Povezane vesti
Nina Đogani smanjila usne! Usnimila ceo proces i rezultat - Ogromna razlika pre i posle, ovo je njen prirodni izgled! (foto)
Kurir pre 20 sati
Nina Đogani, naslednica estradnog para Anabele Atijas i Gagija Đoganija i sestra influenserke Lune Đogani, odlučila je da se vrati prirodnom izgledu. Na društvenim mreži Instagram pohvalila se da je smanjila usne. Ona je pokazala čitav proces smanjivanja… »
"Otpili smo ih, moja je greška bila..." Nina Đogani morala na estetski zahvat, vidite kako sada izgleda
Telegraf pre 1 dan
Nina Đogani, ćerka Anabele Atijas i Gagija Đoganija, podelila je sa svojim pratiocima na društvenim mrežama da je odlučila da smanji usne, i to nakon višegodišnjeg korišćenja hijalurona. Na Instagramu je objavila video u kojem se vidi proces topljenja… »
(Foto) Nina Đogani smanjila usne: Pokazala rezultat i razlika je ogromna: "Otopili smo ih, bila su prevelika mojom krivicom"
Blic pre 1 dan
Nina Đogani, ćerka estradnog para Anabele Atijas i Gagija Đoganija, pohvalila se na društvenim mrežama da je smanjila usne. Naime, Nina Đogani pokazala je proces smanjivanja usana, a onda i rezultat. "Topljenje usana kod moje doktorke. Ovde smo otopili… »
Vesti dana »

(Video) Vika, dreka i plač! Putnici oči u oči sa napadačem Pojavio se novi snimak drame na letu za Glazgov: Evo kako je Srbin sprečio tragediju
Blic pre 6 sati

Bez vode danas delovi zemuna i barajeva: U ovoj ulici česme suve od 9 do 22 časa
Kurir pre 10 minutajoš 1 povezana

"Trampe, pa ti to nama pretiš!" Medvedev brutalno odgovorio: NIsmo mi ni Izrael, ni Iran! Znaš li kojem ratu ovo vodi?
Alo pre 10 satijoš 3 povezane

Vremenska prognoza za utorak 29. jul: Danas svežije, vetrovito, mestimično sa kišom
Beta pre 5 satijoš 2 povezane