Повезане вести

Оваквог Јокића нисте видели! Никола плакао због победе његовог коња, па скочио у загрљај посебног човека

Оваквог Јокића нисте видели! Никола плакао због победе његовог коња, па скочио у загрљај посебног човека

Телеграф 27.07.2025
На хиподрому у Суботици, одржане су трандиционалне касачке трке под именом "Дужијанца", а догађај је увеличао и најбољи српски кошаркаш, Никола Јокић! Опште је познато да су коњи Јокићева највећа љубав, а у то смо могли да се… »
Никола Јокић одушевљен после победе његовог коња: "Своје највеће победе и поразе..."

Никола Јокић одушевљен после победе његовог коња: "Своје највеће победе и поразе..."

Телеграф 27.07.2025
Најбољи српски кошаркаш, Никола Јокић и те како има разлога за славље, с обзиром на то да су његов коњ, "Демон Делл'Ест" и италијански возач Кармине Пискуољо тријумфовали на трци "Дужијанца" у Суботици! Није Јокић крио… »
Никола отворио шампањац: Демон дел Ест обрадовао Јокића (фото, видео)

Никола отворио шампањац: Демон дел Ест обрадовао Јокића (фото, видео)

Спортски журнал 27.07.2025
Суботичка Дужијанца завршена тријумфом грла штале Дрим Кечер, Никола Јокић није крио сузе радоснице. Суботичка светковина, трка Дужијанца којом се обележева крај жеталачких радова завршена је тријумфом Демон дел Ест, из сомборске… »
Никола Јокић славио као никада: Сузе, шампањац и победа на "Дужијанци"

Никола Јокић славио као никада: Сузе, шампањац и победа на "Дужијанци"

Суботица.цом 27.07.2025
Никола Јокић, најбољи кошаркаш света и освајач НБА титуле (2023), доживео је можда и најемотивнији тренутак у каријери – али не на паркету, већ на хиподрому у Суботици. Његово грло "Демон Делест" славило је на престижној… »
(Видео) Никола Јокић заплакао после славља свог коња: "Све своје победе и поразе сам овде доживео"

(Видео) Никола Јокић заплакао после славља свог коња: "Све своје победе и поразе сам овде доживео"

Дневник 27.07.2025
Српски кошаркаш Никола Јокић емотивно је, са сузама, прославио победу свог коња на тркама у Суботици. Јокићевев "Демон Делл Ест" за чијим је сулкама био италијански возач Кармине Пискуољо био је најбољи у Дужијанци. Дужијанца… »
Јокић прославио победу свог коња на трци у Суботици

Јокић прославио победу свог коња на трци у Суботици

РТВ 27.07.2025
СУБОТИЦА - Српски кошаркаш Никола Јокић емотивно је, са сузама, прославио победу свог коња на данашњим тркама у Суботици. Јокићевев "Демон Делл Ест", за чијим је сулкама био италијански возач Кармине Пискуољо, био је најбољи… »
Јокиц́ заплакао па се огласио због коња: Све велике победе и поразе сам доживео у овом спорту /видео/

Јокиц́ заплакао па се огласио због коња: Све велике победе и поразе сам доживео у овом спорту /видео/

Спутник 27.07.2025
Никола Јокиц́, најбољи српски кошаркаш, присуствовао је чувеној трци Дужијанци у Суботици на којој је његово грло Демон Делест победило. Српски ас овај успех доживео је изузетно емотивно што је и сам потврдио после трке. Ретке… »
Јокић плакао као киша, па отворио душу после свега: Речи које ударају право у срце!

Јокић плакао као киша, па отворио душу после свега: Речи које ударају право у срце!

Курир 27.07.2025
Никола Јокић изузетно емотивно је дочекао победу свог коња у касачкој трци, након чега је заплакао. Касније је проговорио о својој великој страсти, коњима, и начину на који проживљава сваку трку: - Рекао сам то још давних… »
Није могао да издржи: Никола Јокић у сузама, растужио Србију!

Није могао да издржи: Никола Јокић у сузама, растужио Србију!

Курир 27.07.2025
Никола Јокић врло емотивно је доживео победу свог коња на суботичкој Дужијанци у недељу поподне. Никола је мокрог лица славио тријумф свог грла "Демон делл"Ест" за чијим је сулкама био италијански возач Кармине Пискуољо… »
"Све своје велике победе и поразе доживео сам у коњичком спорту!" Никола Јокић се огласио након тријумфа свог коња

"Све своје велике победе и поразе доживео сам у коњичком спорту!" Никола Јокић се огласио након тријумфа свог коња

Вечерње новости 27.07.2025
Српски кошаркаш Никола Јокић врло емотивно је доживео победу свог коња на суботичкој Дужијанци у недељу поподне. ФОТО: Ј. Лемајић Никола се са сузама у очима суочио са тријумфом свог грла "Демон делл"Ест" за чијим је сулкама… »
Никола Јокић емотивно прославио победу свог коња на трци у Суботици

Никола Јокић емотивно прославио победу свог коња на трци у Суботици

Политика 27.07.2025
СУБОТИЦА – Српски кошаркаш Никола Јокић емотивно је, са сузама, прославио победу свог коња на данашњим тркама у Суботици. Јокићевев " Демон Делл Ест" за чијим је сулкама био италијански возач Кармине Пискуољо био је најбољи у… »
Пресрећни Никола Јокић: Моји највећи успеси су у овом спорту!

