Povezane vesti
"Nekad smo se viđali, a nekad smo bili intimni" Folker varao svaku devojku s bivšom, a onda je zaprosio, ona sad otvorila…
Kurir pre 22 sata
Darko i Katarina Lazić su pre 15 godina bili u emotivnoj vezi, a onda su raskinuli i svako je krenuo svojim putem sve dok ih sudbina nije ponovo spojila. Gostujući u emisiji ''Trend zona'' Katarina Lazić prisetila se perioda kada ona i Darko nisu bili… »
Katarina Lazić iznela pravu istinu o odnosu sa Darkom: Propatila sam, rekla sam sebi da nije za mene...
Story pre 1 dan
Iako danas važe za jedan od najskladnijih i najzaljubljenijih parova, put do ljubavi Katarine i Darka Lazića nije bio nimalo lak. Žena Darka Lazića podsetila se prošlih dana i prvi put otvoreno progovorila o svemu što je preživela dok su im se putevi… »
Vesti dana »

Tramp daje novi rok Rusiji za napredak u pregovorima o okončanju rata
Vreme pre 1 satjoš 35 povezanih

Trgovinski sporazum SAD i EU: Da li se turbulencija završila, kako ovo može uticati na Srbiju?
Mondo pre 1 satjoš 29 povezanih

„Onda poprimim taj vonj od baLJege, pa se osećam i ja“: Dugo nismo čuli gradonačelnika Šapića, a sad se vratio i opet ima novu reč VIDEO
Nova pre 5 satijoš 26 povezanih

Nastavak nestabilnog vremena u Srbiji sa obilnim padavinama i najavom osveženja
Naslovi.ai pre 39 minutajoš 55 povezanih

Putnik na letu od Londona do Glazgova pretio bombom, mreže bruje o "Srbinu heroju" koji ga je obuzdao
Euronews pre 1 satjoš 26 povezanih