из НБА лиге Никола Вучевић одлучио је да му честита на необичан начин. Наиме, прцотимац Чикаго Булса је на… »
Вучевић о Фурнијеу и Олимпијакосу: "Жао ми вас је"
Б92 27.07.2025
Никола Вучевић је на друштвеним мрежама "боцнуо" свог пријатеља Евана Фурнијеа. Првобитно је писано да је Еван Фурније добио нови уговор од црвено-белих из Атине, али је убрзо Француз демантовао да је било шта потписао. Сада је… »
Вести дана »
Фон дер Лајен и Кошта после састанка с Вучићем: Желимо да видимо демократску Србију у ЕУ
Данас пре 5 сатијош 1 повезана
Снимак упада Американаца на танкер код Венецуеле: Хеликоптер надлетао брод, а онда су се командоси спустили конопцима! (видео)
Курир пре 4 сатијош 1 повезана
Зеленски одбацио алузије да рат користи као изговор да остане на власти
Данас пре 10 сатијош 1 повезана