Povezane vesti
Ivica Dačić: Nikada nisam rekao da smo prevareni da potpišemo Briselski sporazum, to bi značilo da ne znamo šta potpisujemo…
Pravda pre 5 sati
Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da nikada nije rekao, niti bi rekao, da su Srbija, predsednik Aleksandar Vučić ili on lično bili prevareni da potpišu Briselski sporazum jer bi, kako je rekao, to značilo da nisu… »
Dačić: Nikada nisam rekao da smo prevareni da potpišemo Briselski sporazum, to bi značilo da ne znamo šta potpisujemo
Glas Zaječara pre 7 sati
Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da nikada nije rekao, niti bi rekao, da su Srbija, predsednik Aleksandar Vučić ili on lično bili prevareni da potpišu Briselski sporazum jer bi, kako je rekao, to značilo da nisu… »
Dačić: Nisam rekao da smo prevareni Vučić ili ja, mislio sam na nesprovođenje Briselskog sporazuma
Radio 021 pre 7 sati
Potpredsednik Vlade Srbije Ivica Dačić "pojasnio" je svoju izjavu "da je međunarodna zajednica prevarila Srbiju prilikom potpisivanja Briselskog sporazuma 2013. godine, čiji je on jedan od potpisnika". Kako je rekao, mislio je na sprovođenje sporazuma… »
Nikada nisam rekao da smo prevareni da potpišemo Briselski sporazum, izjavio Dačić
Slobodna Evropa pre 8 sati
Ministar unutrašnjih poslova Srbija Ivica Dačić izjavio je da "nikada nije rekao, niti bi rekao, da su Srbija, predsednik (Srbije) Aleksandar Vučić ili on lično — bili prevareni da potpišu Briselski sporazum" jer bi, kako je rekao, to značilo da "nisu… »
Dačić: Nikada nisam rekao da su nas prevarili da potpišemo Briselski sporazum
Euronews pre 8 sati
Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da nikada nije rekao, niti bi rekao, da su Srbija, predsednik Aleksandar Vučić ili on lično - bili prevareni da potpišu Briselski sporazum i naglasio da, kada govori o prevari, ne misli na to da… »
Dačić: Nisam rekao da smo prevareni Vučić ili ja, mislio sam na nesprovođenje Briselskog sporazuma
Beta pre 9 sati
Potpredsednik Vlade Srbije Ivica Dačić izjavio je danas, da je u prethodnoj izjavi, "da je međunarodna zajednica prevarila Srbiju prilikom potpisivanja Briselskog sporazuma 2013. godine, čiji je on jedan od potpisnika", mislio na sprovođenje sporazuma… »
NIN pre 9 sati
Potpredsednik Vlade Srbije Ivica Dačić izjavio je danas, da je u prethodnoj izjavi, "da je međunarodna zajednica prevarila Srbiju prilikom potpisivanja Briselskog sporazuma 2013. godine, čiji je on jedan od potpisnika", mislio na sprovođenje sporazuma… »
Insajder pre 9 sati
Dačić pojasnio izjavu o Briselskom sporazumu: Nismo prevareni pri potpisu, već u sprovođenju
Serbian News Media pre 9 sati
Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić razjasnio je svoju raniju izjavu o “prevari” vezanoj za Briselski sporazum. Naglasio je da Srbija nije prevarena prilikom samog potpisivanja sporazuma 2013. godine, već da se njegova izjava… »
Radio sto plus pre 9 sati
“Nisam nikada rekao, niti bih rekao, da smo mi – Srbija, Aleksandar Vučić ili ja lično – bili prevareni da potpišemo Briselski sporazum. Takva formulacija bi implicirala da nismo znali šta potpisujemo, da nismo razumeli važnost dokumenta, ili da smo… »
Dačić: Nikada nisam rekao da su nas prevarili da potpišemo Briselski sporazum
RTS pre 9 sati
Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da nikada nije rekao, niti bi rekao, da su Srbija, predsednik Aleksandar Vučić ili on lično - bili prevareni da potpišu Briselski sporazum i naglasio da, kada govori o prevari, ne misli na to da… »
Novi DSS: Odgovorni za potpisivanje Briselskog sporazuma da snose političku i krivičnu odgovornost
Beta pre 14 sati
Nova Demokratska stranka Srbije (Novi DSS) zatražila je danas da svi odgovorni za potpisivanje i sprovođenje Briselskog sporazuma snose punu političku i krivičnu odgovornost, nakon što je potpredsednik Vlade Srbije i jedan od potpisnika tog sporazuma… »
Novi DSS: Odgovorni za potpisivanje Briselskog sporazuma da snose političku i krivičnu odgovornost
Radio sto plus pre 14 sati
“Smatramo da izgovori o međunarodnoj prevari ne smeju da zamagle istinu: vlast je delovala suprotno Ustavu, bez podrške naroda i bez pravnog osnova. Zato zahtevamo da svi odgovorni za potpisivanje i sprovođenje Briselskog sporazuma snose punu političku… »
Novi DSS o Dačićevoj izjavi: Izgovori o međunarodnoj prevari ne smeju da zamagle istinu, vlast radila suprotno Ustavu
N1 Info pre 15 sati
Nova Demokratska stranka Srbije (Novi DSS) zatražila je da svi odgovorni za potpisivanje i sprovođenje Briselskog sporazuma snose punu političku i krivičnu odgovornost, nakon što je potpredsednik Vlade Srbije i jedan od potpisnika tog sporazuma Ivica… »
Nedeljnik pre 15 sati
Nova Demokratska stranka Srbije (Novi DSS) zatražila je danas da svi odgovorni za potpisivanje i sprovođenje Briselskog sporazuma snose punu političku i krivičnu odgovornost, nakon što je potpredsednik Vlade Srbije i jedan od potpisnika tog sporazuma… »
Novi DSS o izjavi „prevarenog Dačića“
Danas pre 15 sati
Izjava Ivice Dačića da smo „prevareni“ prilikom potpisivanja Briselskog sporazuma ne predstavlja iskreno kajanje, već očigledan pokušaj političkog pranja ruku u trenutku kada su posledice te katastrofalne odluke postale svima očigledne, saopštio je Novi… »
Vesti dana »

(Video) Vika, dreka i plač! Putnici oči u oči sa napadačem Pojavio se novi snimak drame na letu za Glazgov: Evo kako je Srbin sprečio tragediju
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Ministarstvo spoljnih poslova preporučuje građanima da ne putuju u Hrvatsku u narednom periodu
Danas pre 1 satjoš 1 povezana