Povezane vesti

Pevačica ne može da preboli razvod Brak se raspao nakon 25 godina braka: "Nije lako zaboraviti sve lepe trenutke"

Pevačica ne može da preboli razvod Brak se raspao nakon 25 godina braka: "Nije lako zaboraviti sve lepe trenutke"

Alo pre 10 sati
Tina Ivanović se ne miri sa razvodom. Pevačica Tina Ivanović razvela se od supruga Zvezdana nakon 25 godina braka o čemu je i govorila javno, a čini se da bol nakon teške životne situacije ne jenjava. Ivanovićeva je na kratko otišla u Egipat gde je… »
Bio zadužen za njenu karijeru, voleli se 25 godina, a onda pukla tikva! Pevačica još pati zbog razvoda, a evo šta joj je bivši…

Bio zadužen za njenu karijeru, voleli se 25 godina, a onda pukla tikva! Pevačica još pati zbog razvoda, a evo šta joj je bivši…

Kurir pre 10 sati
Pevačica Tina Ivanović otkrila je kako se provela na odmoru u Egiptu, kako se bori sa teškim periodom nakon razvoda, ali i kakvo mišljenje ima o kolegama koje snimaju obrade tuđih hitova. - Super sam, bila sam u Egiptu 12 dana, prelepo je bilo i svaki… »
"Nije lako zaboraviti.." Tina još uvek pati zbog razvoda od Zvezdana: "Hoće da nas vide nesrećne"

"Nije lako zaboraviti.." Tina još uvek pati zbog razvoda od Zvezdana: "Hoće da nas vide nesrećne"

Telegraf pre 10 sati
Pevačica Tina Ivanović otkrila je kako se provela na odmoru u Egiptu, kako se bori sa teškim periodom nakon razvoda. No, otkrila je i kakvo mišljenje ima o kolegama koje snimaju obrade tuđih hitova. - Super sam, bila sam u Egiptu 12 dana, prelepo je bilo… »
Maja Berović o krizi na estradi: Priznala da li su kolege u panici, ali i zbog čega je snimila pesmu "Putin"

Maja Berović o krizi na estradi: Priznala da li su kolege u panici, ali i zbog čega je snimila pesmu "Putin"

Mondo pre 11 sati
Muzička zvezda Maja Berović važi za jednu od najtraženijih pevačica na estradi. Letnju sezonu provodi radno, gotovo da nijedno veče ne odmara, a za svaki njen nastup traži se karta više. Ipak, kako se priča u estradnim krugovima, ne mogu sve njene kolege… »
"Nikome nije sjajno" Maja Berović otvoreno o krizi na estradi, "Putinu" i Areni koju svi traže: "Nije daleko"

"Nikome nije sjajno" Maja Berović otvoreno o krizi na estradi, "Putinu" i Areni koju svi traže: "Nije daleko"

Telegraf pre 13 sati
Muzička zvezda Maja Berović važi za jednu od najtraženijih pevačica na estradi. Letnju sezonu provodi radno, gotovo da nijedno veče ne odmara, a za svaki njen nastup traži se karta više. Ipak, kako se priča u estradnim krugovima, ne mogu sve njene kolege… »

Vesti dana »