Povezane vesti

Tramp: Sprečio sam šest velikih ratova

Politika pre 8 sati
EDINBURG – Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da je njegovo prisustvo u Beloj kući, odnosno to što je na mestu predsednika SAD, sprečilo izbijanje šest velikih ratova širom sveta, uključujući potencijalni oružani sukob između Indije i Pakistana… »
"Tramp je izgubio strpljenje jer Putin jedini može da zaustavi rat!" Skraćen rok za postizanje mira sa Ukrajinom - stručnjaci…

"Tramp je izgubio strpljenje jer Putin jedini može da zaustavi rat!" Skraćen rok za postizanje mira sa Ukrajinom - stručnjaci…

Kurir pre 10 sati
Posle turbulentnog perioda, Sjedinjene Američke Države i Evropska unija postigle su trgovinski sporazum u Škotskoj. Opisan je kao najveći sporazum ikada postignut. Podrazumeva carinu od 15 odsto na robu koja iz EU ulazi u Ameriku, kao i značajne evropske… »

Euronews pre 9 sati
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da je njegovo prisustvo u Beloj kući, odnosno to što je na mestu predsednika SAD, sprečilo izbijanje šest velikih ratova širom sveta, uključujući potencijalni oružani sukob između Indije i Pakistana, kao i… »
Tramp dao novi rok Putinu Umesto 50 sada 10 dana

Tramp dao novi rok Putinu Umesto 50 sada 10 dana

Alo pre 10 sati
Predsednik SAD Donald Tramp postavio je novi rok od 10 ili 12 dana da Vladimir Putin prihvati mirovni sporazum sa Ukrajinom, zapretivši oštrim američkih sankcijama protiv Rusije. Pre dve nedelje, američki predsednik je zapretio visokim carinama i… »
Oglasio se Tramp: Ovo očekuje zemlje koje ne postignu sporazum

Oglasio se Tramp: Ovo očekuje zemlje koje ne postignu sporazum

B92 pre 9 sati
Američki predsednik Donald Tramp najavio je danas da će osnovna carinska stopa za zemlje koje ne postignu trgovinski sporazum sa Vašingtonom biti u rasponu od 15 do 20 procenata. "Rekao bih da će to biti negde između 15 i 20 odsto, verovatno jedna od te… »
Tramp dao novi rok Putinu, umesto 50 sada 10 dana

BBC News pre 11 sati
Tramp kaže da nema razloga za čekanje i da bi mogao da uvede sankcije i dodatne takse. Predsednik SAD Donald Tramp postavio je novi rok od 10 ili 12 dana da Vladimir Putin prihvati mirovni sporazum sa Ukrajinom, zapretivši oštrim američkih sankcijama… »

Južne vesti pre 11 sati
EPA Predsednik SAD Donald Tramp postavio je novi rok od 10 ili 12 dana da Vladimir Putin prihvati mirovni sporazum sa Ukrajinom, zapretivši oštrim američkih sankcijama protiv Rusije. Pre dve nedelje, američki predsednik je zapretio visokim carinama i… »

NIN pre 11 sati
Predsednik SAD Donald Tramp postavio je novi rok od 10 ili 12 dana da Vladimir Putin prihvati mirovni sporazum sa Ukrajinom, zapretivši oštrim američkih sankcijama protiv Rusije. Pre dve nedelje, američki predsednik je zapretio visokim carinama i… »

Radio 021 pre 11 sati
Tramp kaže da nema razloga za čekanje i da bi mogao da uvede sankcije i dodatne takse. EPA Predsednik SAD Donald Tramp postavio je novi rok od 10 ili 12 dana da Vladimir Putin prihvati mirovni sporazum sa Ukrajinom, zapretivši oštrim američkih sankcijama… »
"Dosta čekanja, imaš 10 dana": Tramp zapretio Putinu, poslao mu ultimatum

"Dosta čekanja, imaš 10 dana": Tramp zapretio Putinu, poslao mu ultimatum

Mondo pre 12 sati
Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je da skraćuje rok od 50 dana koji je dao ruskom predsedniku Vladimiru Putinu na 10 do 12 dana za postizanje mirovnog sporazuma sa Ukrajinom. "Da, postaviću novi rok od oko 10 ili 12 dana od danas. Nema razloga za… »
Putin ima nekoliko dana da prekine rat u Ukrajini! Oglasio se Tramp i dao precizan odgovor: "Nema razloga za čekanje"

