Povezane vesti
Biljana Stojković u Rumi: Ova borba će biti gotova uskoro, Vučić ne može da se izbori sa nama
Beta pre 21 dana
Profesorka Biološkog fakulteta u Beogradu i funkcionerka Demokratske stranke Biljana Stojković ocenila je večeras, na studentskom i građanskom protestu u Rumi, da će njihova borba biti gotova "vrlo uskoro, jer on (predsednik Srbije Aleksandar Vučić) ne… »
Profesorka Stojković na protestu u Rumi: On ne može da se izbori sa nama, ova borba će biti uskoro gotova
Radio 021 pre 21 dana
"Ova borba će biti gotova vrlo uskoro, on ne može da se izbori sa nama", poručila je na protestu u Rumi profesorka Biološkog fakulteta u Beogradu Biljana Stojković. Ona je istakla i da "nikada zlo nije bilo jače od ljubavi i ovoga što mi danas radimo"… »
Biljana Stojković u Rumi: Ova borba će biti gotova uskoro, Vučić ne može da se izbori sa nama
Radio sto plus pre 21 dana
Stojković je, kako je preneo portal N1, na protestu “Ruma te zove – Kraj sviramo mi” koji je počeo oko 17 časova, kazala da “nikada zlo nije bilo jače od ljubavi i ovoga što mi danas radimo”. “Stalno govori da je pobedio, a znate li da njegovi… »
Biljana Stojković: Ova borba će biti gotova uskoro, Vučić ne može da se izbori sa nama
N1 Info pre 21 dana
Ova borba će biti gotova vrlo uskoro, on (predsednik Srbije Aleksandar Vučić) ne može da se izbori sa nama. Nikada zlo nije bilo jače od ljubavi i ovoga što mi danas radimo, poručila je na protestu u Rumi profesorka Biološkog fakulteta u Beogradu Biljana… »
Vesti dana »

Nova nedelja donosi promenjivo vreme i oscilacije u temperaturi
Novi magazin pre 43 minutajoš 24 povezane