Повезане вести
Вучић и Дачић демантују изјаве Старовића о „веома великим уступцима“ Косову: Окривљују непрецизан превод
Недељник 27.07.2025
Министар унутрашњих послова Ивица Дачић изјавио је данас да му је министар за европске интеграције Немања Старовић рекао да изјаве о Косову и санкцијама Русији, које су се појавиле у медијима, нису тачне већ да су последица… »
Дачић: Старовић ми је рекао да није говорио о Косову и санкцијама Русији како се појавило у медијима
Данас 27.07.2025
Министар унутрашњих послова Ивица Дачић изјавио је данас да му је министар за европске интеграције Немања Старовић рекао да о санкцијама Русији и о Косову и Метохији, није говорио онако како се појавило у медијима. „Ја сам га… »
„Старовић ми је рекао да није говорио о Косову и санкцијама Русији како се појавило у медијима“
Нова 27.07.2025
Министар унутрашњих послова Ивица Дачић изјавио је данас да му је министар за европске интеграције Немања Старовић рекао да о санкцијама Русији и о Косову и Метохији, није говорио онако како се појавило у медијима. „Ја сам га… »
Вести дана »
Десетине хиљада људи беже од пожара у Француској, у Шпанији ванредна ситуација
Бизнис.рс пре 2 сатајош 33 повезане
Ко највише зарађује у Србији: Програмери на врху листе, најниже плате у једној делатности
Еуроневс пре 15 минутајош 21 повезана
Временска прогноза за недељу, 26. јул: Претежно сунчано и топлије, увече краткотрајна киша
Данас пре 5 сатијош 24 повезане
Спасено 11 европских туриста после бродолома у Индонезији
Сербиан Невс Медиа пре 1 сатјош 15 повезаних