Povezane vesti
"Nemoj da je neko snimio, ako mi nešto ispadne": Pevačica obukla izazovnu haljinu pa zapretila publici na nastupu: "Dolazim sa…
Blic pre 12 sati
Mlada pevačica Indođija imala je nastup u Crnoj Gori, nakon kojeg je pred našim kamerama sumirala utiske. Ono što je posebno bilo interesantno jeste da je Indođija obukla izazovnu haljinu koja je lako mogla da otkrije njen dekolte. Obično smo je ranije… »
"Nemoj da je neko snimio, ako mi nešto ispadne" Pevačica napravila haos, pretila publici u klubu
Telegraf pre 11 sati
Kontroverzna trep pevačica, Milica Miladinović alijas Indođija, zapretila je publici na nastupu u Crnoj Gori. Naime, ona je za svoj nastup ponela pomalo izazovnu kombinaciju, zbog čega je zapretila ljudima da je ne snimaju. - Bilo me je strah zbog… »
Vesti dana »

(Video) Vika, dreka i plač! Putnici oči u oči sa napadačem Pojavio se novi snimak drame na letu za Glazgov: Evo kako je Srbin sprečio tragediju
Blic pre 58 minutajoš 1 povezana

"Trampe, pa ti to nama pretiš!" Medvedev brutalno odgovorio: NIsmo mi ni Izrael, ni Iran! Znaš li kojem ratu ovo vodi?
Alo pre 5 satijoš 3 povezane

"Uzdržite se od putovanja u Hrvatsku": Hitno se oglasilo Ministarstvo spoljnjih poslova Srbije: Preporuka važi za ovaj period
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Uhapšen muškarac za koga se sumnja da je namerno izazvao požar i pucao iz pištolja u Novom Sadu
Danas pre 3 satajoš 1 povezana