Povezane vesti

Nikola otvorio šampanjac: Demon del Est obradovao Jokića (foto, video)

Nikola otvorio šampanjac: Demon del Est obradovao Jokića (foto, video)

Sportski žurnal pre 1 dan
Subotička Dužijanca završena trijumfom grla štale Drim Kečer, Nikola Jokić nije krio suze radosnice. Subotička svetkovina, trka Dužijanca kojom se obeleževa kraj žetalačkih radova završena je trijumfom Demon del Est, iz somborske štale „Drim Kečer” NBA… »
Nikola Jokić slavio kao nikada: Suze, šampanjac i pobeda na "Dužijanci"

Nikola Jokić slavio kao nikada: Suze, šampanjac i pobeda na "Dužijanci"

Subotica.com pre 1 dan
Nikola Jokić, najbolji košarkaš sveta i osvajač NBA titule (2023), doživeo je možda i najemotivniji trenutak u karijeri – ali ne na parketu, već na hipodromu u Subotici. Njegovo grlo "Demon Delest" slavilo je na prestižnoj kasačkoj trci u okviru… »
(Video) Nikola Jokić zaplakao posle slavlja svog konja: "Sve svoje pobede i poraze sam ovde doživeo"

(Video) Nikola Jokić zaplakao posle slavlja svog konja: "Sve svoje pobede i poraze sam ovde doživeo"

Dnevnik pre 1 dan
Srpski košarkaš Nikola Jokić emotivno je, sa suzama, proslavio pobedu svog konja na trkama u Subotici. Jokićevev "Demon Dell Est" za čijim je sulkama bio italijanski vozač Karmine Piskuoljo bio je najbolji u Dužijanci. Dužijanca se sastoji iz dva "hita"… »
Jokić proslavio pobedu svog konja na trci u Subotici

Jokić proslavio pobedu svog konja na trci u Subotici

RTV pre 20 sati
SUBOTICA - Srpski košarkaš Nikola Jokić emotivno je, sa suzama, proslavio pobedu svog konja na današnjim trkama u Subotici. Jokićevev "Demon Dell Est", za čijim je sulkama bio italijanski vozač Karmine Piskuoljo, bio je najbolji u Dužijanci. Dužijanca se… »
Jokić plakao kao kiša, pa otvorio dušu posle svega: Reči koje udaraju pravo u srce!

Jokić plakao kao kiša, pa otvorio dušu posle svega: Reči koje udaraju pravo u srce!

Kurir pre 20 sati
Nikola Jokić izuzetno emotivno je dočekao pobedu svog konja u kasačkoj trci, nakon čega je zaplakao. Kasnije je progovorio o svojoj velikoj strasti, konjima, i načinu na koji proživljava svaku trku: - Rekao sam to još davnih dana, sve svoje velike pobede… »
Nije mogao da izdrži: Nikola Jokić u suzama, rastužio Srbiju!

Nije mogao da izdrži: Nikola Jokić u suzama, rastužio Srbiju!

Kurir pre 20 sati
Nikola Jokić vrlo emotivno je doživeo pobedu svog konja na subotičkoj Dužijanci u nedelju popodne. Nikola je mokrog lica slavio trijumf svog grla "Demon dell"Est" za čijim je sulkama bio italijanski vozač Karmine Piskuoljo. Epilog trke sa velikom pažnjom… »
Jokić zaplakao pa se oglasio zbog konja: Sve velike pobede i poraze sam doživeo u ovom sportu /video/

Jokić zaplakao pa se oglasio zbog konja: Sve velike pobede i poraze sam doživeo u ovom sportu /video/

Sputnik pre 20 sati
Nikola Jokić, najbolji srpski košarkaš, prisustvovao je čuvenoj trci Dužijanci u Subotici na kojoj je njegovo grlo Demon Delest pobedilo. Srpski as ovaj uspeh doživeo je izuzetno emotivno što je i sam potvrdio posle trke. Retke su prilike kada na licu… »
"Sve svoje velike pobede i poraze doživeo sam u konjičkom sportu!" Nikola Jokić se oglasio nakon trijumfa svog konja

"Sve svoje velike pobede i poraze doživeo sam u konjičkom sportu!" Nikola Jokić se oglasio nakon trijumfa svog konja

