Povezane vesti

Stres, panika, nemoć: Dragana Katić se oglasila sa letovanja, svi šalju reči podrške

Stres, panika, nemoć: Dragana Katić se oglasila sa letovanja, svi šalju reči podrške

Story pre 1 dan
Letovanje Dragane Katić koje je, ako je suditi po njenim objavama prethodnih dana proticalo u sjajnom raspoloženju, pretvorilo se u pravu dramu kada je doživela veoma stresnu situaciju. Naime, Dragana je otputovala u Crnu Goru kako bi se odmorila između… »
Dragana Katić pronašla sreću na moru: Upoznala je ovog čoveka, zbog njega je sve krenulo na bolje

Dragana Katić pronašla sreću na moru: Upoznala je ovog čoveka, zbog njega je sve krenulo na bolje

Svet & Skandal pre 2 dana
Voditeljka emisije „Nikad nije kasno“, Dragana Katić, doživela je pravu neprijatatnost tokom letovanja u Crnoj Gori gde se nalazi sa kogaama iz Granda. Iako su uz nju prijatelji, nju ništa nije moglo da smiri kada je otkrila da su joj nestala dokumenta… »
"Izgubila sam sve..." Dragana Katić prošla kroz pravi pakao na letovanju u Crnoj Gori: "Stres, panika, nemoć"

"Izgubila sam sve..." Dragana Katić prošla kroz pravi pakao na letovanju u Crnoj Gori: "Stres, panika, nemoć"

Telegraf pre 2 dana
Voditeljka Dragana Katić doživela je veliku neprijatnost tokom letovanja u Crnoj Gori, koju je podelila sa svojim pratiocima na Instagramu. - Izgubila sam u Crnoj Gori sve: dokumenta, telefon, novac. Stres, panika, nemoć - napisala je Dragana i otkrila… »
"Stres, panika, nemoć" Dragana Katić prošla pakao u Crnoj Gori, a onda se pojavio jedan čovek posle kojeg ništa više nije bilo…

"Stres, panika, nemoć" Dragana Katić prošla pakao u Crnoj Gori, a onda se pojavio jedan čovek posle kojeg ništa više nije bilo…

Kurir pre 2 dana
Voditeljka Dragana Katić doživela je horor tokom letovanja u Crnoj Gori o čemu je govorila na svom Instagramu. Dragana Katić je prošla kroz pakao kada je izgubila sva dokumenta i lične stvari tokom letovanja. - Izgubila sam u Crnoj Gori sve: dokumenta… »
Naša voditeljka izgubila sve Ostala i bez novca, hitno se oglasila i otkrila detalje

Naša voditeljka izgubila sve Ostala i bez novca, hitno se oglasila i otkrila detalje

Alo pre 2 dana
Tokom odmora u Crnoj Gori doživela je pravu dramu. Voditeljka Dragana Katić je putem svog Instagrama profila saopštila da je za vreme letovanja u Crnoj Gori izgubila dokumenta, telefon i novac. Odmor između dve televizijske sezone odlučila je da provede… »
Dragana Katić doživela neviđeni stres u Crnoj Gori: „Sve sam izgubila“ (FOTO)

Dragana Katić doživela neviđeni stres u Crnoj Gori: „Sve sam izgubila“ (FOTO)

Nova pre 2 dana
Voditeljka Dragana Katić doživela je horor tokom letovanja u Crnoj Gori o čemu je govorila na svom Instagramu. Dragana Katić je prošla kroz pakao kada je izgubila sva dokumenta i lične stvari tokom letovanja. – Izgubila sam u Crnoj Gori sve: dokumenta… »
Dragana Katić doživela horor u Crnoj Gori: Voditeljka na letovanju pretrpela stres: "Sve sam izgubila" (foto)

Dragana Katić doživela horor u Crnoj Gori: Voditeljka na letovanju pretrpela stres: "Sve sam izgubila" (foto)

Blic pre 2 dana
Voditeljka Dragana Katić doživela je horor tokom letovanja u Crnoj Gori o čemu je govorila na svom Instagramu. Dragana Katić je prošla kroz pakao kada je izgubila sva dokumenta i lične stvari tokom letovanja. - Izgubila sam u Crnoj Gori sve: dokumenta… »

Vesti dana »