Povezane vesti
Srpska lepotica ima brutalne obline i ljubi ženu: Provokativne slike "paraju" oči, Sandra se ne odvaja od nje
Telegraf pre 1 dan
Prelepa manekenka Sandra Karić, koja je postigla veliki uspeh na sveteskoj modnoj industriji izaziva veliku pažnju na mrežama i to zbog svoje veze sa devojkom. Naime, Sandra se slikala za najveće svetske modne kuće, poput Gucci-ja na svom Instagram… »
(Foto): Bivša žena Milana Kalinića mami poglede u Italiji: Sandra prošetala u miniću sa golim ramenima, svi se okreću za njom…
Blic pre 12 sati
Bivša supruga Milana Kalinića, Sandra, već neko vreme sa prijateljicama boravi u Italiji odakle se redovno oglašava. Sandra je u poslednje vreme veoma aktivna na društvenim mrežama, a na Instagramu gotovo svakodnevno objavljuje detalje iz privatnog… »
Tipovi saleću bezobrazno lepu srpsku manekenku, a ona ljubi ženu: Sandra Karić ne skida usne sa ove lepotice
Mondo pre 15 sati
Srpska manekenka Sandra Karić jedna je od najuspešnijih na svetskoj sceni, a dovoljan je jedan pogled na njen Instagram da shvatite zašto na nestvarno lepu plavušu malo ko može da ostane ravnodušan. Lepotica koja je nosila revije najvećih brendova, poput… »
FOTO Top manekenka strasno se ljubi sa ženom, a evo šta dve lepotice kažu o svojoj vezi
Nova pre 16 sati
Manekenka Kasandra Kari već neko vreme je u vezi sa svojom izabranicom Larom. Kasandra se slikala za neke od najvećih svetskih modnih kuća, kao što je Gucci, i veoma je popularna na društvenim mrežama. Ona je već neko vreme u vezi sa Larom, koja se… »
(Foto) prelepa manekenka Sandra Karić u vezi sa ženom: Javno se ljube u usta i slave ljubav: "Rekla sam, bićeš moja"
Blic pre 17 sati
Prelepa manekenka Sandra Karić, koja se slikala za najveće svetske modne kuće, poput Gucci-ja na svom Instagram profilu, koji prati preko 500.000 ljudi redovno deli fotografije sa devojkom Larom, koja je takođe model. Sandra i Lara još jednom su na… »
Udovica Siniše Mihajlovića kao tinejdžerka: Arijana u uskom topu i farmericama za kojim su devojke poludele: Ko bi rekao da…
Blic pre 21 sat
Proslavljeni fudbaler Siniša Mihajlović 2022. godine izgubio je bitku sa opakom bolešću, a iza sebe je ostavio suprugu Arijanu i petoro dece. Njegova porodica čuva uspomene na njega, te redovno na društvenim mrežama dele objave koje su njemu posvećene… »
Bivši pucao na nju, pa se ubio, prošla horor, a sada živi punim plućima: Glumica se skinula i pokazala "mrak" obline
Mondo pre 23 sata
Poznata glumica Ivana Panzalović, koju je publika zavolela kroz ulogu u humorističkoj emisiji "Kursadžije", trenutno uživa na letovanju u Crnoj Gori odakle objavljuje zavodljive kadrove. Lepa glumica podelila je sa pratiocima na društvenim mrežama… »
Vesti dana »

Pucnjava u centru Mehnetne: Ubijene četiri osobe, među njima i policajac
Euronews pre 15 minutajoš 14 povezanih

Ne odlažite kišobrane, i danas će da pljušti Dosta svežije, evo dokle će biti tako (foto)
Alo pre 1 satjoš 9 povezanih