Povezane vesti
Protestna šetnja u Rumi
Ozon pre 2 dana
U Rumi je danas održana protestna šetnja tokom koje su građani, studenti, bajkeri i ratni veterani odali poštu nastradalima u nedavnom tragičnom padu nadstrešnice. Skup je započeo oko 17 časova pod sloganom: „Ruma te zove – Kraj sviramo mi“. Okupljeni su… »
Ruma, protestna šetnja i odavanje pošte nastradalima u padu nadstrešnice
RTS pre 2 dana
Građani, studenti, bajkeri i ratni veterani su u Rumi održali protestnu šetnju, odali poštu stradalima u padu nadstrešnice i potom se okupili ispred prostorija SNS-a. "Ruma te zove – Kraj sviramo mi" poruka je studentskog protesta koji je održan u Rumi… »
Protest studenata: "Ruma te zove - Kraj sviramo mi"
Insajder pre 2 dana
Studenti iz Rume organizuju protest u ovom mestu zajedno sa građanima i srednjoškolcima. Protest je nazvan "Ruma te zove - Kraj sviramo mi", a studenti su u pozivu rekli da "srce protesta u nedelju kuca u Rumi". Studenti iz Rume najavili su i da će na… »
Protest u Rumi: „Nazad je diktatura, svesni smo da nema nazad“
Danas pre 2 dana
Studenti iz Rume organizovali su protest u ovom mestu zajedno sa građanima i srednjoškolcima. Protest je nazvan „Ruma te zove – Kraj sviramo mi“. Kako javlja reporterka N1, građani su počeli da se okupljaju oko 17 časova, a na protestu su i ratni… »
Protest u Rumi: "Nazad je diktatura, svesni smo da nema nazad"
N1 Info pre 2 dana
Studenti iz Rume organizovali su protest u ovom mestu zajedno sa građanima i srednjoškolcima. Protest je nazvan "Ruma te zove - Kraj sviramo mi". Kako javlja reporterka N1, građani su počeli da se okupljaju oko 17 časova, a na protestu su i ratni… »
Veliki protest studenata i građana u Rumi: „Kraj sviramo mi“
Nova pre 2 dana
Studenti iz Rume organizuju protest u ovom mestu zajedno sa građanima i srednjoškolcima. Protest je nazvan "Ruma te zove - Kraj sviramo mi", a studenti su u pozivu rekli da "srce protesta u nedelju kuca u Rumi". Kako javlja reporterka N1, građani su… »
Student iz Rume: Strah je promenio stranu
Vreme pre 2 dana
Srce protesta u nedelju kucalo je u Rumi. Jedan od govornika, student, poručio je da nema nazad jer „nazad je diktatura“. Studenti Rume, građani i srednjoškolci, u nedelju su organizovali protest „Ruma te zove – Kraj sviramo mi“. Program je počeo oko… »
VIDEO Počeo studentski protest u Rumi: "Kraj sviramo mi"
Radio 021 pre 2 dana
Studentski protest pod nazivom "Ruma te zove - Kraj sviramo mi", počeo je u tom gradu oko 17 časova. Na okupljanje su pozvali studenti iz Rume. Ruma ❤️⛽ pic.twitter.com/nAhjDcFTFv — N.N. (@svezeofarbano) July 27, 2025 Protest je organizovan zajedno sa… »
Studenti iz Rume organizuju protest na Gradskom trgu
N1 Info pre 2 dana
Studenti iz Rume danas organizuju protest u tom mestu zajedno sa građanima i srednjoškolcima, a okupljanje je od 17 časova na Gradskom trgu, javio je portal 021. Protest je nazvan "Ruma te zove - Kraj sviramo mi", a studenti su u pozivu naveli da "srce… »
Danas protest u Rumi: "Kraj sviramo mi"
Radio 021 pre 2 dana
Studenti iz Rume danas, 27. jula, organizuju protest u ovom mestu zajedno sa građanima i srednjoškolcima. Kako su najavili, okupljanje će biti od 17 časova na Gradskom trgu. Protest je nazvan "Ruma te zove - Kraj sviramo mi", a studenti su u pozivu rekli… »
Vesti dana »

Studenti se vratili u zgradu Državnog univerziteta u Novom Pazaru, policija se povukla
BBC News pre 1 satjoš 81 povezana

Topovskim udarima i šmrkovima na građane i policiju: Snimak napada iz prostorija SNS-a u Kraljevu
N1 Info pre 5 minutajoš 21 povezana

Napeto u Novom Pazaru: Muškarci sa kapuljačama izbacili studente, građani i kordon ispred fakulteta
NIN pre 7 satijoš 48 povezanih

Đorđe David žestoko o kolegama koji odlaze iz Zvezda Granda: "Deluje mi da je razlog lova, a kad..."
Telegraf pre 1 satjoš 20 povezanih

Volkswagen Golf i Golf Variant povučeni zbog problema sa pojasem; Škoda modeli opozvani zbog greške na vazdušnom jastuku
Naslovi.ai pre 3 satajoš 22 povezane