Повезане вести
"Ваљда ће се неко сетити да ме сахрани": Болна прича хит певача деведесетих, већ плаћа свој гроб на Топчидеру
Мондо 27.07.2025
Игор Тодоровић, којег сви знају као Др Иги, звезда је деведесетих. Са колегама из тог времена се активирао и сада наступају широм Србије. Њихови концерти су пуни што говори да се денс музика деведесетих вратила на сцену на… »
Наш познати певач се плаши да неће имати ко да га сахрани: Хтео да се убије након смрти мајке и брата
Мондо 27.07.2025
Игор Тодоровић, познатији као Др Игги, који је током деведесетих био један од најпопуларнијих певача на домаћој сцени, данас води знатно повученији и тежи живот. Како сам признаје, дошао је до тачке када се пита да ли ће уопште… »
"Ваљда ће се неко сетити да ме сахрани" Болна исповест Др Игија: "Помишљао сам на самоубиство, немам никог"
Телеграф 27.07.2025
Игор Тодоровић, познатији као Др Игги, некадашњи симбол деведесетих и музичка звезда чији су хитови обележили једну генерацију, данас води потпуно другачији живот - тих, повучен и обележен дубоким личним трагедијама. Након дуге… »
"Ваљда ће се неко сетити да ме сахрани": Болна исповест Др Игија о депресији и суицидним мислима: "Плаћам свој гроб"
Блиц 27.07.2025
Игор Тодоровић, односно чувени Др Игги, био је на врхунцу популарности деведесетих, а данас живи тако да размишља да ли ће ико имати да га сахрани. Након неколико година медијске паузе одлучио је да проговори о тешким животним… »
"Ваљда ће се неко сетити да ме сахрани" Тужна животна прича Др Игија: Пре бих у гаћама седео на Панчевачком мосту без динара…
Курир 27.07.2025
Игор Тодоровић, којег сви знају као Др Иги, звезда је деведесетих. Са колегама из тог времена се активирао и сада наступају широм Србије. Њихови концерти су пуни што говори да се денс музика деведесетих вратила на сцену на… »
Наш познати певач хтео да изврши самоубиство Проговорио о тешкој депресији: "Ваљда ће се неко сетити да ме сахрани"
Ало 27.07.2025
Након њихове смрти, остао је потпуно сам. Игор Тодоровић, познатији као доктор Иги, певач који је деведесетих био међу најпопуларнијим певачима на естради, након неколико година медијске паузе одлучио је да проговори о тешким… »
Вести дана »
Фудбалска репрезентација Хрватске обезбедила пласман на Светско првенство, Црна Гора савладала Гибралтар у гостима
Данас пре 23 минутајош 2 повезане
"Мој муж је кију најбоље дочекао! Прави се прича да уђе у елиту" Каћа Живковић о подршци познатих у јеку скандала - споменула наводни снимак милана милошевића (видео)
Блиц пре 47 минутајош 3 повезане
Суботичке: Пао авион код аеродрома Биково, једна особа погинула, једна повређена
Данас пре 4 сатијош 1 повезана
Студенти Медицинског у блокади јавно апеловали на Дијану Хрку да прекине штрајк глађу
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана