Povezane vesti

Nemci nezadovoljni sporazumom Trampa i fon der lajenove: To šalje katastrofalni signal, postoji samo jedna pozitivna stvar

Nemci nezadovoljni sporazumom Trampa i fon der lajenove: To šalje katastrofalni signal, postoji samo jedna pozitivna stvar

Kurir 28.07.2025
Federacija nemačke industrije (BDI) kritikovala je sporazum u vezi sa carinskim sporom između Evropske unije i Sjedinjenih Država, rekavši da šalje katastrofalan signal ekonomijama. - Sporazum je neadekvatan kompromis i šalje katastrofalan signal usko… »
Stigla oštra kritika iz Nemačke: Američki carinski sporazum šalje "katastrofalan signal"

Stigla oštra kritika iz Nemačke: Američki carinski sporazum šalje "katastrofalan signal"

Blic 28.07.2025
Carine na evropski čelik i aluminijum ostaće na 50 odsto, ali je fon der Lajen rekla da će kasnije biti smanjene i zamenjene kvotama. Federacija nemačke industrije (BDI) kritikovala je sporazum u vezi sa carinskim sporom između Evropske unije i… »
Njemački industrijski savez kritizira EU-SAD trgovinski sporazum

Njemački industrijski savez kritizira EU-SAD trgovinski sporazum

SEEbiz 28.07.2025
BERLIN - Federacija njemačkih industrija (BDI) kritizirala je sporazum koji se odnosi na carinski spor između Europske unije i Sjedinjenih Država, ocijenivši da šalje katastrofalan signal ekonomijama. "Sporazum je neadekvatan kompromis i šalje… »

Vesti dana »

Upozorenje RHMZ

Upozorenje RHMZ

Ozon press pre 39 minutajoš 30 povezanih
"Ja sam uznemiren..." Novak Đoković odgovorio Arini Sabalenki! (foto)

"Ja sam uznemiren..." Novak Đoković odgovorio Arini Sabalenki! (foto)

Večernje novosti pre 59 minutajoš 34 povezane
Gof u četvrtfinalu Australijan opena

Gof u četvrtfinalu Australijan opena

Radio sto plus pre 3 satajoš 32 povezane