Povezane vesti

Nina Đogani smanjila usne! Usnimila ceo proces i rezultat - Ogromna razlika pre i posle, ovo je njen prirodni izgled! (foto)

Nina Đogani smanjila usne! Usnimila ceo proces i rezultat - Ogromna razlika pre i posle, ovo je njen prirodni izgled! (foto)

Kurir pre 20 sati
Nina Đogani, naslednica estradnog para Anabele Atijas i Gagija Đoganija i sestra influenserke Lune Đogani, odlučila je da se vrati prirodnom izgledu. Na društvenim mreži Instagram pohvalila se da je smanjila usne. Ona je pokazala čitav proces smanjivanja… »
"Otpili smo ih, moja je greška bila..." Nina Đogani morala na estetski zahvat, vidite kako sada izgleda

"Otpili smo ih, moja je greška bila..." Nina Đogani morala na estetski zahvat, vidite kako sada izgleda

Telegraf pre 1 dan
Nina Đogani, ćerka Anabele Atijas i Gagija Đoganija, podelila je sa svojim pratiocima na društvenim mrežama da je odlučila da smanji usne, i to nakon višegodišnjeg korišćenja hijalurona. Na Instagramu je objavila video u kojem se vidi proces topljenja… »
(Foto) Nina Đogani smanjila usne: Pokazala rezultat i razlika je ogromna: "Otopili smo ih, bila su prevelika mojom krivicom"

(Foto) Nina Đogani smanjila usne: Pokazala rezultat i razlika je ogromna: "Otopili smo ih, bila su prevelika mojom krivicom"

Blic pre 1 dan
Nina Đogani, ćerka estradnog para Anabele Atijas i Gagija Đoganija, pohvalila se na društvenim mrežama da je smanjila usne. Naime, Nina Đogani pokazala je proces smanjivanja usana, a onda i rezultat. "Topljenje usana kod moje doktorke. Ovde smo otopili… »

Vesti dana »