Povezane vesti
Cvejić (SRCE): Vlast je u poziciji da izabere REM, ali to ne može legitimno i legalno
Beta pre 11 sati
Potpredsednik stranke Srbija centar (SRCE) Slobodan Cvejić ocenio je danas da je vlast "u poziciji" da izabere Savet Regulatornog tela za elektronske medije (REM) ali da to "ne može legitimno i legalno". "Svedočićemo još nekoliko meseci odlaganja, mislim… »
Cvejić (SRCE): Vlast ne može legitimno izabrati Savet REM-a
Serbian News Media pre 11 sati
Potpredsednik stranke Srbija centar (SRCE) Slobodan Cvejić tvrdi da vlast ne može legitimno i legalno izabrati novi Savet REM-a. Očekuje višemesečno odlaganje i predlaže ponovno pokretanje procesa. Cvejić ne podržava nedavni protest ispred adrese Olivera… »
Cvejić (SRCE): Vlast je u poziciji da izabere REM, ali to ne može legitimno i legalno
Radio sto plus pre 10 sati
“Svedočićemo još nekoliko meseci odlaganja, mislim da bi taj proces trebalo ponovo pokrenuti i odraditi kako treba”, kazao je za televiziju Nova Cvejić, koji je i poslanik Skupštine Srbije. Povodom protesta zborova građana opštine Stari grad održanog… »
Cvejić: Vlast je u poziciji da izabere REM, ali to ne može legitimno i legalno
Nova pre 12 sati
Potpredsednik stranke Srbija centar (SRCE) Slobodan Cvejić ocenio je danas da je vlast „u poziciji“ da izabere Savet Regulatornog tela za elektronske medije (REM) ali da to „ne može legitimno i legalno“. „Svedočićemo još nekoliko meseci odlaganja, mislim… »
Cvejić: Vlast je u poziciji da izabere REM, ali to ne može legitimno i legalno
N1 Info pre 12 sati
Potpredsednik stranke Srbija centar (SRCE) Slobodan Cvejić ocenio je da je vlast "u poziciji" da izabere Savet Regulatornog tela za elektronske medije (REM) ali da to "ne može legitimno i legalno". "Svedočićemo još nekoliko meseci odlaganja, mislim da bi… »
Nedeljnik pre 12 sati
Potpredsednik stranke Srbija centar (SRCE) Slobodan Cvejić ocenio je danas da je vlast „u poziciji“ da izabere Savet Regulatornog tela za elektronske medije (REM) ali da to „ne može legitimno i legalno“. „Svedočićemo još nekoliko meseci odlaganja, mislim… »
Danas pre 12 sati
Vesti dana »

"Tramp je izgubio strpljenje jer Putin jedini može da zaustavi rat!" Skraćen rok za postizanje mira sa Ukrajinom - stručnjaci o mogućem 12-odnevnom scenariju
Kurir pre 7 minutajoš 47 povezanih

Heroj iz aviona za NIN: Želeo sam da zaštitim ostale, reagovao sam instinktivno – selim se u Beograd
NIN pre 3 satajoš 28 povezanih

„Onda poprimim taj vonj od baLJege, pa se osećam i ja“: Dugo nismo čuli gradonačelnika Šapića, a sad se vratio i opet ima novu reč VIDEO
Nova pre 8 satijoš 26 povezanih

Nastavak nestabilnog vremena u Srbiji sa obilnim padavinama i upozorenjima na nevreme
Naslovi.ai pre 2 satajoš 58 povezanih