Povezane vesti

"Bolje se obratiti Udruženju odgajivača golubova visokoletača, nego tužilaštvu i policiji": Nije prvi put da je novinar…

"Bolje se obratiti Udruženju odgajivača golubova visokoletača, nego tužilaštvu i policiji": Nije prvi put da je novinar…

N1 Info pre 11 sati
Pritiscima i pretnjama izloženi su svi nezavisni novinari, a to je, čini se, najvidljivije na lokalu. Stojan Marković, glavni i odgovornik urednik Ozon presa iz Čačka, našao se tako na plakatima kojima je oblepljen ceo grad, a na kojima uz njegov lik… »
Urednik Ozonpresa: Iza napada na mene stoje „gaulajteri“ SNS iz Šapca i Pančeva

Urednik Ozonpresa: Iza napada na mene stoje „gaulajteri“ SNS iz Šapca i Pančeva

Cenzolovka pre 14 sati
Lik Stojana Markovića, glavnog i odgovornog urednika Ozon presa iz Čačka, našao se na plakatima kojima je oblepljen ceo grad, a na kojima piše „lažov“ i „Strani plaćenik“. Marković za N1 kaže da iza ovoga stoje trojica poverenika SNS koji su stigli u taj… »
UNS osudio plakate protiv čačanskog novinara

Ozon press pre 14 sati
Udruženje novinara Srbije (UNS) je danas osudilo lepljenje uvredljivih plakata u Čačku protiv urednika čačanskog portala Ozon pres i odbornik Stojana Markovića. UNS je u saopštenju naveo da je na njima Marković označen kao „strani plaćenik i 30 godina… »

Insajder pre 15 sati
Udruženje novinara Srbije (UNS) je danas osudilo lepljenje uvredljivih plakata u Čačku protiv urednika čačanskog portala Ozon pres i odbornik Stojana Markovića. UNS je u saopštenju naveo da je na njima Marković označen kao 'strani plaćenik i 30 godina… »
N1 Direktno u 20h: Napadi zbog podrške studentima, protesti u Valjevu i Novom Sadu

N1 Direktno u 20h: Napadi zbog podrške studentima, protesti u Valjevu i Novom Sadu

N1 Info pre 15 sati
Večeras u specijalnoj emisiji N1 direktno od 20 časova o pritiscima kojima su izloženi građani zbog podrške studentskim protestima. Građani Valjeva najavili su skup podrške ispred kafića "Korner", čiji izlog je razbijen prethodne noći. Novosađani ponovo… »
UNS: Nedopustivo označavanje Stojana Markovića

UNS: Nedopustivo označavanje Stojana Markovića

Cenzolovka pre 14 sati
Udruženje novinara Srbije (UNS) osuđuje lepljenje uvredljivih plakata u Čačku na kojima je urednik portala Ozon pres i odbornik Stojan Marković označen kao „strani plaćenik“ i „30 godina lažov“. Plakati sa fotografijom Markovića pojavili su se u subotu… »

N1 Info pre 15 sati
Udruženje novinara Srbije je osudilo lepljenje uvredljivih plakata u Čačku protiv urednika čačanskog portala Ozon pres i odbornika Stojana Markovića. UNS je u saopštenju naveo da je na njima Marković označen kao "strani plaćenik i 30 godina lažov" i… »
Urednik Ozonpresa: Iza napada na mene stoje "gaulajteri" SNS iz Šapca i Pančeva

Urednik Ozonpresa: Iza napada na mene stoje "gaulajteri" SNS iz Šapca i Pančeva

N1 Info pre 17 sati
Lik Stojana Markovića, glavnog i odgovornog urednika Ozon presa iz Čačka, našao se na plakatima kojima je oblepljen ceo grad, a na kojima piše „lažov“ i „Strani plaćenik“. Marković za N1 kaže da iza ovoga stoje trojica poverenika SNS koji su stigli u taj… »
Urednik Ozonpresa za N1: Iza napada na mene stoje „gaulajteri“ SNS iz Šapca i Pančeva

Urednik Ozonpresa za N1: Iza napada na mene stoje „gaulajteri“ SNS iz Šapca i Pančeva

Ozon press pre 17 sati

Vesti dana »