Povezane vesti
Vučić i Dačić demantuju izjave Starovića o „veoma velikim ustupcima“ Kosovu: Okrivljuju neprecizan prevod
Nedeljnik 27.07.2025
Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da mu je ministar za evropske integracije Nemanja Starović rekao da izjave o Kosovu i sankcijama Rusiji, koje su se pojavile u medijima, nisu tačne već da su posledica prevoda. „Ja sam ga pitao da… »
Dačić: Starović mi je rekao da nije govorio o Kosovu i sankcijama Rusiji kako se pojavilo u medijima
Danas 27.07.2025
Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da mu je ministar za evropske integracije Nemanja Starović rekao da o sankcijama Rusiji i o Kosovu i Metohiji, nije govorio onako kako se pojavilo u medijima. „Ja sam ga pitao da li je to rekao… »
„Starović mi je rekao da nije govorio o Kosovu i sankcijama Rusiji kako se pojavilo u medijima“
Nova 27.07.2025
Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da mu je ministar za evropske integracije Nemanja Starović rekao da o sankcijama Rusiji i o Kosovu i Metohiji, nije govorio onako kako se pojavilo u medijima. „Ja sam ga pitao da li je to rekao… »
Vesti dana »
TOK: Selaković samoinicijativno došao i primio nalog za privođenje, policija ga neće dovoditi na novo saslušanje
Serbian News Media pre 38 minutajoš 38 povezanih
Kokotović: Pitanje NIS-a je pod ličnom kontrolom Putina, vrlo mali broj ljudi zna šta se dešava
Nova ekonomija pre 53 minutajoš 26 povezanih
Skupština usvojila tri nova energetska zakona: Jačanje sigurnosti snabdevanja naftom i gasom
Serbian News Media pre 23 minutajoš 37 povezanih
Aerozagađenje uzrok 11.000 smrtnih slučajeva godišnje, Jovanović poručuje: Izvor znamo, mere se ne sprovode više od 13 godina
N1 Info pre 2 satajoš 2 povezane
Mogerini i Sanino pušteni da se brane sa slobode u vezi sa istragom o korupciji
RTV pre 24 minutajoš 32 povezane