Povezane vesti
"Uslovljava me i reketira!" Jeziva ispovest Terze o Milici, otkrio kroz šta prolazi, pa podelio stravične detalje: Dobio sam…
Kurir pre 14 sati
Borislav Terzić Terza prevario je u " Eliti 8" svoju verenicu Milicu Veličković koja je tada bila trudna, a sada je izneo detalje o odnosu s njom. - Terza, tvoj odnos sa Milicom, da li si se potrudio da dođeš do nje? - pitala je Ivana Šopić. - To mi je… »
Šok potez terze nakon izlaska iz Elite! Javio se Milici posle 3 dana, pa uradio nešto neverovatno: "Ustanovili smo da ga ćerka…
Blic pre 1 dan
Borislav Terzić Terza u "Eliti 8" javno je prevario Milicu Veličković dok je bila u drugom stanju, što je jedno od dešavanja koje je obeležilo rijaliti. Mnogi su se pitali da li će njih dvoje kad se ugase kamere uspeti zbog ćerke Barabare da pronađu… »
Vesti dana »

Prva Bozankaya na ulicama od sutra - Isporuka svih 25 do marta 2026, u planu uvođenje linije 8 od Trošarine do Slavije
Ekapija pre 37 minutajoš 24 povezane

Nestabilno i vetrovito vreme u Srbiji sa upozorenjem na obilne padavine i najavom novog pogoršanja
Naslovi.ai pre 18 minutajoš 41 povezana

SAD i EU postigli trgovinski sporazum sa carinama od 15%, dok traju pregovori sa Kinom
Naslovi.ai pre 1 satjoš 62 povezane

Svetislav Pešić o spisku i ambicijama Srbije za Evrobasket 2025: Cilj su zlatne medalje i novi izazovi
Naslovi.ai pre 28 minutajoš 58 povezanih

Mićin: Spomenik žrtvama tragedije na železničkoj stanici biće završen do 1. novembra
In medija pre 28 minutajoš 19 povezanih