Повезане вести
Трамп: Спречио сам шест великих ратова
Политика 28.07.2025
ЕДИНБУРГ – Амерички председник Доналд Трамп изјавио је да је његово присуство у Белој кући, односно то што је на месту председника САД, спречило избијање шест великих ратова широм света, укључујући потенцијални оружани сукоб… »
"Трамп је изгубио стрпљење јер Путин једини може да заустави рат!" Скраћен рок за постизање мира са Украјином - стручњаци…
Курир 28.07.2025
После турбулентног периода, Сједињене Америчке Државе и Европска унија постигле су трговински споразум у Шкотској. Описан је као највећи споразум икада постигнут. Подразумева царину од 15 одсто на робу која из ЕУ улази у… »
Трамп: Спречио сам шест великих ратова
Еуроневс 28.07.2025
Амерички председник Доналд Трамп изјавио је да је његово присуство у Белој кући, односно то што је на месту председника САД, спречило избијање шест великих ратова широм света, укључујући потенцијални оружани сукоб између… »
Огласио се Трамп: Ово очекује земље које не постигну споразум
Б92 28.07.2025
Амерички председник Доналд Трамп најавио је данас да ће основна царинска стопа за земље које не постигну трговински споразум са Вашингтоном бити у распону од 15 до 20 процената. "Рекао бих да ће то бити негде између 15 и 20… »
Трамп дао нови рок Путину Уместо 50 сада 10 дана
Ало 28.07.2025
Председник САД Доналд Трамп поставио је нови рок од 10 или 12 дана да Владимир Путин прихвати мировни споразум са Украјином, запретивши оштрим америчких санкцијама против Русије. Пре две недеље, амерички председник је запретио… »
Трамп дао нови рок Путину, уместо 50 сада 10 дана
BBC News 28.07.2025
Трамп каже да нема разлога за чекање и да би могао да уведе санкције и додатне таксе. Председник САД Доналд Трамп поставио је нови рок од 10 или 12 дана да Владимир Путин прихвати мировни споразум са Украјином, запретивши оштрим… »
Радио 021 28.07.2025
Трамп каже да нема разлога за чекање и да би могао да уведе санкције и додатне таксе. ЕПА Председник САД Доналд Трамп поставио је нови рок од 10 или 12 дана да Владимир Путин прихвати мировни споразум са Украјином, запретивши… »
НИН 28.07.2025
Председник САД Доналд Трамп поставио је нови рок од 10 или 12 дана да Владимир Путин прихвати мировни споразум са Украјином, запретивши оштрим америчких санкцијама против Русије. Пре две недеље, амерички председник је запретио… »
Јужне вести 28.07.2025
ЕПА Председник САД Доналд Трамп поставио је нови рок од 10 или 12 дана да Владимир Путин прихвати мировни споразум са Украјином, запретивши оштрим америчких санкцијама против Русије. Пре две недеље, амерички председник је… »
Путин има неколико дана да прекине рат у Украјини! Огласио се Трамп и дао прецизан одговор: "Нема разлога за чекање"
Курир 28.07.2025
Председник Доналд Трамп изјавио је да скраћује рок од 50 дана који је дао руском председнику Владимиру Путину на десет до 12 дана за постизање мировног споразума са Украјином. - Да, поставићу нови рок од око 10 или 12 дана од… »
"Доста чекања, имаш 10 дана": Трамп запретио Путину, послао му ултиматум
Мондо 28.07.2025
Председник САД Доналд Трамп изјавио је да скраћује рок од 50 дана који је дао руском председнику Владимиру Путину на 10 до 12 дана за постизање мировног споразума са Украјином. "Да, поставићу нови рок од око 10 или 12 дана од… »
Трамп поново шокирао
Б92 28.07.2025
Амерички председник Доналд Трамп изјавио је да је његово присуство у Белој кући, односно то што је на месту председника САД, спречило избијање шест великих ратова широм света, укључујући потенцијални оружани сукоб између… »
"Да нисам ту..." Трамп тврди да је спречио шест великих ратова
Вечерње новости 28.07.2025
АМЕРИЧКИ председник Доналд Трамп изјавио је да је његово присуство у Белој кући, односно то што је на месту председника САД, спречило избијање шест великих ратова широм света, укључујући потенцијални оружани сукоб између… »
Ево колики је сада рок Трамп дао Путину да оконча рат у Украјини: Више не важи понуда од 50 дана
Телеграф 28.07.2025
Амерички председник Доналд Трамп рекао је данас да ће поставити нови рок Русији од 10 до 12 дана да постигне напредак ка окончању рата у Украјини. Он је најавио да ће званичну одлуку о томе колики ће тачно рок Русија имати… »
