Povezane vesti
I zbor građana MZ "Boško Buha" proglasio Vučića za personu non grata
Radio 021 28.07.2025
Zbor građana Mesne zajednice "Boško Buha" odlučio je da proglasi predsednika Srbije Aleksandra Vučića za personu non grata, odnosno nepoželjnom osobom na teritoriji te mesne zajednice. Zbor građana održan je u četvrtak, 24. jula. Kako je saopšteno… »
I Zbor MZ "Boško Buha" proglasio Vučića za personu non grata
Moj Novi Sad 28.07.2025
Zbor građana MZ "Boško Buha" već je drugi po redu u Novom Sadu koji je doneo odluku o proglašenju predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića za personu non grata. – Ova odluka se donosi kao neposredna reakcija na postupak predsednika Republike Srbije… »
Još jedna mesna zajednica ne želi Vučića, persona non grata se širi
Luftika 28.07.2025
Zbor građana MZ “Boško Buha” drugi je u Novom Sadu koji je doneso odluku o proglašenju predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića za personu non grata. – Ova odluka se donosi kao neposredna reakcija na postupak predsednika Republike Srbije Aleksandra… »
Vesti dana »

Optužni predlog protiv osumnjičenog da je na VMA napao vojne policajce
Nova pre 5 satijoš 55 povezanih

Student Jovičić štrajkuje glađu nakon produženja pritvora, u pismu poručuje: Borim se za pravdu životom
Nedeljnik pre 4 satijoš 20 povezanih

Portparol Evropske komisije: Netačni navodi Rusije da EU podstiče proteste u Srbiji
Beta pre 1 satjoš 26 povezanih

Milijaš ne prihvata Dejanov odlazak: "Zanemeo sam kad su mi javili, nemo ćutim i sada"
Sportske.net pre 31 minutajoš 80 povezanih

Bio je jedan od najfatalnijih holivudskih dasa, a njenu smrt nikada nije prežalio: Životna priča legendarnog Roberta Redforda
Nova pre 7 satijoš 48 povezanih