Povezane vesti
Četiri godine bez otvorenog poglavlja u pregovorima sa EU: Starović za kraj septembra najavljuje novu šansu
Radio 021 27.07.2025
Ministar za evropske integracije Nemanja Starović izjavio je da je prva sledeća mogućnost za otvaranje klastera 3 u pristupnim pregovorima s Evropskom unijom krajem septembra. "Klaster 3 je samo jedna u nizu stepenica pred nama, ali mi gledamo izvan… »
Starović: Krajem septembra prva mogućnost za otvaranje klastera 3
Blic 27.07.2025
Ministar za evropske integracije Nemanja Starović izjavio je danas da je prva sledeća mogućnost za otvaranje klastera 3 u pristupnim pregovorima sa EU krajem septembra. - Klaster 3 je samo jedna u nizu stepenica koje su pred nama, ali mi gledamo izvan… »
Starović: Krajem septembra prva mogućnost za otvaranje Klastera 3
NIN 27.07.2025
Ministar za evropske integracije Nemanja Starović izjavio je danas da je prva sledeća mogućnost za otvaranje Klastera 3 u pristupnim pregovorima sa EU krajem septembra. " Klaster 3 je samo jedna u nizu stepenica koje su pred nama, ali mi gledamo izvan… »
Starović: Krajem septembra prva mogućnost za otvaranje klastera 3
Euronews 27.07.2025
Ministar za evropske integracije Nemanja Starović izjavio je danas da je prva sledeća mogućnost za otvaranje klastera 3 u pristupnim pregovorima s Evropskom unijom krajem septembra. "Klaster 3 je samo jedna u nizu stepenica pred nama, ali mi gledamo… »
Vesti dana »

ElevenEs dobio podršku EK i RAS-a za za širenje proizvodnje baterija u Srbiji
Ekapija pre 46 minutajoš 22 povezane

Krenuće sutra, krajem dana: Oglasio se RHMZ, evo šta najavljuje sve do subote! Odnosi se na celu Srbiju!
Telegraf pre 16 minutajoš 22 povezane

Počela grejna sezona i u Boru. Tokom provere sistema sanirano 40 proboja na mreži
Glas Zaječara pre 1 minutjoš 17 povezanih

"Alon Ohel je dobro, čeka ga operacija oka": Ambasodorka Izraela prenela poruku majke i zahvalnost srpskom narodu
NIN pre 7 minutajoš 19 povezanih

Privremeni prekidi u vodosnabdevanju u više niških naselja zbog radova na mreži
Glas juga pre 32 minutajoš 16 povezanih