Пресрећни Никола Јокић: Моји највећи успеси су у овом спорту!

Спорт клуб 27.07.2025
Који спорт Никола Јокић више воли - кошарку или касачке трке? После ове изјаве делује да је све апсолутно јасно. Никола Јокић плакао од среће и поливао се шампањцем после победе свог коња! Никола Јокић, најбољи кошаркаш… »
Јокић „полудео“ због коња: „Све велике победе доживео сам у овом спорту“

Јокић „полудео“ због коња: „Све велике победе доживео сам у овом спорту“

Нова 27.07.2025
Никола Јокић, кошаркаш Денвер Нагетса, био је пун утисака после победе његовог коња, "Дрим Кечера", на трци у Суботици. Србин је бурно прославио победу „Дрм кечера“ на трци „Дужијаница“ која се традиционално одржава у Суботици… »
Јокић се огласио: "Све своје победе и поразе сам овде доживео"

Јокић се огласио: "Све своје победе и поразе сам овде доживео"

Б92 27.07.2025
Српски кошаркаш Никола Јокић био је пун утисака након победе нејговог коња у суботичкој Дужијанци. Никола је мокрог лица, усхићен и врло емотиван, славио тријумф свог грла "Демон делл"Ест" за чијим је сулкама био италијански… »
Јокић плакао од среће и поливао се шампањцем после победе коња!

Јокић плакао од среће и поливао се шампањцем после победе коња!

Спорт клуб 27.07.2025
Никола Јокић, најбољи кошаркаш данашњице, налази се у Србији, а по свему судећи наћи ће се на представљању српске репрезентације у понедељак у једном београдском хотелу. Међутим, центар Денвер Нагетса у недељу је био… »
Јокић грцао у сузама, трчао, поливао људе и коња шампањцем… Оваквог га нисмо видели ни кад је постао НБА шампион ВИДЕО

Јокић грцао у сузама, трчао, поливао људе и коња шампањцем… Оваквог га нисмо видели ни кад је постао НБА шампион ВИДЕО

Нова 27.07.2025
Никола Јокић, најбољи кошаркаш Денвер Нагетса, буквално је пао у транс јер му је коњ победио на трци у Суботици. На хиподрому у Суботици, одржане су трандиционалне касачке трке под називом „Дужијаница“, којима је присуствовао и… »
Јокић дуго није морао да се смири, погледајте његове сузе: "Све велике победе и поразе сам овде доживео"

Јокић дуго није морао да се смири, погледајте његове сузе: "Све велике победе и поразе сам овде доживео"

Мондо 27.07.2025
Најбољи кошаркаш света Никола Јокић дуго ће памтити ову недељу, 27. јул, јер је грло из његове штале "Дрим кечер" победило на чувеној трци Дужијанца у Суботици. Колико му је значио тај успех дан пре окупљања репрезентације… »
Јокић пустио сузу после победе његовог коња

Јокић пустио сузу после победе његовог коња

Еуроневс 27.07.2025
Најбољи кошаркаш света Никола Јокић сијао је од среће у Суботици, јер је његово грло Демон Делест победило на чувеној трци Дужијанци у Суботици. Никола је примио награду од организатора, а онда је говорио за ТВ Арена спорт у… »
Сузе радоснице Николе Јокића, трофеј "Дужијаница" дражи од пехара у НБА лиги!

Сузе радоснице Николе Јокића, трофеј "Дужијаница" дражи од пехара у НБА лиги!

Спортске.нет 27.07.2025
На традиционалним касачким тркама "Дужијаница", одржаним на хиподрому у Суботици, највећу пажњу привукао је најбољи српски кошаркаш Никола Јокић. Страствени љубитељ коња и власник штале "Дрим кечер", Јокић је емотивно… »
Сузе радоснице! Ево због чега се расплакао Никола Јокић, оволико није био срећан ни када је освојио титулу са Денвером (видео)…

Сузе радоснице! Ево због чега се расплакао Никола Јокић, оволико није био срећан ни када је освојио титулу са Денвером (видео)…

Вечерње новости 27.07.2025
Српски кошаркаш Никола Јокић врло емотивно је доживео победу свог коња на суботичкој Дужијанци у недељу поподне. ФОТО: Тањуг/АП Никола се са сузама у очима суочио са тријумфом свог грла "Демон делл"Ест" за чијим је сулкама био… »
Никола Јокић се расплакао! ВИДЕО

Никола Јокић се расплакао! ВИДЕО

Б92 27.07.2025
Српски кошаркаш Никола Јокић врло емотивно је доживео победу свог коња на суботичкој Дужијанци у недељу поподне. Никола је мокрог лица славио тријумф свог грла "Демон делл"Ест" за чијим је сулкама био италијански возач Кармине… »
Никола Јокић плакао као киша: Потпуно се сломио због победе свог коња на Дужијанци

Никола Јокић плакао као киша: Потпуно се сломио због победе свог коња на Дужијанци

Мондо 27.07.2025
Најбољи кошаркаш света Никола Јокић (30) скакао је од среће у Суботици, јер је његово грло Демон Делест победило на чувеној трци Дужијанци у Суботици. А она му значи више него иједан успех у кошарци. Никола је примио награду од… »

Вести дана »