Povezane vesti
Matora spremna da rodi dete, pa progovorila o trudnoći: "Imam taj instinkt, pripremam organizam i telo"
Telegraf 27.07.2025
Bivša učesnica rijalitija "Elita 8", Jovana Tomić Matora, nakon izlaska iz finala otvorila je dušu i priznala da razmišlja o majčinstvu. Iako je trenutno u vezi sa Draganom Stojančević, kaže da njena odluka da postane majka ne zavisi od partnerke. - Ja… »
Matora progovorila o trudnoći: Spremna da rodi dete: "Imam 35 godina i ne želim da budem matora keva"
Blic 27.07.2025
Bivša takmičarka "Zadruge 8 Elite", Jovana Tomić Matora priznaje da želi da se ostvari kao majka. Jovana Tomić Matora se skrasila pored svoje rijaliti cimerke Dragane Stojančević, a kako je istakla volela bi da dobije dete sledeće godine. - Ja bih volela… »
Vesti dana »
Orban najavljuje "bitku" za ruske energente u Briselu; Španija daje Kijevu još milijardu evra
RTS pre 42 minutajoš 1 povezana
Ne jenjavaju sukobi na Bliskom istoku; Rute: NATO saveznici razmatraju načine otvaranja Ormuskog moreuza
RTS pre 42 minutajoš 1 povezana
Dejvid Adelman dobio pitanje o čak 10 izgubljenih lopti Nikole Jokića: "To će se dešavati dok god on..."
Telegraf pre 47 minutajoš 8 povezanih