Povezane vesti
"Plaže su poluprazne, mislim da smo propali": Pevač se oglasio iz Crne Gore, kolege prodaju 12 karata za nastup
Mondo pre 1 dan
"Čini mi se da smo propali. Smejem se sada, ali nije smešno, ova sezona je lošija, nego što je za ovo vreme uobičajeno. Tu smo u Herceg Novom, kraj jula, plaže su poluprazne. Sećam se da je nekada sezona kretala i 15. juna, pa je bilo perioda kada je već… »
"Propali smo, sezona je lošija, plaže poluprazne" Pevač iz Crne Gore progovorio o nastupima i cenama kolega
Telegraf pre 1 dan
Crnogorski pevač Slaven Đukanović oglasio se povodom sve glasnijih priča da je ovogodišnja letnja sezona na crnogorskom primorju znatno lošija nego prethodnih godina, te da su mnogi pevači bili prinuđeni da snize cene svojih nastupa. - Čini mi se da smo… »
"Propali smo, sezona je lošija" Pevač priznao sve o krizi na Crnogorskom primorju: Neki su prodali 12 karata, i najveći mogu…
Kurir pre 1 dan
Crnogorski pevač Slaven Đukanović otkrio je kako izgleda sezona u Crnoj Gori iz njegovog ugla. Mnogi se žale da je ova sezona na primorju jedna od lošijih i da nema turista kao ranije. Neki pevači su bili primorani i da spuste cene svojih nastupa upravo… »
"Propali smo, plaže su poluprazne": Pevač se oglasio iz Crne Gore, otkrio da li su njegove kolege morale da smanje cene nastupa…
Blic pre 1 dan
Slaven Đukanović, crnogorski pevač otkrio je da li su njegove kolege morale da spuste cene svojih nastupa u Crnoj Gori zbog loše sezone. - Čini mi se da smo propali. Smejem se sada, ali nije smešno, ova sezona je lošija, nego što je za ovo vreme… »
Vesti dana »

(Video) Vika, dreka i plač! Putnici oči u oči sa napadačem Pojavio se novi snimak drame na letu za Glazgov: Evo kako je Srbin sprečio tragediju
Blic pre 6 sati

Bez vode danas delovi zemuna i barajeva: U ovoj ulici česme suve od 9 do 22 časa
Kurir pre 12 minutajoš 1 povezana

"Trampe, pa ti to nama pretiš!" Medvedev brutalno odgovorio: NIsmo mi ni Izrael, ni Iran! Znaš li kojem ratu ovo vodi?
Alo pre 10 satijoš 3 povezane