Повезане вести
Протестна шетња у Руми
Озон 27.07.2025
У Руми је данас одржана протестна шетња током које су грађани, студенти, бајкери и ратни ветерани одали пошту настрадалима у недавном трагичном паду надстрешнице. Скуп је започео око 17 часова под слоганом: „Рума те зове – Крај… »
Рума, протестна шетња и одавање поште настрадалима у паду надстрешнице
РТС 27.07.2025
Грађани, студенти, бајкери и ратни ветерани су у Руми одржали протестну шетњу, одали пошту страдалима у паду надстрешнице и потом се окупили испред просторија СНС-а. "Рума те зове – Крај свирамо ми" порука је студентског… »
Протест студената: "Рума те зове - Крај свирамо ми"
Инсајдер 27.07.2025
Студенти из Руме организују протест у овом месту заједно са грађанима и средњошколцима. Протест је назван "Рума те зове - Крај свирамо ми", а студенти су у позиву рекли да "срце протеста у недељу куца у Руми". Студенти из Руме… »
Протест у Руми: „Назад је диктатура, свесни смо да нема назад“
Данас 27.07.2025
Студенти из Руме организовали су протест у овом месту заједно са грађанима и средњошколцима. Протест је назван „Рума те зове – Крај свирамо ми“. Како јавља репортерка Н1, грађани су почели да се окупљају око 17 часова, а на… »
Протест у Руми: "Назад је диктатура, свесни смо да нема назад"
Н1 Инфо 27.07.2025
Студенти из Руме организовали су протест у овом месту заједно са грађанима и средњошколцима. Протест је назван "Рума те зове - Крај свирамо ми". Како јавља репортерка Н1, грађани су почели да се окупљају око 17 часова, а на… »
Студент из Руме: Страх је променио страну
Време 27.07.2025
Срце протеста у недељу куцало је у Руми. Један од говорника, студент, поручио је да нема назад јер „назад је диктатура“. Студенти Руме, грађани и средњошколци, у недељу су организовали протест „Рума те зове – Крај свирамо ми“… »
Велики протест студената и грађана у Руми: „Крај свирамо ми“
Нова 27.07.2025
Студенти из Руме организују протест у овом месту заједно са грађанима и средњошколцима. Протест је назван "Рума те зове - Крај свирамо ми", а студенти су у позиву рекли да "срце протеста у недељу куца у Руми". Како јавља… »
ВИДЕО Почео студентски протест у Руми: "Крај свирамо ми"
Радио 021 27.07.2025
Студентски протест под називом "Рума те зове - Крај свирамо ми", почео је у том граду око 17 часова. На окупљање су позвали студенти из Руме. Рума ❤️⛽ пиц.твиттер.цом/нАхјДцФТФв — Н.Н. (@свезеофарбано) Јули 27, 2025 Протест је… »
Студенти из Руме организују протест на Градском тргу
Н1 Инфо 27.07.2025
Студенти из Руме данас организују протест у том месту заједно са грађанима и средњошколцима, а окупљање је од 17 часова на Градском тргу, јавио је портал 021. Протест је назван "Рума те зове - Крај свирамо ми", а студенти су у… »
Данас протест у Руми: "Крај свирамо ми"
Радио 021 27.07.2025
Студенти из Руме данас, 27. јула, организују протест у овом месту заједно са грађанима и средњошколцима. Како су најавили, окупљање ће бити од 17 часова на Градском тргу. Протест је назван "Рума те зове - Крај свирамо ми", а… »
Вести дана »
Неколико хиљада београдских студената пешачиће до НС, Чачани кренули данас
Мој Нови Сад пре 59 минутајош 24 повезане
Прелазак Србије на зимско рачунање времена 26. октобра 2025. године
Наслови.аи пре 34 минутајош 39 повезаних
Временска прогноза Србије 25. и 26. октобар 2025: сунчано данас, наранџасти метео-аларм за обилне падавине на југу сутра
Наслови.аи пре 1 сатјош 28 повезаних
Америка увела санкције председнику Колумбије и његовој жени и сину
BBC News пре 1 сатјош 18 повезаних