Povezane vesti
"Nekad smo se viđali, a nekad smo bili intimni" Folker varao svaku devojku s bivšom, a onda je zaprosio, ona sad otvorila…
Kurir 27.07.2025
Darko i Katarina Lazić su pre 15 godina bili u emotivnoj vezi, a onda su raskinuli i svako je krenuo svojim putem sve dok ih sudbina nije ponovo spojila. Gostujući u emisiji ''Trend zona'' Katarina Lazić prisetila se perioda kada ona i Darko nisu bili… »
Katarina Lazić iznela pravu istinu o odnosu sa Darkom: Propatila sam, rekla sam sebi da nije za mene...
Story 27.07.2025
Iako danas važe za jedan od najskladnijih i najzaljubljenijih parova, put do ljubavi Katarine i Darka Lazića nije bio nimalo lak. Žena Darka Lazića podsetila se prošlih dana i prvi put otvoreno progovorila o svemu što je preživela dok su im se putevi… »
Vesti dana »
Proizvođači mleka i danas blokirali Ibarsku magistralu, Glamočić za sutra najavio veliki sastanak sa poljoprivrednicima
RTV pre 51 minutajoš 35 povezanih
Iran ispaljuje rakete, američka zver stiže! Udarna grupa je već postavljena, sve je spremno za napad: Bliski istok strepi od odluke Vašingtona
Blic pre 6 minutajoš 28 povezanih
Večeras blokada Ustaničke ulice u Beogradu zbog podmetanja požara u cvećari Imela
Nedeljnik pre 4 satijoš 15 povezanih