Povezane vesti
Nina Đogani smanjila usne! Usnimila ceo proces i rezultat - Ogromna razlika pre i posle, ovo je njen prirodni izgled! (foto)
Kurir 28.07.2025
Nina Đogani, naslednica estradnog para Anabele Atijas i Gagija Đoganija i sestra influenserke Lune Đogani, odlučila je da se vrati prirodnom izgledu. Na društvenim mreži Instagram pohvalila se da je smanjila usne. Ona je pokazala čitav proces smanjivanja… »
"Otpili smo ih, moja je greška bila..." Nina Đogani morala na estetski zahvat, vidite kako sada izgleda
Telegraf 28.07.2025
Nina Đogani, ćerka Anabele Atijas i Gagija Đoganija, podelila je sa svojim pratiocima na društvenim mrežama da je odlučila da smanji usne, i to nakon višegodišnjeg korišćenja hijalurona. Na Instagramu je objavila video u kojem se vidi proces topljenja… »
(Foto) Nina Đogani smanjila usne: Pokazala rezultat i razlika je ogromna: "Otopili smo ih, bila su prevelika mojom krivicom"
Blic 27.07.2025
Nina Đogani, ćerka estradnog para Anabele Atijas i Gagija Đoganija, pohvalila se na društvenim mrežama da je smanjila usne. Naime, Nina Đogani pokazala je proces smanjivanja usana, a onda i rezultat. "Topljenje usana kod moje doktorke. Ovde smo otopili… »
Vesti dana »

Isak Bonga najbolji igrač finala, Denis Šruder MVP Eurobasketa
Euronews pre 10 minutajoš 108 povezanih

RHMZ upozorava na snažno nevreme sa pljuskovima i grmljavinom u Srbiji, uključujući Kragujevac i Beograd
Naslovi.ai pre 10 minutajoš 67 povezanih

Poljoprivrednici uoči protesta: Svima nam je ugrožena egzistencija
Vesti online pre 8 satijoš 17 povezanih

Studenti u blokadi novosadskog PMF-a: Policija koristila opasan gas; MUP demantuje: Ne posedujemo takvo sredstvo
RTS pre 1 satjoš 28 povezanih