Povezane vesti

Prijemni ispiti u Srbiji: Koji fakulteti su najtraženiji?

Prijemni ispiti u Srbiji: Koji fakulteti su najtraženiji?

Vesti online pre 7 sati
Ovih dana studenti su aktuelni i zbog “sezone” prijemnih ispita. A dok upis u školsku 2025/26. godinu traje, mi smo ispitali koji fakulteti su privukli najviše pažnje i koliko su perspektivni. Trka za indekse na Univerzitetu u Beogradu traje do 29. jula… »
Ovo su fakulteti u Srbiji sa najvećom perspektivom: Plate za određena zanimanja i preko 7.000 evra

Ovo su fakulteti u Srbiji sa najvećom perspektivom: Plate za određena zanimanja i preko 7.000 evra

Moj Novi Sad pre 9 sati
Ovih dana studenti su aktuelni i zbog "sezone" prijemnih ispita. A dok upis u školsku 2025/26. godinu traje, sa portala B92 su ispitali koji fakulteti su privukli najviše pažnje i koliko su perspektivni. Trka za indekse na Univerzitetu u Beogradu traje… »
Koji fakulteti obezbeđuju dobro plaćen posao posle završetka: Pojedine diplomce čeka zarada i do 7.000 evra

Koji fakulteti obezbeđuju dobro plaćen posao posle završetka: Pojedine diplomce čeka zarada i do 7.000 evra

Mondo pre 10 sati
Trka za indekse na Univerzitetu u Beogradu traje do 29. jula, a podaci o prijemnim ispitima otkrivaju favorite među srednjoškolcima. Ove godine, podaci BU pokazuju da su najviše interesovanja budućih brucoša Univerziteta u Beogradu izazvali Fakultet… »
Plata i preko 7.000 evra bez čekanja na birou: Ovo su najperspektivniji fakulteti u Srbiji

Plata i preko 7.000 evra bez čekanja na birou: Ovo su najperspektivniji fakulteti u Srbiji

B92 pre 13 sati
Ovih dana studenti su aktuelni i zbog "sezone” prijemnih ispita. A dok upis u školsku 2025/26. godinu traje, mi smo ispitali koji fakulteti su privukli najviše pažnje i koliko su perspektivni. Trka za indekse na Univerzitetu u Beogradu traje do 29. jula… »

Vesti dana »