Трамп: Успоставићемо центре за храну у Гази
Инсајдер 28.07.2025
Амерички председник Доналд Трамп изјавио је данас да ц́е сарађивати са европским савезницима на "оснивању центара за храну“ у Гази. Председник САД није се сагласио са проценом израелског премијера Бенџамина Нетањахуа да "нема… »
"Више ме не занима да разговарам са: Њим!" Трамп поново оплео по Путину након новог ултиматума: "Разочаран сам"
Блиц 28.07.2025
Амерички председник Доналд Трамп изјавио је данас да не зна да ли ће се састати са председником Русије Владимиром Путином и да тренутно није "посебно заинтересован" за контакте с њим. - Не знам. Више ме не занима посебно да… »
Трамп се не слаже са Нетањахуом: “Ужасна ситуација у Гази, деца гладна”
Сербиан Невс Медиа 28.07.2025
Амерички председник Доналд Трамп изјавио је да се не слаже са тврдњом израелског премијера Бењамина Нетањахуа да нема глади у Гази, описујући ситуацију тамо као “ужасну”. Након састанка с британским премијером Киром Стармером… »
Стармер: Трампе, предузми нешто
Вести онлине 28.07.2025
Председник САД Доналд Трамп састао се са британским премијером Киром Стармером на једном од својих голф терена у Шкотској, где га је Стармер позвао да САД преузму већу улогу у решавању све озбиљније прехрамбене кризе у Гази… »
Трамп најавио царине између 15 и 20 одсто за земље које не постигну споразум са САД
Еуроневс 28.07.2025
Амерички председник Доналд Трамп најавио је данас да ће основна царинска стопа за земље које не постигну трговински споразум са Вашингтоном бити у распону од 15 до 20 процената. "Рекао бих да ће то бити негде између 15 и 20… »
Трамп дао нови рок Путину за прекид рата у Украјини: Десетак дана
Радио 021 28.07.2025
Председник САД Доналд Трамп објавио је да ће смањити рок од 50 дана дат 14. јула руском председнику Владимиру Путину за прекид рата у Украјини, под претњом оштрих америчких санкција против Русије. Амерички председник је у… »
Трамп поново оштро о Путину: Нови рок Русији од 10 до 12 дана да постигне напредак ка окончању рата у Украјини
Еуроневс 28.07.2025
Амерички председник Доналд Трамп изјавио је да не зна да ли ће се састати са председником Русије Владимиром Путином и да тренутно није "посебно заинтересован" за контакте с њим. "Не знам. Више ме не занима посебно да разговарам… »
Трамп даје нови рок Русији за напредак у преговорима о окончању рата
Време 28.07.2025
Председник Сједињених Држава Доналд Трамп најавио је да ће скратити рок који је дао Русији за напредак у окончању рата у Украјини. Амерички председник Доналд Трамп поручио је да Кремљу даје нови рок од 10 до 12 дана за… »
Трамп одбацио Нетањахуову тврдњу "да нема глади у Гази"
Н1 Инфо 28.07.2025
Амерички председник Доналд Трамп је рекао да се не слаже са изјавом израелског премијера Бењамина Нетањахуа да нема глади у Гази, након што се у Шкотској састао са британским премијером Киром Стармером. Трамп је описао… »
"Не знам шта биби прича, та деца изгледају гладно": Трамп ударио на Нетањахуа због Газе: Израел има велику одговорност…
Блиц 28.07.2025
Амерички председник Доналд Трамп рекао је данас током састанка са премијером Велике Британије Киром Стармером у Шкотској да САД треба да преузму важнију улогу у решавању растуће хуманитарне кризе у Гази, услед сукоба између… »
Стармер: Трампе, предузми нешто
Б92 28.07.2025
Председник САД Доналд Трамп састао се са британским премијером Киром Стармером на једном од својих голф терена у Шкотској, где га је Стармер позвао да САД преузму већу улогу у решавању све озбиљније прехрамбене кризе у Гази… »
Трамп неће више ни да га гледа: Путин му се смучио, сада следи освета због Украјине
Ало 28.07.2025
Амерички председник Доналд Трамп изјавио је данас да не зна да ли ће се састати са председником Русије Владимиром Путином и да тренутно није "посебно заинтересован" за контакте с њим. "Не знам. Више ме не занима посебно да… »
Трамп: Дао сам Русији рок да заврши рат
Политика 28.07.2025
ТАРНБЕРИ – Амерички председник Доналд Трамп изјавио је данас да не зна да ли ће се састати са председником Русије Владимиром Путином и да тренутно није „посебно заинтересован” за контакте с њим. „Не знам. Више ме не занима… »
Ко не постигне споразум са Америком - следе му ОВОЛИКЕ царине: Трамп поново ШОКИРАО свет!
