Povezane vesti
Nina Đogani smanjila usne! Usnimila ceo proces i rezultat - Ogromna razlika pre i posle, ovo je njen prirodni izgled! (foto)
Kurir 28.07.2025
Nina Đogani, naslednica estradnog para Anabele Atijas i Gagija Đoganija i sestra influenserke Lune Đogani, odlučila je da se vrati prirodnom izgledu. Na društvenim mreži Instagram pohvalila se da je smanjila usne. Ona je pokazala čitav proces smanjivanja… »
"Otpili smo ih, moja je greška bila..." Nina Đogani morala na estetski zahvat, vidite kako sada izgleda
Telegraf 28.07.2025
Nina Đogani, ćerka Anabele Atijas i Gagija Đoganija, podelila je sa svojim pratiocima na društvenim mrežama da je odlučila da smanji usne, i to nakon višegodišnjeg korišćenja hijalurona. Na Instagramu je objavila video u kojem se vidi proces topljenja… »
(Foto) Nina Đogani smanjila usne: Pokazala rezultat i razlika je ogromna: "Otopili smo ih, bila su prevelika mojom krivicom"
Blic 27.07.2025
Nina Đogani, ćerka estradnog para Anabele Atijas i Gagija Đoganija, pohvalila se na društvenim mrežama da je smanjila usne. Naime, Nina Đogani pokazala je proces smanjivanja usana, a onda i rezultat. "Topljenje usana kod moje doktorke. Ovde smo otopili… »
Vesti dana »
Ministar Mali najavio dolazak delegacije mađarskog MOL-a u naredna dva dana
Radio 021 pre 2 satajoš 37 povezanih
Tramp: Desetodnevno primirje između Izraela i Libana; Hegset: Blokiraćemo iranske luke “dok god bude potrebno”
RTS pre 12 minutajoš 51 povezana
Ništa od Zvezdinog čuda u Madridu: Kampaco i Real razbili crveno-bele, Obradovićev tim mora težim putem do plej-ofa Evrolige!
Kurir pre 12 minutajoš 97 povezanih
"Beogradski dani porodice" počinju Beogradskim maratonom, a sledeća dva meseca veliki broj besplatnih sadržaja
B92 pre 3 satajoš 27 povezanih
Rukometašice Srbije će na EP igrati u grupi sa Slovačkom, Nemačkom i Švedskom
RTS pre 2 satajoš 43 povezane