Повезане вести
Певачица не може да преболи развод Брак се распао након 25 година брака: "Није лако заборавити све лепе тренутке"
Ало 27.07.2025
Тина Ивановић се не мири са разводом. Певачица Тина Ивановић развела се од супруга Звездана након 25 година брака о чему је и говорила јавно, а чини се да бол након тешке животне ситуације не јењава. Ивановићева је на кратко… »
Био задужен за њену каријеру, волели се 25 година, а онда пукла тиква! Певачица још пати због развода, а ево шта јој је бивши…
Курир 27.07.2025
Певачица Тина Ивановић открила је како се провела на одмору у Египту, како се бори са тешким периодом након развода, али и какво мишљење има о колегама које снимају обраде туђих хитова. - Супер сам, била сам у Египту 12 дана… »
"Није лако заборавити.." Тина још увек пати због развода од Звездана: "Хоће да нас виде несрећне"
Телеграф 27.07.2025
Певачица Тина Ивановић открила је како се провела на одмору у Египту, како се бори са тешким периодом након развода. Но, открила је и какво мишљење има о колегама које снимају обраде туђих хитова. - Супер сам, била сам у Египту… »
Маја Беровић о кризи на естради: Признала да ли су колеге у паници, али и због чега је снимила песму "Путин"
Мондо 27.07.2025
Музичка звезда Маја Беровић важи за једну од најтраженијих певачица на естради. Летњу сезону проводи радно, готово да ниједно вече не одмара, а за сваки њен наступ тражи се карта више. Ипак, како се прича у естрадним круговима… »
"Никоме није сјајно" Маја Беровић отворено о кризи на естради, "Путину" и Арени коју сви траже: "Није далеко"
Телеграф 27.07.2025
Музичка звезда Маја Беровић важи за једну од најтраженијих певачица на естради. Летњу сезону проводи радно, готово да ниједно вече не одмара, а за сваки њен наступ тражи се карта више. Ипак, како се прича у естрадним круговима… »
Вести дана »

Подигнута оптужница против Весића и још 12 људи за пад надстрешнице у Новом Саду
BBC News пре 38 минутајош 44 повезане

Студент у притвору штрајкује глађу већ шест дана: „Остало нам је да се за правду боримо нашим животима“
Машина пре 1 сатјош 11 повезаних

МУП: Четири особе приведене током протеста пољопривредника у Новом Саду
Време пре 53 минутајош 24 повезане

Израел је починио геноцид у Гази, саопштила истражна комисија Уједињених нација
BBC News пре 28 минутајош 25 повезаних