Телеграф 28.07.2025
Трамп "откачио" Путина: Нисам баш заинтересован за даљи контакт са њим
АМЕРИЧКИ председник Доналд Трамп изјавио је данас да не зна да ли ће се састати са председником Русије Владимиром Путином и да тренутно није "посебно заинтересован" за контакте с њим. Фото: Профимедиа -Не знам. Више ме не занима… »
Трамп: "Нисам баш заинтересован за даљи контакт са Путином, превише људи умире"
Телеграф 28.07.2025
Амерички председник Доналд Трамп изјавио је данас да не зна да ли ће се састати са председником Русије Владимиром Путином и да тренутно није "посебно заинтересован" за контакте с њим. "Не знам. Више ме не занима посебно да… »
Трамп каже да Русији даје нови рок од 10 до 12 дана да оконча рат у Украјини
РТВ 28.07.2025
ТАРНБЕРИ - Амерички председник Доналд Трамп рекао је данас да ће поставити нови рок Русији од 10 до 12 дана да постигне напредак ка окончању рата у Украјини. Он је најавио да ће званичну одлуку о томе колики ће тачно рок Русија… »
Трамп објавио нови рок Путину за прекид рата у Украјини - 10 до 12 дана
Бета 28.07.2025
Председник САД Доналд Трамп објавио је да ће смањити рок од 50 дана дат 14. јула руском председнику Владимиру Путину за прекид рата у Украјини, под претњом оштрих америчких санкција против Русије. Амерички председник је у… »
Трамп дао рок Путину: „Заврши рат за 10 до 12 дана“
Недељник 28.07.2025
Трамп поставио рок Путину од "10 до 12 дана" да пристане на споразум са Украјином
Н1 Инфо 28.07.2025
Председник САД Доналд Трамп састао се у Шкотској са британским премијером Киром Стармером и рекао да су он и Владимир Путин били близу постизања споразума о прекиду ватре пет пута. "Много сам разговарао са председником Путином… »
Трамп дао Путину нови рок од 10 до 12 дана за договор о Украјини
Слободна Европа 28.07.2025
Амерички председник Доналд Трумп изјавио је да ће скратити рок за прекид ватре који је дао руском председнику Владимиру Путину на 10 до 12 дана, због растуће фрустрације због наставка бомбардовања Украјине и недостатка напретка… »
Трамп објавио нови рок Путину за прекид рата у Украјини у трајању 10 до 12 дана
Инсајдер 28.07.2025
Једна добра и једна лоша вест: Трамп ће увести царине свима који не постигну договор, али ниже него што нам је најавио
Блиц 28.07.2025
Трамп објавио нови рок Путину за прекид рата у Украјини - 10 до 12 дана
НИН 28.07.2025
Трамп објавио нови рок Путину за прекид рата у Украјини – 10 до 12 дана
Радио сто плус 28.07.2025
Амерички председник је у Тарнберију у Шкотској, рекао да је “разочаран” својим руским колегом, а после најаве о смањењу рока рекао је да сада даје Путину 10 до 12 дана да заустави рат у Украјини. “Фиксирам нови гранични датум… »
Ударна одлука! Трамп пооштрио ултиматум Путину: Нема више чекања, истиче овог датума!
