Povezane vesti
Požar na Trgu cara Lazara u Beočinu, vatrogasci gase dva objekta
Nova 27.07.2025
Oko 15 časova izbio je požar na dva objekta na Trgu cara lazara u Beočinu, javlja 021.rs U gašenju požara učetstvuju vatrogasci iz odeljenja Beočin sa dva vozila i autocisterna iz novosadskog bataljona. A post shared by 192.RS (@192_rs) Prema prvim… »
Požar na Trgu cara Lazara u Beočinu, zahvaćena dva objekta (VIDEO)
N1 Info 27.07.2025
Oko 15 časova izbio je požar na dva objekta na Trgu cara lazara u Beočinu, javlja 021.rs U gašenju požara učetstvuju vatrogasci iz odeljenja Beočin sa dva vozila i autocisterna iz novosadskog bataljona. Prema prvim informacijama, nema povređenih, navodi… »
VIDEO: Požar na Trgu cara Lazara u Beočinu, vatrogasci gase dva objekta
Radio 021 27.07.2025
Oko 15 časova izbio je požar na dva objekta na Trgu cara lazara u Beočinu. U gašenju požara učetstvuju vatrogasci iz odeljenja Beočin sa dva vozila i autocisterna iz novosadskog bataljona. View this post on Instagram A post shared by 192.RS (@192_rs)… »
Vesti dana »
„Ne možete ućutkati istinu“: Netanjahu u UN branio stavove Izraela dok su delegacije napuštale salu
Danas pre 7 satijoš 3 povezane
UKRAJINSKA KRIZA Zelenski: Sporazum iz Enkoridža nije predmet pregovora; Erdogan za obnovu crnomorskog koridora za žitarice
RTV pre 45 minutajoš 1 povezana
Paunović: Ja sam kriv za poraz od Grčke, naredio sam da idemo napred
Politika pre 4 satijoš 10 povezanih
RIK doneo rešenje o povlačenju liste Aleksića, Parandilovića i Ćute za izbore 25. oktobra
Blic pre 7 satijoš 4 povezane