Povezane vesti
Matora spremna da rodi dete, pa progovorila o trudnoći: "Imam taj instinkt, pripremam organizam i telo"
Telegraf pre 31 dana
Bivša učesnica rijalitija "Elita 8", Jovana Tomić Matora, nakon izlaska iz finala otvorila je dušu i priznala da razmišlja o majčinstvu. Iako je trenutno u vezi sa Draganom Stojančević, kaže da njena odluka da postane majka ne zavisi od partnerke. - Ja… »
Matora progovorila o trudnoći: Spremna da rodi dete: "Imam 35 godina i ne želim da budem matora keva"
Blic pre 31 dana
Bivša takmičarka "Zadruge 8 Elite", Jovana Tomić Matora priznaje da želi da se ostvari kao majka. Jovana Tomić Matora se skrasila pored svoje rijaliti cimerke Dragane Stojančević, a kako je istakla volela bi da dobije dete sledeće godine. - Ja bih volela… »
Vesti dana »

Crna gora izdržala poluvreme protiv svetskog prvaka: Nemci silni na startu Evrobasketa! Modernizacija KK crvena zvezda: Klub predstavio najsavremenije promene!
Hot sport pre 11 minutajoš 56 povezanih

Više od 120 profesora protiv izbacivanja studenata: Filozofski pred novim protestom
Luftika pre 3 satajoš 35 povezanih

Tramp želi da potkupi Putina? Otkriveno šta je Amerika ponudila Rusiji za prekid rata u Ukrajini: "Hteli su da objave udarnu vest odmah nakon Aljaske"
Blic pre 21 minutajoš 30 povezanih

Ponovo odložene američke sankcije NIS-u! Đedović: Uspeli smo da sačuvamo energetsku sigurnost
Blic pre 1 satjoš 41 povezana