Повезане вести

"Карлеуша је испала човек након Сашине смрти": Сузана Јовановић открила непознате детаље о Јелени

"Карлеуша је испала човек након Сашине смрти": Сузана Јовановић открила непознате детаље о Јелени

Мондо 27.07.2025
Упркос нагађањима да Јелена није била у добрим односима са Поповићем, који је преминуо 1. марта, Сузана истиче да је Карлеуша често зове како би се уверила да је добро. "Са Јеленом сам у добрим односима. Она је увек била добра… »
"Карлеуша је испала велики човек" Сузана открила шта Јелена ради након Сашине смрти: "Пуно ми значи то"

"Карлеуша је испала велики човек" Сузана открила шта Јелена ради након Сашине смрти: "Пуно ми значи то"

Ало 27.07.2025
Истиче да се Карлеуша показала као велики човек у најтежем тренутку њеног живота. Певачица Сузана Јовановић отворила је душу и открила да јој је, након смрти супруга Саше Поповића, огромну подршку пружила управо Јелена Карлеуша… »
"Карлеуша је испала велики човек након Сашине смрти" Сузана Јовановић о односу са Јеленом: "Хвала јој на томе"

"Карлеуша је испала велики човек након Сашине смрти" Сузана Јовановић о односу са Јеленом: "Хвала јој на томе"

Телеграф 27.07.2025
Певачица Сузана Јовановић отворила је душу и открила да јој је, након смрти супруга Саше Поповића, огромну подршку пружила управо Јелена Карлеуша. Иако су раније кружиле приче о нарушеним односима између Јелене и Поповића, Сузана… »

Вести дана »