Повезане вести

"Је л' може мени још нешто да се деси, шта је следеће?!" Марија Микић након развода отишла у Црну Гору, сада мора кроз ово да…

"Је л' може мени још нешто да се деси, шта је следеће?!" Марија Микић након развода отишла у Црну Гору, сада мора кроз ово да…

Курир 28.07.2025
Као бомба одјекнула је вест да се певачица Марија Микић развела од Јована Пантића, са којим је у браку добила двоје деце, а након растанка фолкерка борави са децом у Црној Гори, где ће провести неко време. Док се о краху њеног… »
"Је л' може мени још нешто да се деси?" Марија Микић након развода наишла на нови проблем, преживела драму у Црној Гори, све…

"Је л' може мени још нешто да се деси?" Марија Микић након развода наишла на нови проблем, преживела драму у Црној Гори, све…

Ало 28.07.2025
Није ни слутила да ће јој се током одмора догодити овакава ситуација. Певачица Марија Микић се развела од Јована Пантића са којим је у браку добила двоје деце, а тренутно се са децом налази у Црној Гори, где ће провести неко… »
Марија Микић након развода ово доживела на мору: “Јел’ може мени још нешто да се деси… ово је…”

Марија Микић након развода ово доживела на мору: “Јел’ може мени још нешто да се деси… ово је…”

Телеграф 28.07.2025
Певачица Марија Микић се развела од Јована Пантића са којим је у браку добила двоје деце, а тренутно се са децом налази у Црној Гори, где ће провести неко време. Наиме, певачица Марија Микић и њен бивши супруг Јован Пантић након… »
"Шта је следеће, Јел може мени још нешто да се: Деси?" Ево шта је Марија Микић након развода доживела на мору: Објавила слику…

"Шта је следеће, Јел може мени још нешто да се: Деси?" Ево шта је Марија Микић након развода доживела на мору: Објавила слику…

Блиц 28.07.2025
Певачица Марија Микић се развела од Јована Пантића са којим је у браку добила двоје деце, а тренутно се са децом налази у Црној Гори, где ће провести неко време. Наиме, певачица Марија Микић и њен бивши супруг Јован Пантић након… »
Марија Микић након развода доживела нову непријатност: Није могла да поверује шта је извукла из тела

Марија Микић након развода доживела нову непријатност: Није могла да поверује шта је извукла из тела

Мондо 28.07.2025
Певачица Марија Микић недавно је обелоданила да се разводи од Јована Пантића, а како би се склонила од притиска јавности, отпутовала је са децом у Црну Гору где ће провести неко време. Подсетимо, њен, сада већ бивши супруг… »

Вести дана »