Povezane vesti

Man: Odrastao sam gledajući Stojakovića i Divca; Anunobi: Obožavam Bogdanovića

Man: Odrastao sam gledajući Stojakovića i Divca; Anunobi: Obožavam Bogdanovića

Sportski žurnal pre 7 sati
NBA igrači su u nedelju posetili Beograd, a jedan deo vremena iskoristili su da se druže sa fanovima u TC "Galerija" Košarkaš Bruklina Terens Man izjavio je za Tanjug da je odrastao gledajući kako igraju Predrag Stojaković i Vlade Divac i dodao da su… »
Man: Odrastao sam gledajući Stojakovića i Divca; Anunobi: Bogdanović je odličan

Man: Odrastao sam gledajući Stojakovića i Divca; Anunobi: Bogdanović je odličan

RTV pre 12 sati
BEOGRAD - Košarkaš Bruklina Terens Man izjavio je za Tanjug da je odrastao gledajući kako igraju Predrag Stojaković i Vlade Divac i dodao da su Nikola Jokić i Bogdan Bogdanović sjajni košarkaši. Man i košarkaš Njujorka O Dži Anunobi su u nedelju posetili… »
NBA zvezde posetile Beograd i otkrile da su odrastale uz Stojakovića i Divca

NBA zvezde posetile Beograd i otkrile da su odrastale uz Stojakovića i Divca

RTS pre 12 sati
Košarkaš Bruklina Terens Man tokom posete Beogradu izjavio je da je odrastao gledajući kako igraju Predrag Stojaković i Vlade Divac i dodao da su Nikola Jokić i Bogdan Bogdanović sjajni košarkaši. Man i košarkaš Njujorka Ou-Dži Anunobi su u nedelju… »
NBA zvezde u Beogradu: "Odrastao sam gledajući Stojakovića i Divca" VIDEO

NBA zvezde u Beogradu: "Odrastao sam gledajući Stojakovića i Divca" VIDEO

B92 pre 12 sati
Košarkaš Bruklina Terens Man izjavio je za da je odrastao gledajući kako igraju Predrag Stojaković i Vlade Divac i dodao da su Nikola Jokić i Bogdan Bogdanović sjajni košarkaši. Man i košarkaš Njujorka O Dži Anunobi su u nedelju posetili Beograd, a jedan… »

Vesti dana »