Povezane vesti
Ova članica EU javno je objavila: Sarađujemo sa Rusijom i imamo koristi od toga!
Alo pre 1 dan
"U Evropi će me kritikovati što kažem da imam dobar odnos sa ministrom Lavrovom" Odnosi između Moskve i Budimpešte su iskreni i zasnovani na međusobnom poštovanju, Mađarska ima koristi od saradnje sa Ruskom Federacijom, izjavio je mađarski ministar… »
Sijarto otkrio ko je sprečio Trampa da postigne veći uspeh u rešavanju sukoba u Ukrajini
Vesti online pre 1 dan
Američki predsednik Donald Tramp bi postigao više u pregovorima o Ukrajini da nije bilo opstrukcije njegovog prethodnika Džozefa Bajdena i zemalja Evropske unije, rekao je mađarski ministar spoljnih poslova Peter Sijarto u intervjuu za RIA Novosti. „Da… »
Sijarto: Tramp je mogao da postigne više po pitanju Ukrajine da nije bilo Bajdena i EU
NIN pre 1 dan
Mađarski ministar spoljnih poslova Peter Sijarto izjavio je da bi predsednik SAD Donald Tramp postigao više u pregovorima o Ukrajini da nije bilo mešanja njegovog prethodnika Džozefa Bajdena i zemalja EU. "Da bivši predsednik Bajden i evropski lideri… »
Sijarto otkrio ko je sprečio Trampa da postigne veći uspeh u rešavanju sukoba u Ukrajini
Sputnik pre 1 dan
Američki predsednik Donald Tramp bi postigao više u pregovorima o Ukrajini da nije bilo opstrukcije njegovog prethodnika Džozefa Bajdena i zemalja Evropske unije, rekao je mađarski ministar spoljnih poslova Peter Sijarto u intervjuu za RIA Novosti. On je… »
Peter Sijarto: Tramp bi postigao više u Ukrajini da nije bilo mešanja Bajdena i EU
Politika pre 1 dan
NjUJORK – Mađarski ministar spoljnih poslova Peter Sijarto izjavio je danas da bi predsednik SAD Donald Tramp postigao više u pregovorima o Ukrajini da nije bilo mešanja njegovog prethodnika Džozefa Bajdena i zemalja EU. „Da bivši predsednik Bajden i… »
Vesti dana »

Tramp se ne slaže sa Netanjahuom: “Užasna situacija u Gazi, deca gladna”
Serbian News Media pre 26 minutajoš 34 povezane

"Amerika je diktirala uslove evropskoj uniji!" Stručnjaci o postignutom trgovinskom sporazumu: Smanjenje carina je Trampova pregovaračka taktika!
Kurir pre 6 minutajoš 29 povezanih

„Onda poprimim taj vonj od baLJege, pa se osećam i ja“: Dugo nismo čuli gradonačelnika Šapića, a sad se vratio i opet ima novu reč VIDEO
Nova pre 5 satijoš 26 povezanih

Nastavak nestabilnog vremena u Srbiji sa obilnim padavinama i najavom osveženja
Naslovi.ai pre 31 minutajoš 55 povezanih

"Ustao sam, oborio ga, oduzeo mu telefon i držao mu ruke do sletanja": Oglasio se Srbin heroj iz aviona
Mondo pre 26 minutajoš 26 povezanih