Povezane vesti

Srpska lepotica ima brutalne obline i ljubi ženu: Provokativne slike "paraju" oči, Sandra se ne odvaja od nje

Srpska lepotica ima brutalne obline i ljubi ženu: Provokativne slike "paraju" oči, Sandra se ne odvaja od nje

Telegraf pre 21 dana
Prelepa manekenka Sandra Karić, koja je postigla veliki uspeh na sveteskoj modnoj industriji izaziva veliku pažnju na mrežama i to zbog svoje veze sa devojkom. Naime, Sandra se slikala za najveće svetske modne kuće, poput Gucci-ja na svom Instagram… »
(Foto): Bivša žena Milana Kalinića mami poglede u Italiji: Sandra prošetala u miniću sa golim ramenima, svi se okreću za njom…

(Foto): Bivša žena Milana Kalinića mami poglede u Italiji: Sandra prošetala u miniću sa golim ramenima, svi se okreću za njom…

Blic pre 21 dana
Bivša supruga Milana Kalinića, Sandra, već neko vreme sa prijateljicama boravi u Italiji odakle se redovno oglašava. Sandra je u poslednje vreme veoma aktivna na društvenim mrežama, a na Instagramu gotovo svakodnevno objavljuje detalje iz privatnog… »
Tipovi saleću bezobrazno lepu srpsku manekenku, a ona ljubi ženu: Sandra Karić ne skida usne sa ove lepotice

Tipovi saleću bezobrazno lepu srpsku manekenku, a ona ljubi ženu: Sandra Karić ne skida usne sa ove lepotice

Mondo pre 21 dana
Srpska manekenka Sandra Karić jedna je od najuspešnijih na svetskoj sceni, a dovoljan je jedan pogled na njen Instagram da shvatite zašto na nestvarno lepu plavušu malo ko može da ostane ravnodušan. Lepotica koja je nosila revije najvećih brendova, poput… »
FOTO Top manekenka strasno se ljubi sa ženom, a evo šta dve lepotice kažu o svojoj vezi

FOTO Top manekenka strasno se ljubi sa ženom, a evo šta dve lepotice kažu o svojoj vezi

Nova pre 21 dana
Manekenka Kasandra Kari već neko vreme je u vezi sa svojom izabranicom Larom. Kasandra se slikala za neke od najvećih svetskih modnih kuća, kao što je Gucci, i veoma je popularna na društvenim mrežama. Ona je već neko vreme u vezi sa Larom, koja se… »
(Foto) prelepa manekenka Sandra Karić u vezi sa ženom: Javno se ljube u usta i slave ljubav: "Rekla sam, bićeš moja"

(Foto) prelepa manekenka Sandra Karić u vezi sa ženom: Javno se ljube u usta i slave ljubav: "Rekla sam, bićeš moja"

Blic pre 21 dana
Prelepa manekenka Sandra Karić, koja se slikala za najveće svetske modne kuće, poput Gucci-ja na svom Instagram profilu, koji prati preko 500.000 ljudi redovno deli fotografije sa devojkom Larom, koja je takođe model. Sandra i Lara još jednom su na… »
Udovica Siniše Mihajlovića kao tinejdžerka: Arijana u uskom topu i farmericama za kojim su devojke poludele: Ko bi rekao da…

Udovica Siniše Mihajlovića kao tinejdžerka: Arijana u uskom topu i farmericama za kojim su devojke poludele: Ko bi rekao da…

Blic pre 21 dana
Proslavljeni fudbaler Siniša Mihajlović 2022. godine izgubio je bitku sa opakom bolešću, a iza sebe je ostavio suprugu Arijanu i petoro dece. Njegova porodica čuva uspomene na njega, te redovno na društvenim mrežama dele objave koje su njemu posvećene… »
Bivši pucao na nju, pa se ubio, prošla horor, a sada živi punim plućima: Glumica se skinula i pokazala "mrak" obline

Bivši pucao na nju, pa se ubio, prošla horor, a sada živi punim plućima: Glumica se skinula i pokazala "mrak" obline

Mondo pre 21 dana
Poznata glumica Ivana Panzalović, koju je publika zavolela kroz ulogu u humorističkoj emisiji "Kursadžije", trenutno uživa na letovanju u Crnoj Gori odakle objavljuje zavodljive kadrove. Lepa glumica podelila je sa pratiocima na društvenim mrežama… »

Vesti dana »