Povezane vesti
"Je l' može meni još nešto da se desi, šta je sledeće?!" Marija Mikić nakon razvoda otišla u Crnu Goru, sada mora kroz ovo da…
Kurir 28.07.2025
Kao bomba odjeknula je vest da se pevačica Marija Mikić razvela od Jovana Pantića, sa kojim je u braku dobila dvoje dece, a nakon rastanka folkerka boravi sa decom u Crnoj Gori, gde će provesti neko vreme. Dok se o krahu njenog braka naširoko priča i… »
"Je l' može meni još nešto da se desi?" Marija Mikić nakon razvoda naišla na novi problem, preživela dramu u Crnoj Gori, sve…
Alo 28.07.2025
Nije ni slutila da će joj se tokom odmora dogoditi ovakava situacija. Pevačica Marija Mikić se razvela od Jovana Pantića sa kojim je u braku dobila dvoje dece, a trenutno se sa decom nalazi u Crnoj Gori, gde će provesti neko vreme. Uprkos životnim… »
Marija Mikić nakon razvoda ovo doživela na moru: “Jel’ može meni još nešto da se desi… ovo je…”
Telegraf 28.07.2025
Pevačica Marija Mikić se razvela od Jovana Pantića sa kojim je u braku dobila dvoje dece, a trenutno se sa decom nalazi u Crnoj Gori, gde će provesti neko vreme. Naime, pevačica Marija Mikić i njen bivši suprug Jovan Pantić nakon razvoda su u miru… »
"Šta je sledeće, Jel može meni još nešto da se: Desi?" Evo šta je Marija Mikić nakon razvoda doživela na moru: Objavila sliku…
Blic 28.07.2025
Pevačica Marija Mikić se razvela od Jovana Pantića sa kojim je u braku dobila dvoje dece, a trenutno se sa decom nalazi u Crnoj Gori, gde će provesti neko vreme. Naime, pevačica Marija Mikić i njen bivši suprug Jovan Pantić nakon razvoda su u miru… »
Marija Mikić nakon razvoda doživela novu neprijatnost: Nije mogla da poveruje šta je izvukla iz tela
Mondo 28.07.2025
Pevačica Marija Mikić nedavno je obelodanila da se razvodi od Jovana Pantića, a kako bi se sklonila od pritiska javnosti, otputovala je sa decom u Crnu Goru gde će provesti neko vreme. Podsetimo, njen, sada već bivši suprug, iselio se iz kuće u kojoj su… »
Vesti dana »
Roditelji dece pacijenata: Otkazane sve operacije krajnika u bolnici u Čačku do daljeg
N1 Info pre 25 minutajoš 45 povezanih
Poljoprivrednici u Mrčajevcima: Odustajanje nije opcija, ostajemo ovde do ispunjenja zahteva (VIDEO)
Glas Šumadije pre 20 minutajoš 27 povezanih
Katastrofa! Stigle užasne vesti za Partizan pred meč sa Real Madridom
Večernje novosti pre 15 minutajoš 36 povezanih