Povezane vesti
Vučić i Dačić demantuju izjave Starovića o „veoma velikim ustupcima“ Kosovu: Okrivljuju neprecizan prevod
Nedeljnik 27.07.2025
Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da mu je ministar za evropske integracije Nemanja Starović rekao da izjave o Kosovu i sankcijama Rusiji, koje su se pojavile u medijima, nisu tačne već da su posledica prevoda. „Ja sam ga pitao da… »
Dačić: Starović mi je rekao da nije govorio o Kosovu i sankcijama Rusiji kako se pojavilo u medijima
Danas 27.07.2025
Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da mu je ministar za evropske integracije Nemanja Starović rekao da o sankcijama Rusiji i o Kosovu i Metohiji, nije govorio onako kako se pojavilo u medijima. „Ja sam ga pitao da li je to rekao… »
„Starović mi je rekao da nije govorio o Kosovu i sankcijama Rusiji kako se pojavilo u medijima“
Nova 27.07.2025
Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da mu je ministar za evropske integracije Nemanja Starović rekao da o sankcijama Rusiji i o Kosovu i Metohiji, nije govorio onako kako se pojavilo u medijima. „Ja sam ga pitao da li je to rekao… »
Vesti dana »
Amerika nastavila napade na Iran, Tramp kaže da Teheran 'predugo pregovara'
BBC News pre 36 minutajoš 29 povezanih
Uhapšen i zamenik komandanta Interventne jedinice 92 za kojim se tragalo; Komandantu i vođi interventnog tima određen pritvor
RTV pre 21 minutajoš 26 povezanih
Vembanjama na ivici suspenzije - udario Taunsa laktom u glavu VIDEO
B92 pre 46 minutajoš 23 povezane
Šta donosi sporazum Srbije i MOL-a? Obrenović: Rafinerija nastavlja rad, ali posao nije završen
Euronews pre 41 minutajoš 15 povezanih
"Ako vam stigne ova poruka, odmah je obrišite": MUP upozorio na novu prevaru
NIN pre 26 minutajoš 12 povezanih