Povezane vesti
Biljana Stojković u Rumi: Ova borba će biti gotova uskoro, Vučić ne može da se izbori sa nama
Beta pre 1 dan
Profesorka Biološkog fakulteta u Beogradu i funkcionerka Demokratske stranke Biljana Stojković ocenila je večeras, na studentskom i građanskom protestu u Rumi, da će njihova borba biti gotova "vrlo uskoro, jer on (predsednik Srbije Aleksandar Vučić) ne… »
Profesorka Stojković na protestu u Rumi: On ne može da se izbori sa nama, ova borba će biti uskoro gotova
Radio 021 pre 1 dan
"Ova borba će biti gotova vrlo uskoro, on ne može da se izbori sa nama", poručila je na protestu u Rumi profesorka Biološkog fakulteta u Beogradu Biljana Stojković. Ona je istakla i da "nikada zlo nije bilo jače od ljubavi i ovoga što mi danas radimo"… »
Biljana Stojković u Rumi: Ova borba će biti gotova uskoro, Vučić ne može da se izbori sa nama
Radio sto plus pre 1 dan
Stojković je, kako je preneo portal N1, na protestu “Ruma te zove – Kraj sviramo mi” koji je počeo oko 17 časova, kazala da “nikada zlo nije bilo jače od ljubavi i ovoga što mi danas radimo”. “Stalno govori da je pobedio, a znate li da njegovi… »
Biljana Stojković: Ova borba će biti gotova uskoro, Vučić ne može da se izbori sa nama
N1 Info pre 1 dan
Ova borba će biti gotova vrlo uskoro, on (predsednik Srbije Aleksandar Vučić) ne može da se izbori sa nama. Nikada zlo nije bilo jače od ljubavi i ovoga što mi danas radimo, poručila je na protestu u Rumi profesorka Biološkog fakulteta u Beogradu Biljana… »
Vesti dana »

SAD po peti put odložile sankcije Naftnoj industriji Srbije zbog ruskog vlasništva
Naslovi.ai pre 44 minutajoš 25 povezanih

Zoran zasukao rukave i obrisao pod teroristom: Evo kako je kompanija Easyjet reagovala na herojski postupak Nasteskog
Kurir pre 2 satajoš 31 povezana

Tramvaji "Bozankaja" od sutra na ulicama Beograda – 3 miliona evra po komadu, tender pod sumnjom
Insajder pre 10 satijoš 26 povezanih