Putin ima nekoliko dana da prekine rat u Ukrajini! Oglasio se Tramp i dao precizan odgovor: "Nema razloga za čekanje"

Kurir pre 12 sati
Predsednik Donald Tramp izjavio je da skraćuje rok od 50 dana koji je dao ruskom predsedniku Vladimiru Putinu na deset do 12 dana za postizanje mirovnog sporazuma sa Ukrajinom. - Da, postaviću novi rok od oko 10 ili 12 dana od danas - rekao je Tramp… »
Tramp ponovo šokirao

Tramp ponovo šokirao

B92 pre 11 sati
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da je njegovo prisustvo u Beloj kući, odnosno to što je na mestu predsednika SAD, sprečilo izbijanje šest velikih ratova širom sveta, uključujući potencijalni oružani sukob između Indije i Pakistana. "Da nisam… »
Evo koliki je sada rok Tramp dao Putinu da okonča rat u Ukrajini: Više ne važi ponuda od 50 dana

Evo koliki je sada rok Tramp dao Putinu da okonča rat u Ukrajini: Više ne važi ponuda od 50 dana

Telegraf pre 12 sati
Američki predsednik Donald Tramp rekao je danas da će postaviti novi rok Rusiji od 10 do 12 dana da postigne napredak ka okončanju rata u Ukrajini. On je najavio da će zvaničnu odluku o tome koliki će tačno rok Rusija imati doneti večeras ili… »
"Da nisam tu..." Tramp tvrdi da je sprečio šest velikih ratova

"Da nisam tu..." Tramp tvrdi da je sprečio šest velikih ratova

Večernje novosti pre 11 sati
AMERIČKI predsednik Donald Tramp izjavio je da je njegovo prisustvo u Beloj kući, odnosno to što je na mestu predsednika SAD, sprečilo izbijanje šest velikih ratova širom sveta, uključujući potencijalni oružani sukob između Indije i Pakistana, kao i… »
Tramp: Uspostavićemo centre za hranu u Gazi

Tramp: Uspostavićemo centre za hranu u Gazi

Insajder pre 12 sati
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da će sarađivati sa evropskim saveznicima na "osnivanju centara za hranu“ u Gazi. Predsednik SAD nije se saglasio sa procenom izraelskog premijera Bendžamina Netanjahua da "nema gladi“ u ratom razorenoj… »
Tramp se ne slaže sa Netanjahuom: “Užasna situacija u Gazi, deca gladna”

Tramp se ne slaže sa Netanjahuom: “Užasna situacija u Gazi, deca gladna”

Serbian News Media pre 13 sati
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da se ne slaže sa tvrdnjom izraelskog premijera Benjamina Netanjahua da nema gladi u Gazi, opisujući situaciju tamo kao “užasnu”. Nakon sastanka s britanskim premijerom Kirom Starmerom, Tramp je naglasio da SAD… »
"Više me ne zanima da razgovaram sa: Njim!" Tramp ponovo opleo po Putinu nakon novog ultimatuma: "Razočaran sam"

"Više me ne zanima da razgovaram sa: Njim!" Tramp ponovo opleo po Putinu nakon novog ultimatuma: "Razočaran sam"

Blic pre 12 sati
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da ne zna da li će se sastati sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom i da trenutno nije "posebno zainteresovan" za kontakte s njim. - Ne znam. Više me ne zanima posebno da razgovaram sa njim - rekao je… »
Starmer: Trampe, preduzmi nešto

Vesti online pre 13 sati
Predsednik SAD Donald Tramp sastao se sa britanskim premijerom Kirom Starmerom na jednom od svojih golf terena u Škotskoj, gde ga je Starmer pozvao da SAD preuzmu veću ulogu u rešavanju sve ozbiljnije prehrambene krize u Gazi. Starmer i njegova supruga… »
Tramp dao novi rok Putinu za prekid rata u Ukrajini: Desetak dana