Ало 28.07.2025
Трамп је поставио нови рок за решавање сукоба у Украјини. Председник САД Доналд Трамп изјавио је да скраћује време потребно за постизање примирја у Украјини на 12 дана. „Поставићу нови рок - око десет или дванаест дана од… »
Нови ултиматум: Путине, имаш 12 дана... ВИДЕО
Б92 28.07.2025
Амерички председник Доналд Трамп рекао је данас да ће поставити нови рок Русији од 10 до 12 дана да постигне напредак ка окончању рата у Украјини. Он је најавио да ће званичну одлуку о томе колики ће тачно рок Русија имати… »
„Веома сам разочаран у Путина, скратићу рок од 50 дана“: Трамп у Шкотској о рату у Украјини
Данас 28.07.2025
Председник САД Доналд Трамп изјавио је данас у Шкотској да разматра могућност да скрати рок од 50 дана који је дао председнику Русије Владимиру Путину да оконча рат у Украјини, пре него што уведе царине и до 100 одсто Русији и… »
Трамп скрац́ује рок на 10-12 дана за постизање договора о Украјини
Спутник 28.07.2025
Амерички председник Доналд Трамп не види напредак у решавању проблема Украјине и скрац́ује рок за примирје на 10-12 дана, преноси Ројтерс. Истовремено, Трамп је изразио мишљење да је споразум по питању Украјине могао бити… »
Трамп је управо донео одлуку о Путину! "Тела леже по улици, разочаран сам": Америка драстично смањује рок који је дат Русији…
Блиц 28.07.2025
Амерички председник Доналд Трамп састао се данас са британским премијером Киром Стармером и поручио да је разочаран руским лидером Владимиром Путином, због чега ће да смањи рок од 50 дана који му је дао да пристане на прекид… »
Трамп скраћује рок: Имају 10-12 дана за постизање договора о Украјини
АМЕРИЧКИ председник Доналд Трамп не види напредак у решавању проблема Украјине и скраћује рок за примирје на 10-12 дана, преноси Ројтерс. Фото Тањуг/АП/Јулиа Демарее Никхинсон -Поставићу нови рок, око 10 или 12 дана од данас… »
„Разочаран сам Путином, скраћујем му рок!“ Трамп запретио руском председнику жестоком казном
Нова 28.07.2025
Амерички председник Доналд Трамп изјавио је у понедељак да је разочаран председником Русије Владимиром Путином и да скраћује претходно постављени рок од 50 дана који је Русији дао да постигне договор у вези са ратом у Украјини… »
Трамп разочаран Путином: Смањићу му рок од 50 дана за договор о Украјини
Еуроневс 28.07.2025
Председник Сједињених Америчких Држава Доналд Трамп рекао је данас да је разочаран председником Русије Владимиром Путином и да ће смањити рок од 50 дана који је дао Путину да се постигне договор о примирју у Украјини… »
Трамп управо донео кључну одлуку и тиче се Путина! Сад смањује рок који је дат Русији за прекид ватре! "Тела леже по улици…
Курир 28.07.2025
Председник САД каже да су он и Путин били близу постизања споразума о прекиду ватре пет пута, пише Ројтерс. - Много сам разговарао са Путином, одлично сам се слагао са њим. Али онда он изађе и почне да испаљује ракете на неки… »
Трумп ће скратити рок од 50 дана који је дао Русији да договори мир с Украјином
СЕЕбиз 28.07.2025
ГЛАСГОВ - Амерички предсједник Доналд Трумп у понедјељак је најавио да ће скратити рок од 50 дана који је дао Русији да постигне договор с Украјином о прекиду ватре. „Разочаран сам у предсједника Путина”, рекао је Трумп у… »
Трамп запретио Путину: "Смањићу му рок од 50 дана! Разочаран сам"
Телеграф 28.07.2025
Председник Сједињених Америчких Држава Доналд Трамп рекао је данас да је разочаран председником Русије Владимиром Путином и да ће смањити рок од 50 дана који је дао Путину да се постигне договор о примирју у Украјини… »
Сијарто открио ко је спречио Трампа да постигне већи успех у решавању сукоба у Украјини
Правда 28.07.2025
Амерички председник Доналд Трамп би постигао више у преговорима о Украјини да није било опструкције његовог претходника Џозефа Бајдена и земаља Европске уније, рекао је мађарски министар спољних послова Петер Сијарто у… »
Вести дана »
Огроман број људи у Техерану одаје пошту убијеном ајатолаху Алију Хамнеију
Сербиан Невс Медиа пре 1 сатјош 66 повезаних
Ухапшен "врачарац" – осумњичен да је пресрео човека на улици, уперио пиштољ, па својом крвљу писао по хауби
РТС пре 3 сатајош 27 повезаних
Како је Путин честитао Трампу Дан независности: "Драги Доналде...."
Н1 Инфо пре 23 минутајош 48 повезаних
Кадети Србије победили Турску за финале Светског првенства
Невсмакс Балканс пре 8 минутајош 28 повезаних
СРЦЕ: Трамп на кампању у САД потрошио 450 милиона долара, Вучић на економске мере више од 600
Бета пре 2 сатајош 18 повезаних