Povezane vesti

Tramp gubi strpljenje sa Putinom Jedan od najbližih savetnika predsednika SAD otkrio da se sprema haos

Tramp gubi strpljenje sa Putinom Jedan od najbližih savetnika predsednika SAD otkrio da se sprema haos

Alo pre 23 sata
Američki predsednik Donald Tramp sve je frustriraniji zbog nedostatka napretka Rusije ka mirovnom sporazumu i sada preti oštrim ekonomskim sankcijama, otkrio je državni sekretar Marko Rubio u intervjuu za "Foks njuz" Rubio je naglasio da je Trampov… »
Tramp gubi strpljenje; Priprema drastične mere protiv Rusije VIDEO

Tramp gubi strpljenje; Priprema drastične mere protiv Rusije VIDEO

B92 pre 23 sata
Američki predsednik Donald Tramp sve je frustriraniji zbog nedostatka napretka Rusije ka mirovnom sporazumu i sada preti oštrim ekonomskim sankcijama, otkrio je državni sekretar Marko Rubio u intervjuu za "Foks njuz". Rubio je naglasio da je Trampov… »
On će biti novi predsednik Amerike? Poznat naslednik Donalda Trampa

On će biti novi predsednik Amerike? Poznat naslednik Donalda Trampa

Alo pre 1 dan
Američki državni sekretar Marko Rubio izjavio je da bi potpredsednik SAD Džej Di Vens bio „odličan kandidat“ Republikanske stranke na predsedničkim izborima 2027. godine, prenose RIA Novosti. - Mislim da bi Džej Di Vens bio odličan kandidat - rekao je… »
Rubio: Tramp gubi strpljenje čekajući Rusiju da preduzme korake ka okončanju sukoba

Rubio: Tramp gubi strpljenje čekajući Rusiju da preduzme korake ka okončanju sukoba

NIN pre 1 dan
Američki državni sekretar Marko Rubio izjavio je danas da predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp sve više gubi strpljenje povodom sukoba u Ukrajini, čekajući korake ruske strane da okonča rat. "Mislim da je sve više frustriran što, uprkos… »
Sprema se tektonski poremećaj: U Americi?! Najbliži saradnik otkrio da je Tramp poludeo zbog Putina: "Vreme je za akciju…

Sprema se tektonski poremećaj: U Americi?! Najbliži saradnik otkrio da je Tramp poludeo zbog Putina: "Vreme je za akciju…

Blic pre 1 dan
Američki državni sekretar Marko Rubio izjavio je danas da predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp sve više gubi strpljenje povodom sukoba u Ukrajini, čekajući korake ruske strane da okonča rat. - Mislim da je sve više frustriran što, uprkos… »
Rubio: Tramp gubi strpljenje

Rubio: Tramp gubi strpljenje

Politika pre 1 dan
Američki državni sekretar Marko Rubio izjavio je danas da predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp sve više gubi strpljenje povodom sukoba u Ukrajini, čekajući korake ruske strane da okonča rat. "Mislim da je sve više frustriran što, uprkos… »
SAD se povlače iz pregovora? VIDEO

SAD se povlače iz pregovora? VIDEO

B92 pre 1 dan
Američki državni sekretar Marko Rubio izjavio je da predsednik Donald Tramp gubi strpljenje i spremnost da nastavi da čeka korake sa ruske strane koji bi doveli do okončanja rata u Ukrajini. Rubio je pomenuo telefonske pozive između Trampa i ruskog… »

Vesti dana »