Повезане вести

Ивица Дачић: Никада нисам рекао да смо преварени да потпишемо Бриселски споразум, то би значило да не знамо шта потписујемо…

Ивица Дачић: Никада нисам рекао да смо преварени да потпишемо Бриселски споразум, то би значило да не знамо шта потписујемо…

Правда 28.07.2025
Потпредседник Владе и министар унутрашњих послова Ивица Дачић изјавио је да никада није рекао, нити би рекао, да су Србија, председник Александар Вучић или он лично били преварени да потпишу Бриселски споразум јер би, како је… »
Дачић: Никада нисам рекао да смо преварени да потпишемо Бриселски споразум, то би значило да не знамо шта потписујемо

Дачић: Никада нисам рекао да смо преварени да потпишемо Бриселски споразум, то би значило да не знамо шта потписујемо

Глас Зајечара 28.07.2025
Потпредседник Владе и министар унутрашњих послова Ивица Дачић изјавио је да никада није рекао, нити би рекао, да су Србија, председник Александар Вучић или он лично били преварени да потпишу Бриселски споразум јер би, како је… »
Дачић: Нисам рекао да смо преварени Вучић или ја, мислио сам на неспровођење Бриселског споразума

Дачић: Нисам рекао да смо преварени Вучић или ја, мислио сам на неспровођење Бриселског споразума

Радио 021 28.07.2025
Потпредседник Владе Србије Ивица Дачић "појаснио" је своју изјаву "да је међународна заједница преварила Србију приликом потписивања Бриселског споразума 2013. године, чији је он један од потписника". Како је рекао, мислио је на… »
Никада нисам рекао да смо преварени да потпишемо Бриселски споразум, изјавио Дачић

Никада нисам рекао да смо преварени да потпишемо Бриселски споразум, изјавио Дачић

Слободна Европа 28.07.2025
Министар унутрашњих послова Србија Ивица Дачић изјавио је да "никада није рекао, нити би рекао, да су Србија, председник (Србије) Александар Вучић или он лично — били преварени да потпишу Бриселски споразум" јер би, како је… »
Дачић: Никада нисам рекао да су нас преварили да потпишемо Бриселски споразум

Еуроневс 28.07.2025
Министар унутрашњих послова Ивица Дачић изјавио је да никада није рекао, нити би рекао, да су Србија, председник Александар Вучић или он лично - били преварени да потпишу Бриселски споразум и нагласио да, када говори о превари… »

Бета 28.07.2025
Потпредседник Владе Србије Ивица Дачић изјавио је данас, да је у претходној изјави, "да је међународна заједница преварила Србију приликом потписивања Бриселског споразума 2013. године, чији је он један од потписника", мислио на… »

НИН 28.07.2025
Потпредседник Владе Србије Ивица Дачић изјавио је данас, да је у претходној изјави, "да је међународна заједница преварила Србију приликом потписивања Бриселског споразума 2013. године, чији је он један од потписника", мислио на… »
Дачић појаснио изјаву о Бриселском споразуму: Нисмо преварени при потпису, већ у спровођењу

Дачић појаснио изјаву о Бриселском споразуму: Нисмо преварени при потпису, већ у спровођењу

Сербиан Невс Медиа 28.07.2025
Потпредседник Владе и министар унутрашњих послова Ивица Дачић разјаснио је своју ранију изјаву о “превари” везаној за Бриселски споразум. Нагласио је да Србија није преварена приликом самог потписивања споразума 2013. године… »

Инсајдер 28.07.2025

Радио сто плус 28.07.2025
“Нисам никада рекао, нити бих рекао, да смо ми – Србија, Александар Вучић или ја лично – били преварени да потпишемо Бриселски споразум. Таква формулација би имплицирала да нисмо знали шта потписујемо, да нисмо разумели важност… »

РТС 28.07.2025
Министар унутрашњих послова Ивица Дачић изјавио је да никада није рекао, нити би рекао, да су Србија, председник Александар Вучић или он лично - били преварени да потпишу Бриселски споразум и нагласио да, када говори о превари… »
Нови ДСС: Одговорни за потписивање Бриселског споразума да сносе политичку и кривичну одговорност

Нови ДСС: Одговорни за потписивање Бриселског споразума да сносе политичку и кривичну одговорност

Бета 28.07.2025
Нова Демократска странка Србије (Нови ДСС) затражила је данас да сви одговорни за потписивање и спровођење Бриселског споразума сносе пуну политичку и кривичну одговорност, након што је потпредседник Владе Србије и један од… »

Радио сто плус 28.07.2025
“Сматрамо да изговори о међународној превари не смеју да замагле истину: власт је деловала супротно Уставу, без подршке народа и без правног основа. Зато захтевамо да сви одговорни за потписивање и спровођење Бриселског… »
Нови ДСС о Дачићевој изјави: Изговори о међународној превари не смеју да замагле истину, власт радила супротно Уставу

Нови ДСС о Дачићевој изјави: Изговори о међународној превари не смеју да замагле истину, власт радила супротно Уставу

Н1 Инфо 28.07.2025
Нова Демократска странка Србије (Нови ДСС) затражила је да сви одговорни за потписивање и спровођење Бриселског споразума сносе пуну политичку и кривичну одговорност, након што је потпредседник Владе Србије и један од… »

Недељник 28.07.2025
Нова Демократска странка Србије (Нови ДСС) затражила је данас да сви одговорни за потписивање и спровођење Бриселског споразума сносе пуну политичку и кривичну одговорност, након што је потпредседник Владе Србије и један од… »
Нови ДСС о изјави „превареног Дачића“

Нови ДСС о изјави „превареног Дачића“

Данас 28.07.2025
Изјава Ивице Дачића да смо „преварени“ приликом потписивања Бриселског споразума не представља искрено кајање, већ очигледан покушај политичког прања руку у тренутку када су последице те катастрофалне одлуке постале свима… »

Вести дана »