Povezane vesti
Vučić i Dačić demantuju izjave Starovića o „veoma velikim ustupcima“ Kosovu: Okrivljuju neprecizan prevod
Nedeljnik 27.07.2025
Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da mu je ministar za evropske integracije Nemanja Starović rekao da izjave o Kosovu i sankcijama Rusiji, koje su se pojavile u medijima, nisu tačne već da su posledica prevoda. „Ja sam ga pitao da… »
Dačić: Starović mi je rekao da nije govorio o Kosovu i sankcijama Rusiji kako se pojavilo u medijima
Danas 27.07.2025
Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da mu je ministar za evropske integracije Nemanja Starović rekao da o sankcijama Rusiji i o Kosovu i Metohiji, nije govorio onako kako se pojavilo u medijima. „Ja sam ga pitao da li je to rekao… »
„Starović mi je rekao da nije govorio o Kosovu i sankcijama Rusiji kako se pojavilo u medijima“
Nova 27.07.2025
Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da mu je ministar za evropske integracije Nemanja Starović rekao da o sankcijama Rusiji i o Kosovu i Metohiji, nije govorio onako kako se pojavilo u medijima. „Ja sam ga pitao da li je to rekao… »
Vesti dana »
Vučić sazvao hitan sastanak zbog globalnog poskupljenja nafte, Vlada produžila zabranu izvoza nafte i naftnih derivata
NIN pre 2 minutajoš 90 povezanih
(VIDEO)Hjuston ima problem: Dončić opet sjajan, Lebron kao mladić
Sport klub pre 1 satjoš 27 povezanih
Tuga u regionu: Preminuo mladić iz Bileće koji je pao sa 4. sprata Studentskog doma u Kotoru
Telegraf pre 32 minutajoš 18 povezanih
Za sezonu na Jadranu potrebno oko 95.000 radnika, konobari i kuvari najtraženiji
Nova ekonomija pre 57 minutajoš 13 povezanih