Povezane vesti
Nina Đogani smanjila usne! Usnimila ceo proces i rezultat - Ogromna razlika pre i posle, ovo je njen prirodni izgled! (foto)
Kurir pre 28 dana
Nina Đogani, naslednica estradnog para Anabele Atijas i Gagija Đoganija i sestra influenserke Lune Đogani, odlučila je da se vrati prirodnom izgledu. Na društvenim mreži Instagram pohvalila se da je smanjila usne. Ona je pokazala čitav proces smanjivanja… »
"Otpili smo ih, moja je greška bila..." Nina Đogani morala na estetski zahvat, vidite kako sada izgleda
Telegraf pre 28 dana
Nina Đogani, ćerka Anabele Atijas i Gagija Đoganija, podelila je sa svojim pratiocima na društvenim mrežama da je odlučila da smanji usne, i to nakon višegodišnjeg korišćenja hijalurona. Na Instagramu je objavila video u kojem se vidi proces topljenja… »
(Foto) Nina Đogani smanjila usne: Pokazala rezultat i razlika je ogromna: "Otopili smo ih, bila su prevelika mojom krivicom"
Blic pre 28 dana
Nina Đogani, ćerka estradnog para Anabele Atijas i Gagija Đoganija, pohvalila se na društvenim mrežama da je smanjila usne. Naime, Nina Đogani pokazala je proces smanjivanja usana, a onda i rezultat. "Topljenje usana kod moje doktorke. Ovde smo otopili… »
Vesti dana »

Ruskinja razbila Ukrajinku na US Openu, prekrstila se, na mreži se potom dogodilo nešto što nismo očekivali
Telegraf pre 36 minutajoš 38 povezanih

Šok posle ponoći na US Openu: Eliminisan Danil Medvedev, ovakvu muku Grend slem šampiona niko nije predvideo!
Telegraf pre 3 satajoš 34 povezane

Vremenska prognoza za ponedeljak, 25. avgust 2025: Pretežno sunčano i umereno toplo
Beta pre 1 satjoš 16 povezanih

"Probila je ogradu na kući i pobegla" Komšije o Ani, nakon što je prijavila Raleta za nasilje "Čula se dreka"
Telegraf pre 51 minutajoš 16 povezanih