Povezane vesti
Neoprezna izjava ministra o sankcijama Rusiji ili dogovoreno testiranje spoljnopolitičkog terena
Radio 021 pre 19 sati
Ministar evropskih integracija Nemanja Starović izjavio je da smo spremni na učešće u sankcijama Rusiji kada članstvo u EU bude na vidiku, a predsednik Srbije Aleksandar Vučić ga narednog dana demantuje. Kako su preneli mediji, Starović je rekao da je… »
Manojlović: Vučić i Dačić nisu prevareni Briselskim sporazumom - oni su bili deo te prevare
N1 Info pre 1 dan
Lider pokreta Kreni-promeni Savo Manojlović ocenio je danas da predsednik Srbije Aleksandar Vučić i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić nisu bili "prevareni" Briselskim sporazumom, za šta je Dačić ranije danas optužio međunarodnu zajednicu, već da… »
Savo Manojlović: Vučić i Dačić nisu prevareni Briselskim sporazumom – oni su bili deo te prevare
Danas pre 1 dan
Lider pokreta Kreni-promeni Savo Manojlović ocenio je danas da predsednik Srbije Aleksandar Vučić i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić nisu bili „prevareni“ Briselskim sporazumom, za šta je Dačić ranije danas optužio međunarodnu zajednicu, već da… »
Dačić: Međunarodna zajednica je Briselskim sporazumom prevarila Srbiju
NIN pre 1 dan
Međunarodna zajednica je prevarila Srbiju kada je potpisan Briselski sporazum, izjavio je ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić, koji je pre 11 godina bio jedan od potpisnika ovog dokumenta. "To je prevara zato što nisu nam tako govorili kada smo… »
Dačić: Međunarodna zajednica je Briselskim sporazumom prevarila Srbiju
Nedeljnik pre 1 dan
Međunarodna zajednica je prevarila Srbiju kada je potpisan Briselski sporazum, izjavio je ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić, koji je pre 11 godina bio jedan od potpisnika ovog dokumenta. „To je prevara zato što nisu nam tako govorili kada smo… »
Ministar Dačić o Briselskom sporazumu: “To je prevara”
Serbian News Media pre 1 dan
Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da je zvaničan stav Srbije – definisan na Savetu za nacionalnu bezbednost na početku sukoba u Ukrajini – nema popuštanja oko Kosova i Metohije i nema uvođenja sankcija Ruskoj Federaciji. Gostujući na… »
Posle 11 godina od potpisivanja: Dačić sada tvrdi da su ih "prevarili" kad su potpisivali briselski sporazum
Radio 021 pre 1 dan
"Prevarili su nas kada smo potpisivali briselski sporazum", izjavio je ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić, nakon 11 godina od potpisivanja tog sporazuma. Kako je rekao, poruka države Srbije je da nema popuštanja oko Kosova i Metohije i nema… »
Dačić: Prevarili su nas kada smo potpisivali Briselski sporazum
Danas pre 1 dan
Poruka države Srbije je: Nema popuštanja oko Kosova i Metohije, nema uvođenja sankcije Ruskoj federaciji. To je stav savet za nacionalnu bezbednost koji smo doneli na početku sukoba – poručio je ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić. „Mislim da je… »
Dačić: Starović mi je objasnio da su izjave o Kosovu i sankcijama Rusiji posledice prevoda
Sputnik pre 1 dan
Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da mu je ministar za evropske integracije Nemanja Starović rekao da izjave o Kosovu i sankcijama Rusiji, koje su se pojavile u medijima, nisu tačne već da su posledica prevoda. „Ja sam ga pitao… »
"Prevarili su nas kad smo potpisivali Briselski sporazum": Dačić: "Nema razgovora dok se ne zaustavi progon Srba na KiM"
Blic pre 1 dan
Ivica Dačić, ministar unutrašnjih poslova, rekao je danas da nas je "međunarodna zajednica prevarila kada smo potpisivali Briselski sporazum" i da "nema popuštanja Srbije u vezi sa Kosovom i Metohijom i nema uvođenja sankcije Ruskoj federaciji". Kako je… »
Dačić: Prevarili su nas kada smo potpisivali briselski sporazum
N1 Info pre 1 dan
Poruka države Srbije je: Nema popuštanja oko Kosova i Metohije, nema uvođenja sankcije Ruskoj federaciji. To je stav savet za nacionalnu bezbednost koji smo doneli na početku sukoba – poručio je ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić. „Mislim da je… »
Dačić: Prevarili su nas kada smo potpisivali Briselski sporazum
Nova pre 1 dan
Poruka države Srbije je: Nema popuštanja oko Kosova i Metohije, nema uvođenja sankcije Ruskoj federaciji. To je stav savet za nacionalnu bezbednost koji smo doneli na početku sukoba, poručio je ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić. „Mislim da je… »
Vesti dana »

Tramp se ne slaže sa Netanjahuom: “Užasna situacija u Gazi, deca gladna”
Serbian News Media pre 1 satjoš 39 povezanih

Prva Bozankaya na ulicama od sutra - Isporuka svih 25 do marta 2026, u planu uvođenje linije 8 od Trošarine do Slavije (FOTO)
Ekapija pre 2 satajoš 26 povezanih

U 18 časova nevreme stiže u ove delove Srbije: Pogledajte gde će se olujni oblaci kretati iz sata u sat
Mondo pre 1 satjoš 57 povezanih

Javio se heroj iz aviona koji je savladao teroristu: "Želeo sam da zaštitim ostale; Selim se u Beograd" VIDEO
B92 pre 1 satjoš 26 povezanih