Povezane vesti
Gledao slike svojih prijatelja s unučićima i plakao: Otac Milice Todorović konačno čuo najlepšu vest
Mondo pre 1 dan
Milica Todorović je do sada isticala da želi da se ostvari u ulozi majke i da joj je proradio majčinski instikt, ali isto tako je želela da sve ide svojim tokom. Kako je i sama sada podelila lepe vesti, jasno je da joj se najveća želja ispunila. "Milica… »
"Jasna, a kada ćemo mi dobiti unuče?" Otac Milice Todorović je tada emotivno reagovao, a pevačica je sa suzama u očima…
Kurir pre 1 dan
Pevačica Milica Todorović je u drugom stanju, ovu srećnu vest je podelila sa svima. Kako je jednom prilikom ispričala, njeni roditelji su priželjkivali da dobiju unuče. Milica Todorović je do sada isticala da želi da se ostvari u ulozi majke i da joj je… »
"Pa, kad ćemo mi da dobijemo: Unuče?" Otac Milice Todorović se rasplakao dok je gledao slike svojih prijatelja koji su postali…
Blic pre 1 dan
Pevačica Milica Todorović je u drugom stanju, ovu srećnu vest je podelila sa svima. Kako je jednom prilikom ispričala, njeni roditelji su priželjkivali da dobiju unuče. Milica Todorović je do sada isticala da želi da se ostvari u ulozi majke i da joj je… »
Vesti dana »

Đedović Handanović: Peto odlaganje sankcija NIS-u na 30 dana, dobra vest za sve
Telegraf pre 13 minutajoš 18 povezanih

"Ustao sam, oborio ga, oduzeo mu telefon i držao mu ruke do sletanja": Oglasio se Srbin heroj iz aviona
Mondo pre 3 satajoš 28 povezanih

Šapić predstavio nove tramvaje plave boje, nazvao ih "nemanjićko-vizantijskim plavušanima"
NIN pre 7 satijoš 26 povezanih