Večernje novosti pre 20 sati
Srpski košarkaš Nikola Jokić vrlo emotivno je doživeo pobedu svog konja na subotičkoj Dužijanci u nedelju popodne. FOTO: J. Lemajić Nikola se sa suzama u očima suočio sa trijumfom svog grla "Demon dell"Est" za čijim je sulkama bio italijanski vozač… »
Nikola Jokić emotivno proslavio pobedu svog konja na trci u Subotici

Nikola Jokić emotivno proslavio pobedu svog konja na trci u Subotici

Politika pre 20 sati
SUBOTICA – Srpski košarkaš Nikola Jokić emotivno je, sa suzama, proslavio pobedu svog konja na današnjim trkama u Subotici. Jokićevev " Demon Dell Est" za čijim je sulkama bio italijanski vozač Karmine Piskuoljo bio je najbolji u Dužijanci Dužijanca se… »
Presrećni Nikola Jokić: Moji najveći uspesi su u ovom sportu!

Presrećni Nikola Jokić: Moji najveći uspesi su u ovom sportu!

Sport klub pre 21 sat
Koji sport Nikola Jokić više voli - košarku ili kasačke trke? Posle ove izjave deluje da je sve apsolutno jasno. Nikola Jokić plakao od sreće i polivao se šampanjcem posle pobede svog konja! Nikola Jokić, najbolji košarkaš današnjice, bio je izuzetno… »
Jokić „poludeo“ zbog konja: „Sve velike pobede doživeo sam u ovom sportu“

Jokić „poludeo“ zbog konja: „Sve velike pobede doživeo sam u ovom sportu“

Nova pre 21 sat
Nikola Jokić, košarkaš Denver Nagetsa, bio je pun utisaka posle pobede njegovog konja, "Drim Kečera", na trci u Subotici. Srbin je burno proslavio pobedu „Drm kečera“ na trci „Dužijanica“ koja se tradicionalno održava u Subotici. Jokić je maltene… »
Jokić se oglasio: "Sve svoje pobede i poraze sam ovde doživeo"

Jokić se oglasio: "Sve svoje pobede i poraze sam ovde doživeo"

B92 pre 21 sat
Srpski košarkaš Nikola Jokić bio je pun utisaka nakon pobede nejgovog konja u subotičkoj Dužijanci. Nikola je mokrog lica, ushićen i vrlo emotivan, slavio trijumf svog grla "Demon dell"Est" za čijim je sulkama bio italijanski vozač Karmine Piskuoljo… »
Jokić plakao od sreće i polivao se šampanjcem posle pobede konja!

Jokić plakao od sreće i polivao se šampanjcem posle pobede konja!

Sport klub pre 22 sata
Nikola Jokić, najbolji košarkaš današnjice, nalazi se u Srbiji, a po svemu sudeći naći će se na predstavljanju srpske reprezentacije u ponedeljak u jednom beogradskom hotelu. Međutim, centar Denver Nagetsa u nedelju je bio potpuno preokupiram jednim… »
Suze radosnice Nikole Jokića, trofej "Dužijanica" draži od pehara u NBA ligi!

Suze radosnice Nikole Jokića, trofej "Dužijanica" draži od pehara u NBA ligi!

Sportske.net pre 22 sata
Na tradicionalnim kasačkim trkama "Dužijanica", održanim na hipodromu u Subotici, najveću pažnju privukao je najbolji srpski košarkaš Nikola Jokić. Strastveni ljubitelj konja i vlasnik štale "Drim kečer", Jokić je emotivno doživeo pobedu svog grla "Demon… »
Jokić pustio suzu posle pobede njegovog konja

Jokić pustio suzu posle pobede njegovog konja

Euronews pre 22 sata
Najbolji košarkaš sveta Nikola Jokić sijao je od sreće u Subotici, jer je njegovo grlo Demon Delest pobedilo na čuvenoj trci Dužijanci u Subotici. Nikola je primio nagradu od organizatora, a onda je govorio za TV Arena sport u društvu Vladimira Pribića… »
Jokić grcao u suzama, trčao, polivao ljude i konja šampanjcem… Ovakvog ga nismo videli ni kad je postao NBA šampion VIDEO

