Povezane vesti
Nikola Vučević: Žao mi je navijača, koji će ovog „smarača” morati da gledaju još tri godine
Sportski žurnal pre 1 dan
As Čikaga se našalio sa bivšim saigračem. Produžetak saradnje Evana Furnijea i Olimpijakosa prokomentarisao je i NBA as i nekadašnji Francuzov saigrač iz Orlanda, Nikola Vučević. Crnogorski reprezentativac je u šaljivom tonu uputio poruku pristalicama… »
Žao mi je što ćete tog kretena gledati još ti sezone! Nikola Vučević poslao poruku navijačima Olimpijakosa i izazvao…
Kurir pre 2 dana
Reprezentativac Crne Gore i košarkaš Čikago Bulsa, Nikola Vučević, našalio se sa bivšim saigračem, francuskim asom Evanom Furnijeom. Vučević je na duhovit način prokomentarisao objavu Furnijea, u kojoj je potvrdio da je produžio saradnju sa Olimpijakosom… »
"Žao mi je što ćete tog kretena gledati još tri sezone!": Vučević izazvao "haos" na mrežama
Telegraf pre 1 dan
Nikola Vučević, centar Čikago Bulsa i reprezentativac Crne Gore, nasmejao je mnoge duhovitim komentarom na račun bivšeg saigrača Evana Furnijea, koji je nedavno produžio ugovor sa Olimpijakosom do 2028. godine. Furnije je na društvenim mrežama podelio… »
Žalim njihove navijače...: Nikola Vučević na neobičan način čestitao Furnijeu produžetak ugovora sa Olimpijakosom
Euronews pre 2 dana
Francuski košarkaš Evan Furnije produžio je ugovor sa grčkim Olimpijakosom na još tri sezone, a negov nekadašnji saigrač iz NBA lige Nikola Vučević odlučio je da mu čestita na neobičan način. Naime, prcotimac Čikago Bulsa je na svom profilu društvene… »
Vučević o Furnijeu i Olimpijakosu: "Žao mi vas je"
B92 pre 2 dana
Nikola Vučević je na društvenim mrežama "bocnuo" svog prijatelja Evana Furnijea. Prvobitno je pisano da je Evan Furnije dobio novi ugovor od crveno-belih iz Atine, ali je ubrzo Francuz demantovao da je bilo šta potpisao. Sada je i zvanično objavljeno –… »
Vesti dana »

Napeto u Novom Pazaru: Muškarci sa kapuljačama izbacili studente, građani i kordon ispred fakulteta
NIN pre 10 minutajoš 57 povezanih

SAD po peti put odložile sankcije Naftnoj industriji Srbije na 30 dana
Naslovi.ai pre 1 satjoš 38 povezanih

U Srbiji danas umereno do potpuno oblačno, kiša i lokalni pljuskovi sa grmljavinom, zahlađenje posle toplotnog talasa
Naslovi.ai pre 35 minutajoš 40 povezanih

RSD: BIA još pre 10 godina tajno nabavljala špijunske softvere među kojima i „Cellebrite“
Danas pre 2 satajoš 3 povezane