Povezane vesti
Vučić i Dačić demantuju izjave Starovića o „veoma velikim ustupcima“ Kosovu: Okrivljuju neprecizan prevod
Nedeljnik 27.07.2025
Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da mu je ministar za evropske integracije Nemanja Starović rekao da izjave o Kosovu i sankcijama Rusiji, koje su se pojavile u medijima, nisu tačne već da su posledica prevoda. „Ja sam ga pitao da… »
Dačić: Starović mi je rekao da nije govorio o Kosovu i sankcijama Rusiji kako se pojavilo u medijima
Danas 27.07.2025
Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da mu je ministar za evropske integracije Nemanja Starović rekao da o sankcijama Rusiji i o Kosovu i Metohiji, nije govorio onako kako se pojavilo u medijima. „Ja sam ga pitao da li je to rekao… »
„Starović mi je rekao da nije govorio o Kosovu i sankcijama Rusiji kako se pojavilo u medijima“
Nova 27.07.2025
Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da mu je ministar za evropske integracije Nemanja Starović rekao da o sankcijama Rusiji i o Kosovu i Metohiji, nije govorio onako kako se pojavilo u medijima. „Ja sam ga pitao da li je to rekao… »
Vesti dana »

Roditelji učenika Pete beogradske gimnazije pozivaju ministra prosvete na sastanak
Danas pre 2 satajoš 30 povezanih

Spremite kišobrane, pljuštaće! Sutra stiže promena vremena, temperature do 17 stepeni!
Alo pre 2 satajoš 31 povezana

Studenti iz Srbije u užem izboru za prestižnu nagradu Saharov Evropskog parlamenta
Rešetka pre 4 minutajoš 10 povezanih