Povezane vesti

"Nemanja Starović je izgleda samo ”neoprezno” otkrio ono za šta Vučić preko američkih kongresmenki lobira Trampa"

"Nemanja Starović je izgleda samo ”neoprezno” otkrio ono za šta Vučić preko američkih kongresmenki lobira Trampa"

Pravda pre 5 sati
"Zbog negativnih reakcija domaće javnosti koja je većinski naklonjena Rusiji, predsednik Srbije je požurio da demantuje svog ministra za evropske integracije da je Srbija spremna da Rusiji uvede sankcije kad EU članstvo bude na vidiku. Međutim, Vučić… »
Mi snaga naroda: Vučić požurio da demantuje Starovića o sankcijama Rusiji, ali ni reč o Kosovu

Mi snaga naroda: Vučić požurio da demantuje Starovića o sankcijama Rusiji, ali ni reč o Kosovu

Beta pre 12 sati
Pokret Mi snaga naroda ocenio je danas da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić požurio da demantuje ministra za evropske integracije Nemanju Starovića da je Srbija spremada Rusiji uvede sankcije kad članstvo u Evropskoj uniji (EU) bude na vidiku, ali da… »
Mi snaga naroda: Starović je samo petao koji je preglasno kukuriknuo

Mi snaga naroda: Starović je samo petao koji je preglasno kukuriknuo

Danas pre 12 sati
Ministar Nemanja Starović je izgleda samo ”neoprezno” otkrio ono za šta Vučić preko američkih kongresmenki lobira predsednika Amerike Donalda Trampa – međusobno priznanje Srbije i ”Kosova”, saopštava pokret Mi snaga naroda. Kako se navodi u saopštenju… »

Radio sto plus pre 12 sati
“Vučić nije rekao ni reč u vezi drugog, ne manje kontroverznog dela Starovićeve izjave – da je Srbija spremna na ‘veoma velike kompromise’ u vezi Kosova i Metohije zarad EU članstva. To je zato što to zadire u suštinu Vučićeve višegodišnje kapitulantske… »

Vesti dana »