Povezane vesti

"Je l' može meni još nešto da se desi, šta je sledeće?!" Marija Mikić nakon razvoda otišla u Crnu Goru, sada mora kroz ovo da…

"Je l' može meni još nešto da se desi, šta je sledeće?!" Marija Mikić nakon razvoda otišla u Crnu Goru, sada mora kroz ovo da…

Kurir pre 11 sati
Kao bomba odjeknula je vest da se pevačica Marija Mikić razvela od Jovana Pantića, sa kojim je u braku dobila dvoje dece, a nakon rastanka folkerka boravi sa decom u Crnoj Gori, gde će provesti neko vreme. Dok se o krahu njenog braka naširoko priča i… »
"Je l' može meni još nešto da se desi?" Marija Mikić nakon razvoda naišla na novi problem, preživela dramu u Crnoj Gori, sve…

"Je l' može meni još nešto da se desi?" Marija Mikić nakon razvoda naišla na novi problem, preživela dramu u Crnoj Gori, sve…

Alo pre 11 sati
Nije ni slutila da će joj se tokom odmora dogoditi ovakava situacija. Pevačica Marija Mikić se razvela od Jovana Pantića sa kojim je u braku dobila dvoje dece, a trenutno se sa decom nalazi u Crnoj Gori, gde će provesti neko vreme. Uprkos životnim… »
Marija Mikić nakon razvoda ovo doživela na moru: “Jel’ može meni još nešto da se desi… ovo je…”

Marija Mikić nakon razvoda ovo doživela na moru: “Jel’ može meni još nešto da se desi… ovo je…”

Telegraf pre 11 sati
Pevačica Marija Mikić se razvela od Jovana Pantića sa kojim je u braku dobila dvoje dece, a trenutno se sa decom nalazi u Crnoj Gori, gde će provesti neko vreme. Naime, pevačica Marija Mikić i njen bivši suprug Jovan Pantić nakon razvoda su u miru… »
"Šta je sledeće, Jel može meni još nešto da se: Desi?" Evo šta je Marija Mikić nakon razvoda doživela na moru: Objavila sliku…

"Šta je sledeće, Jel može meni još nešto da se: Desi?" Evo šta je Marija Mikić nakon razvoda doživela na moru: Objavila sliku…

Blic pre 12 sati
Pevačica Marija Mikić se razvela od Jovana Pantića sa kojim je u braku dobila dvoje dece, a trenutno se sa decom nalazi u Crnoj Gori, gde će provesti neko vreme. Naime, pevačica Marija Mikić i njen bivši suprug Jovan Pantić nakon razvoda su u miru… »
Marija Mikić nakon razvoda doživela novu neprijatnost: Nije mogla da poveruje šta je izvukla iz tela

Marija Mikić nakon razvoda doživela novu neprijatnost: Nije mogla da poveruje šta je izvukla iz tela

Mondo pre 12 sati
Pevačica Marija Mikić nedavno je obelodanila da se razvodi od Jovana Pantića, a kako bi se sklonila od pritiska javnosti, otputovala je sa decom u Crnu Goru gde će provesti neko vreme. Podsetimo, njen, sada već bivši suprug, iselio se iz kuće u kojoj su… »

Vesti dana »