Povezane vesti

Pevačica peva u praznom klubu u Crnoj Gori! Procurio snimak sa nastupa, sve pusto, gostiju nigde: "Više ljudi stane kod mene u…

Pevačica peva u praznom klubu u Crnoj Gori! Procurio snimak sa nastupa, sve pusto, gostiju nigde: "Više ljudi stane kod mene u…

Kurir pre 2 dana
Brojni pevači već nedeljama unazad pričaju kako je sezona u Crnoj Gori veoma slaba, aludirajući na posećenost nastupa, zbog čega se često dešava da su im gostovanja i koncerti otkazani. Reper Dragomir Despić Desingerica nedavno je istakao da su mu se… »
Pevačica nastupila u polupraznom lokalu u Crnoj Gori! Isplivao snimak na mrežama: "Više ljudi dođe na slavu"

Pevačica nastupila u polupraznom lokalu u Crnoj Gori! Isplivao snimak na mrežama: "Više ljudi dođe na slavu"

Telegraf pre 1 dan
Sve se više priča o tome da ove godine pevači imaju slabija angažovanja, a klubovi u kojima nastupaju beleže manju posećenost nego ranijih sezona. Potvrdu za to donosi i snimak sa nastupa Mahrine na jednoj dnevnoj žurci u Crnoj Gori, koji je osvanuo na… »
Pevačica pevala u praznom klubu u Crnoj Gori: Objavljen snimak sa nastupa, gostiju nigde (VIDEO)

Pevačica pevala u praznom klubu u Crnoj Gori: Objavljen snimak sa nastupa, gostiju nigde (VIDEO)

Nova pre 1 dan
Marina Cvetković Mahrina doživela je peh koji se ovog leta jako često dešavao i njenim kolegama. Brojni pevači već nedeljama unazad pričaju kako je sezona u Crnoj Gori veoma slaba, aludirajući na posećenost nastupa, zbog čega se često dešava da su im… »
(Video) Pevačica nastupila u polupraznom lokalu: Isplivao snimak sa svirke: "Više ljudi stane kod mene u auto"

(Video) Pevačica nastupila u polupraznom lokalu: Isplivao snimak sa svirke: "Više ljudi stane kod mene u auto"

Blic pre 1 dan
Uveliko se priča o tome da ove godine pevači nemaju angažovanja kao i prethodne, kao i da su klubovi u kojima nastupaju slabije posećeni, a sada je isplivao snimak sa Mahrininog nastupa koji to i dokazuje. Naime, na TikToku se pojavio nastup sa jedne… »
"Više ljudi stane kod mene u auto": Isplivao snimak sa nastupa naše pevačice u Budvi (Video)

"Više ljudi stane kod mene u auto": Isplivao snimak sa nastupa naše pevačice u Budvi (Video)

Mondo pre 2 dana
Brojni pevači već nedeljama unazad pričaju za domaće medije kako je sezona u Crnoj Gori veoma slaba, aludirajući na posećenost nastupa. Ovu informaciju potvrdio je i Dragomir Despić Desingerica nedavno, istakavši da su mu se brojne kolege žalile kako im… »

Vesti dana »