Povezane vesti

Stojan Marković o plakatima koji su osvanuli protiv njega: Danas ja, sutra može bilo ko

Stojan Marković o plakatima koji su osvanuli protiv njega: Danas ja, sutra može bilo ko

N1 Info pre 1 dan
Stojan Marković, odbornik i vlasnik portala Ozonpress, tvrdi da se našao na meti politički motivisanih napada organizovanih od strane visokih funkcionera SNS-a, uključujući Branka Malovića, Bobana Birmančevića i Vladimira Mićića. Kako navodi, cilj je… »
„Danas ja, sutra može bilo ko“: Stojan Marković za Danas o plakatima koji su osvanuli protiv njega

„Danas ja, sutra može bilo ko“: Stojan Marković za Danas o plakatima koji su osvanuli protiv njega

Danas pre 1 dan
Stojan Marković, odbornik i vlasnik portala Ozonpress, tvrdi da se našao na meti politički motivisanih napada organizovanih od strane visokih funkcionera SNS-a, uključujući Branka Malovića, Bobana Birmančevića i Vladimira Mićića. Kako navodi, cilj je… »
Čačak oblepljen plakatima na kojima je targetiran urednik i odbornik Stojan Marković

Čačak oblepljen plakatima na kojima je targetiran urednik i odbornik Stojan Marković

N1 Info pre 1 dan
Nakon napada režimskih medija, u Čačku su juče osvanuli plakati na kojima je targetiran Stojan Marković, odbornik opozicione Grupe građana "Probudimo Čačak" i vlasnik portala Ozonpress. Na plakatima koji su izlepljeni Marković je označen kao strani… »

Danas pre 2 dana
Nakon napada režimskih medija, u Čačku su juče osvanuli plakati na kojima je targetiran Stojan Marković, odbornik i vlasnik portala Ozonpress. Na plakatima koji su izlepljeni Marković je označen kao strani plaćenik i lažov, piše N1. Pokret Kreni-promeni… »
Ekološki aktivisti osudili napad na novinara Stojana Markovića

Ekološki aktivisti osudili napad na novinara Stojana Markovića

Nova pre 2 dana
Ekološka udruženja „Suvoborska greda“ i „Čuvari Kablara“ oštro su osudila napad na novinara i odbornika Stojana Markovića, navodeći da je on meta režima koji ga, kako tvrde, predstavlja kao „stranog plaćenika“ i „lopova“, čime se direktno ugrožava… »
Kreni-Promeni: Osuđujemo napad na aktivistu Stojana Markovića iz Čačka

Kreni-Promeni: Osuđujemo napad na aktivistu Stojana Markovića iz Čačka

Danas pre 2 dana
Pokret Kreni-Promeni osudio je večeras napade na vlasnika portala „Ozonpres“ Stojana Markovića u Čačku, koji je, kako je navedeno, „meta plakata sa ciljem njegovog targetiranja“. Plakati na kojima je Stojan Marković označen kao strani plaćenik i lažov… »

Vesti dana »