Povezane vesti
Prijemni ispiti u Srbiji: Koji fakulteti su najtraženiji?
Vesti online pre 7 sati
Ovih dana studenti su aktuelni i zbog “sezone” prijemnih ispita. A dok upis u školsku 2025/26. godinu traje, mi smo ispitali koji fakulteti su privukli najviše pažnje i koliko su perspektivni. Trka za indekse na Univerzitetu u Beogradu traje do 29. jula… »
Ovo su fakulteti u Srbiji sa najvećom perspektivom: Plate za određena zanimanja i preko 7.000 evra
Moj Novi Sad pre 9 sati
Ovih dana studenti su aktuelni i zbog "sezone" prijemnih ispita. A dok upis u školsku 2025/26. godinu traje, sa portala B92 su ispitali koji fakulteti su privukli najviše pažnje i koliko su perspektivni. Trka za indekse na Univerzitetu u Beogradu traje… »
Koji fakulteti obezbeđuju dobro plaćen posao posle završetka: Pojedine diplomce čeka zarada i do 7.000 evra
Mondo pre 10 sati
Trka za indekse na Univerzitetu u Beogradu traje do 29. jula, a podaci o prijemnim ispitima otkrivaju favorite među srednjoškolcima. Ove godine, podaci BU pokazuju da su najviše interesovanja budućih brucoša Univerziteta u Beogradu izazvali Fakultet… »
Plata i preko 7.000 evra bez čekanja na birou: Ovo su najperspektivniji fakulteti u Srbiji
B92 pre 13 sati
Ovih dana studenti su aktuelni i zbog "sezone” prijemnih ispita. A dok upis u školsku 2025/26. godinu traje, mi smo ispitali koji fakulteti su privukli najviše pažnje i koliko su perspektivni. Trka za indekse na Univerzitetu u Beogradu traje do 29. jula… »
Vesti dana »

Sjajne vesti Amerika je donela najnoviju odluku sankcije NIS-u opet odložene, evo i koliko ovaj put
Dnevnik pre 47 minutajoš 23 povezane

Novi snimak kako je Zoran savladao napadača u avionu: Oglasila se i kompanija "Izidžet" o incidentu
Telegraf pre 27 minutajoš 31 povezana

Prva Bozankaya na ulicama od sutra - Isporuka svih 25 do marta 2026, u planu uvođenje linije 8 od Trošarine do Slavije (FOTO)
Ekapija pre 6 satijoš 26 povezanih