Povezane vesti
Četiri godine bez otvorenog poglavlja u pregovorima sa EU: Starović za kraj septembra najavljuje novu šansu
Radio 021 27.07.2025
Ministar za evropske integracije Nemanja Starović izjavio je da je prva sledeća mogućnost za otvaranje klastera 3 u pristupnim pregovorima s Evropskom unijom krajem septembra. "Klaster 3 je samo jedna u nizu stepenica pred nama, ali mi gledamo izvan… »
Starović: Krajem septembra prva mogućnost za otvaranje klastera 3
Blic 27.07.2025
Ministar za evropske integracije Nemanja Starović izjavio je danas da je prva sledeća mogućnost za otvaranje klastera 3 u pristupnim pregovorima sa EU krajem septembra. - Klaster 3 je samo jedna u nizu stepenica koje su pred nama, ali mi gledamo izvan… »
Starović: Krajem septembra prva mogućnost za otvaranje Klastera 3
NIN 27.07.2025
Ministar za evropske integracije Nemanja Starović izjavio je danas da je prva sledeća mogućnost za otvaranje Klastera 3 u pristupnim pregovorima sa EU krajem septembra. " Klaster 3 je samo jedna u nizu stepenica koje su pred nama, ali mi gledamo izvan… »
Starović: Krajem septembra prva mogućnost za otvaranje klastera 3
Euronews 27.07.2025
Ministar za evropske integracije Nemanja Starović izjavio je danas da je prva sledeća mogućnost za otvaranje klastera 3 u pristupnim pregovorima s Evropskom unijom krajem septembra. "Klaster 3 je samo jedna u nizu stepenica pred nama, ali mi gledamo… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza Srbije krajem decembra 2025: hladno jutro, pretežno sunčano i promenljivo vreme sa prolaznim snežnim padavinama i najavom otopljenja
Naslovi.ai pre 1 satjoš 32 povezane
"Potpisivali su vojnici, policajci...": Studenti objavili koliko potpisa su skupili za jedan dan
Glas Zaječara pre 1 satjoš 63 povezane
(FOTO) Uklonjeni šatori ispred Skupštine Srbije, postavljeni štandovi za Božićno selo
Newsmax Balkans pre 3 satajoš 22 povezane
Napad dronovima na Putinovu rezidenciju i oštre reakcije Rusije
Naslovi.ai pre 4 minutajoš 84 povezane
Zvezda za Novu godinu ide gde nikad nije pobedila: "2. januar je malo neuobičajen termin za igru"
Mondo pre 18 minutajoš 39 povezanih