Jokić grcao u suzama, trčao, polivao ljude i konja šampanjcem… Ovakvog ga nismo videli ni kad je postao NBA šampion VIDEO

Nova pre 22 sata
Nikola Jokić, najbolji košarkaš Denver Nagetsa, bukvalno je pao u trans jer mu je konj pobedio na trci u Subotici. Na hipodromu u Subotici, održane su trandicionalne kasačke trke pod nazivom „Dužijanica“, kojima je prisustvovao i Nikola Jokić. U to da su… »
Jokić dugo nije morao da se smiri, pogledajte njegove suze: "Sve velike pobede i poraze sam ovde doživeo"

Jokić dugo nije morao da se smiri, pogledajte njegove suze: "Sve velike pobede i poraze sam ovde doživeo"

Mondo pre 22 sata
Najbolji košarkaš sveta Nikola Jokić dugo će pamtiti ovu nedelju, 27. jul, jer je grlo iz njegove štale "Drim kečer" pobedilo na čuvenoj trci Dužijanca u Subotici. Koliko mu je značio taj uspeh dan pre okupljanja reprezentacije za Eurobasket pokazao je… »
Suze radosnice! Evo zbog čega se rasplakao Nikola Jokić, ovoliko nije bio srećan ni kada je osvojio titulu sa Denverom (video)…

Suze radosnice! Evo zbog čega se rasplakao Nikola Jokić, ovoliko nije bio srećan ni kada je osvojio titulu sa Denverom (video)…

Večernje novosti pre 22 sata
Srpski košarkaš Nikola Jokić vrlo emotivno je doživeo pobedu svog konja na subotičkoj Dužijanci u nedelju popodne. FOTO: Tanjug/AP Nikola se sa suzama u očima suočio sa trijumfom svog grla "Demon dell"Est" za čijim je sulkama bio italijanski vozač… »
Nikola Jokić se rasplakao! VIDEO

Nikola Jokić se rasplakao! VIDEO

B92 pre 22 sata
Srpski košarkaš Nikola Jokić vrlo emotivno je doživeo pobedu svog konja na subotičkoj Dužijanci u nedelju popodne. Nikola je mokrog lica slavio trijumf svog grla "Demon dell"Est" za čijim je sulkama bio italijanski vozač Karmine Piskuoljo. Dužijanca se… »
Nikola Jokić oduševljen posle pobede njegovog konja: "Svoje najveće pobede i poraze..."

Nikola Jokić oduševljen posle pobede njegovog konja: "Svoje najveće pobede i poraze..."

Telegraf pre 22 sata
Najbolji srpski košarkaš, Nikola Jokić i te kako ima razloga za slavlje, s obzirom na to da su njegov konj, "Demon Dell'Est" i italijanski vozač Karmine Piskuoljo trijumfovali na trci "Dužijanica" u Subotici! Nije Jokić krio emocije zbog pobede svog… »
Nikola Jokić plakao kao kiša: Potpuno se slomio zbog pobede svog konja na Dužijanci

Nikola Jokić plakao kao kiša: Potpuno se slomio zbog pobede svog konja na Dužijanci

Mondo pre 22 sata
Najbolji košarkaš sveta Nikola Jokić (30) skakao je od sreće u Subotici, jer je njegovo grlo Demon Delest pobedilo na čuvenoj trci Dužijanci u Subotici. A ona mu znači više nego ijedan uspeh u košarci. Nikola je primio nagradu od organizatora, ljubazno… »
Ovakvog Jokića niste videli! Nikola plakao zbog pobede njegovog konja, pa skočio u zagrljaj posebnog čoveka

Ovakvog Jokića niste videli! Nikola plakao zbog pobede njegovog konja, pa skočio u zagrljaj posebnog čoveka

Telegraf pre 22 sata
Na hipodromu u Subotici, održane su trandicionalne kasačke trke pod imenom "Dužijanica", a događaj je uveličao i najbolji srpski košarkaš, Nikola Jokić! Opšte je poznato da su konji Jokićeva najveća ljubav, a u to smo mogli da se uverimo i u Subotici… »

Vesti dana »