Повезане вести

Трамп губи стрпљење; Припрема драстичне мере против Русије ВИДЕО

Трамп губи стрпљење; Припрема драстичне мере против Русије ВИДЕО

Б92 27.07.2025
Амерички председник Доналд Трамп све је фрустриранији због недостатка напретка Русије ка мировном споразуму и сада прети оштрим економским санкцијама, открио је државни секретар Марко Рубио у интервјуу за "Фокс њуз". Рубио је… »
Трамп губи стрпљење са Путином Један од најближих саветника председника САД открио да се спрема хаос

Трамп губи стрпљење са Путином Један од најближих саветника председника САД открио да се спрема хаос

Ало 27.07.2025
Амерички председник Доналд Трамп све је фрустриранији због недостатка напретка Русије ка мировном споразуму и сада прети оштрим економским санкцијама, открио је државни секретар Марко Рубио у интервјуу за "Фокс њуз" Рубио је… »
Он ће бити нови председник Америке? Познат наследник Доналда Трампа

Он ће бити нови председник Америке? Познат наследник Доналда Трампа

Ало 27.07.2025
Амерички државни секретар Марко Рубио изјавио је да би потпредседник САД Џеј Ди Венс био „одличан кандидат“ Републиканске странке на председничким изборима 2027. године, преносе РИА Новости. - Мислим да би Џеј Ди Венс био… »
Рубио: Трамп губи стрпљење чекајући Русију да предузме кораке ка окончању сукоба

Рубио: Трамп губи стрпљење чекајући Русију да предузме кораке ка окончању сукоба

НИН 27.07.2025
Амерички државни секретар Марко Рубио изјавио је данас да председник Сједињених Америчких Држава Доналд Трамп све више губи стрпљење поводом сукоба у Украјини, чекајући кораке руске стране да оконча рат. "Мислим да је све више… »
Спрема се тектонски поремећај: У Америци?! Најближи сарадник открио да је Трамп полудео због Путина: "Време је за акцију…

Спрема се тектонски поремећај: У Америци?! Најближи сарадник открио да је Трамп полудео због Путина: "Време је за акцију…

Блиц 27.07.2025
Амерички државни секретар Марко Рубио изјавио је данас да председник Сједињених Америчких Држава Доналд Трамп све више губи стрпљење поводом сукоба у Украјини, чекајући кораке руске стране да оконча рат. - Мислим да је све… »
Рубио: Трамп губи стрпљење

Рубио: Трамп губи стрпљење

Политика 27.07.2025
Амерички државни секретар Марко Рубио изјавио је данас да председник Сједињених Америчких Држава Доналд Трамп све више губи стрпљење поводом сукоба у Украјини, чекајући кораке руске стране да оконча рат. "Мислим да је све више… »
САД се повлаче из преговора? ВИДЕО

САД се повлаче из преговора? ВИДЕО

Б92 27.07.2025
Амерички државни секретар Марко Рубио изјавио је да председник Доналд Трамп губи стрпљење и спремност да настави да чека кораке са руске стране који би довели до окончања рата у Украјини. Рубио је поменуо телефонске позиве… »

Вести дана »