Povezane vesti
Privatni razgovori sa Chat gpt-om nisu pravno zaštićeni! Altman: U slučaju postupka sve će biti predato sudu
Blic pre 22 dana
Izvršni direktor kompanije za razvoj veštačke inteligencije "Open AI" Sem Altman upozorio je korisnike popularnog alata Čet Dži-Pi-Ti (ChatGPT) da dobro razmisle pre nego što počnu da ga koriste kao zamenu za terapeuta, pošto zakon još uvek ne pruža… »
Vaši razgovori sa veštačkom inteligencijom mogu da završe na sudu Direktor najveće kompanije otkrio u kojim slučajevima…
Dnevnik pre 22 dana
Sam Altman, direktor OpenAI-ja, kompanije koja stoji iza ChatGPT-a, nedavno je upozorio javnost na nešto što većina korisnika uopšte ne zna- razgovori koje vodite sa veštačkom inteligencijom nisu zaštićeni zakonom i mogu biti korišćeni kao dokaz u… »
Sem Altman: Poverljivost razgovora sa alatom ChatGPT nije zaštićena zakonom
Euronews pre 22 dana
Izvršni direktor kompanije za razvoj veštačke inteligencije "OpenAI" Sem Altman upozorio je korisnike popularnog alata ChatGPT da dobro razmisle pre nego što počnu da ga koriste kao zamenu za terapeuta, pošto zakon još uvek ne pruža zaštitu privatnosti… »
Sem Altman: Poverljivost razgovora sa alatom ChatGPT nije zaštićena zakonom
RTV pre 22 dana
SAN FRANCISKO - Izvršni direktor kompanije za razvoj veštačke inteligencije "Open AI" Sem Altman upozorio je korisnike popularnog alata Čet Dži-Pi-Ti (ChatGPT) da dobro razmisle pre nego što počnu da ga koriste kao zamenu za terapeuta, pošto zakon još… »
Vesti dana »

FOTO i VIDEO: Policija intervenisala i izgurala Novosađane sa ulaza u sud, uhapšen student PMF-a
Moj Novi Sad pre 25 minutajoš 27 povezanih

Desetak zemalja spremno da pošalje trupe u Ukrajinu radi bezbednosnih garancija
Serbian News Media pre 1 satjoš 38 povezanih

Miloš Vučević poziva na okupljanje, “dosta je blokada”
Serbian News Media pre 55 minutajoš 18 povezanih

Danas pretežno sunčano i toplo: Najviša dnevna temperatura 33 stepena
Vesti online pre 1 satjoš 20 povezanih

Đilas (SSP): Brnabić da podnese ostavku, a tužilaštvo da pokrene postupak
Beta pre 30 minutajoš 9 povezanih