Povezane vesti

U Železničaru zadovoljni otvaranjem sezone: "Igrali smo sa dva srpska predstavnika u Evropi, to nije lako"

U Železničaru zadovoljni otvaranjem sezone: "Igrali smo sa dva srpska predstavnika u Evropi, to nije lako"

Telegraf pre 6 sati
Fudbaleri Železničara iz Pančeva odigrali su nerešeno (1:1) u utakmici 2. kola Superlige Srbije u fudbalu na gostovanju u Kragujevcu protiv Radničkog. Radnički je na ovom meču poveo golom Činedua u 8. minutu utakmice, dok je izjednačenje stiglo u 85… »
Feđa Dudić ponovo digao glas, biće posla za Mesinu: "Ne znam više šta je penal, a šta nije..."

Feđa Dudić ponovo digao glas, biće posla za Mesinu: "Ne znam više šta je penal, a šta nije..."

Telegraf pre 10 sati
Fudbaleri Radničkog iz Kragujevca i Železničara iz Pančeva remizirali su u drugom kolu Superlige Srbije - 1:1. Stefen Činedu je postigao gol u 8. muinutu za vođstvo domaćina, ali je Sava Petrov sa bele tačke pet minuta pre kraja regularnog dela postavio… »
Fudbal: Vojvodina slavila u završnici derbija protiv Spartaka (1:3)

Fudbal: Vojvodina slavila u završnici derbija protiv Spartaka (1:3)

Subotica.com pre 11 sati
Posle neizvesne borbe do samog kraja, Vojvodina je odnela ceo plen iz Subotice, slavivši sa 3:1 protiv Spartaka u okviru drugog kola Superlige Srbije. Vojvođanski derbi je protekao u borbenom ritmu, a pobednik je odlučen tek u sudijskoj nadoknadi… »
Feđa Dudić se prvi žalio na suđenje u Superligi: "Voleo bih da mi neko objasni šta je penal"

Feđa Dudić se prvi žalio na suđenje u Superligi: "Voleo bih da mi neko objasni šta je penal"

Mondo pre 12 sati
Radnički iz Kragujevca prvi je klub koji se žalio na suđenje u novoj sezoni Superlige, već u drugom kolu. Preciznije, učinio je to trener kragujevačkog tima Feđa Dudić koji nije bio zadovoljan što je na "Čika Dači" ostao bez celog plena protiv… »

Vesti dana »