Povezane vesti
Pevačica ne može da preboli razvod Brak se raspao nakon 25 godina braka: "Nije lako zaboraviti sve lepe trenutke"
Alo 27.07.2025
Tina Ivanović se ne miri sa razvodom. Pevačica Tina Ivanović razvela se od supruga Zvezdana nakon 25 godina braka o čemu je i govorila javno, a čini se da bol nakon teške životne situacije ne jenjava. Ivanovićeva je na kratko otišla u Egipat gde je… »
Bio zadužen za njenu karijeru, voleli se 25 godina, a onda pukla tikva! Pevačica još pati zbog razvoda, a evo šta joj je bivši…
Kurir 27.07.2025
Pevačica Tina Ivanović otkrila je kako se provela na odmoru u Egiptu, kako se bori sa teškim periodom nakon razvoda, ali i kakvo mišljenje ima o kolegama koje snimaju obrade tuđih hitova. - Super sam, bila sam u Egiptu 12 dana, prelepo je bilo i svaki… »
"Nije lako zaboraviti.." Tina još uvek pati zbog razvoda od Zvezdana: "Hoće da nas vide nesrećne"
Telegraf 27.07.2025
Pevačica Tina Ivanović otkrila je kako se provela na odmoru u Egiptu, kako se bori sa teškim periodom nakon razvoda. No, otkrila je i kakvo mišljenje ima o kolegama koje snimaju obrade tuđih hitova. - Super sam, bila sam u Egiptu 12 dana, prelepo je bilo… »
Maja Berović o krizi na estradi: Priznala da li su kolege u panici, ali i zbog čega je snimila pesmu "Putin"
Mondo 27.07.2025
Muzička zvezda Maja Berović važi za jednu od najtraženijih pevačica na estradi. Letnju sezonu provodi radno, gotovo da nijedno veče ne odmara, a za svaki njen nastup traži se karta više. Ipak, kako se priča u estradnim krugovima, ne mogu sve njene kolege… »
"Nikome nije sjajno" Maja Berović otvoreno o krizi na estradi, "Putinu" i Areni koju svi traže: "Nije daleko"
Telegraf 27.07.2025
Muzička zvezda Maja Berović važi za jednu od najtraženijih pevačica na estradi. Letnju sezonu provodi radno, gotovo da nijedno veče ne odmara, a za svaki njen nastup traži se karta više. Ipak, kako se priča u estradnim krugovima, ne mogu sve njene kolege… »
Vesti dana »

Brnabić: Veliki deo opozicije na sednici skupštine, to pokazuje smirivanje tenzija
Euronews pre 32 minutajoš 65 povezanih

Trump kaže da postoji 'realna šansa' za mir u Gazi, Hamas navodi da ima zahteve
Slobodna Evropa pre 42 minutajoš 40 povezanih

Bio je na odeljenju onkologije: Menadžer Halida Bešlića je tada govorio o pevačevim zdravstvenim problemima: Primao je terapije
Blic pre 21 minutajoš 53 povezane

Upravo na Blic TV Amerika šest puta odložila sankcije NIS-u, Srbe samo brine da li će gorivo poskupeti
Blic pre 2 satajoš 26 povezanih