Tramp dao novi rok Putinu za prekid rata u Ukrajini: Desetak dana

Radio 021 pre 13 sati
Predsednik SAD Donald Tramp objavio je da će smanjiti rok od 50 dana dat 14. jula ruskom predsedniku Vladimiru Putinu za prekid rata u Ukrajini, pod pretnjom oštrih američkih sankcija protiv Rusije. Američki predsednik je u Tarnberiju u Škotskoj, rekao… »
Tramp najavio carine između 15 i 20 odsto za zemlje koje ne postignu sporazum sa SAD

Tramp najavio carine između 15 i 20 odsto za zemlje koje ne postignu sporazum sa SAD

Euronews pre 13 sati
Američki predsednik Donald Tramp najavio je danas da će osnovna carinska stopa za zemlje koje ne postignu trgovinski sporazum sa Vašingtonom biti u rasponu od 15 do 20 procenata. "Rekao bih da će to biti negde između 15 i 20 odsto, verovatno jedna od te… »
Tramp ponovo oštro o Putinu: Novi rok Rusiji od 10 do 12 dana da postigne napredak ka okončanju rata u Ukrajini

Tramp ponovo oštro o Putinu: Novi rok Rusiji od 10 do 12 dana da postigne napredak ka okončanju rata u Ukrajini

Euronews pre 13 sati
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da ne zna da li će se sastati sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom i da trenutno nije "posebno zainteresovan" za kontakte s njim. "Ne znam. Više me ne zanima posebno da razgovaram sa njim", rekao je Tramp… »
Tramp daje novi rok Rusiji za napredak u pregovorima o okončanju rata

Tramp daje novi rok Rusiji za napredak u pregovorima o okončanju rata

Vreme pre 14 sati
Predsednik Sjedinjenih Država Donald Tramp najavio je da će skratiti rok koji je dao Rusiji za napredak u okončanju rata u Ukrajini. Američki predsednik Donald Tramp poručio je da Kremlju daje novi rok od 10 do 12 dana za napredak u okončanju rata s… »
Tramp odbacio Netanjahuovu tvrdnju "da nema gladi u Gazi"

Tramp odbacio Netanjahuovu tvrdnju "da nema gladi u Gazi"

N1 Info pre 13 sati
Američki predsednik Donald Tramp je rekao da se ne slaže sa izjavom izraelskog premijera Benjamina Netanjahua da nema gladi u Gazi, nakon što se u Škotskoj sastao sa britanskim premijerom Kirom Starmerom. Tramp je opisao situaciju u Gazi kao "užasnu" i… »
"Ne znam šta bibi priča, ta deca izgledaju gladno": Tramp udario na Netanjahua zbog Gaze: Izrael ima veliku odgovornost…

"Ne znam šta bibi priča, ta deca izgledaju gladno": Tramp udario na Netanjahua zbog Gaze: Izrael ima veliku odgovornost…

Blic pre 14 sati
Američki predsednik Donald Tramp rekao je danas tokom sastanka sa premijerom Velike Britanije Kirom Starmerom u Škotskoj da SAD treba da preuzmu važniju ulogu u rešavanju rastuće humanitarne krize u Gazi, usled sukoba između Izraela i Hamasa. Kako navodi… »

B92 pre 13 sati
Predsednik SAD Donald Tramp sastao se sa britanskim premijerom Kirom Starmerom na jednom od svojih golf terena u Škotskoj, gde ga je Starmer pozvao da SAD preuzmu veću ulogu u rešavanju sve ozbiljnije prehrambene krize u Gazi. Starmer i njegova supruga… »
Tramp neće više ni da ga gleda: Putin mu se smučio, sada sledi osveta zbog Ukrajine

Tramp neće više ni da ga gleda: Putin mu se smučio, sada sledi osveta zbog Ukrajine

Alo pre 14 sati
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da ne zna da li će se sastati sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom i da trenutno nije "posebno zainteresovan" za kontakte s njim. "Ne znam. Više me ne zanima posebno da razgovaram sa njim", rekao je… »
Tramp: Dao sam Rusiji rok da završi rat

Tramp: Dao sam Rusiji rok da završi rat

Politika pre 14 sati
TARNBERI – Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da ne zna da li će se sastati sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom i da trenutno nije „posebno zainteresovan” za kontakte s njim. „Ne znam. Više me ne zanima posebno da razgovaram sa… »
Ko ne postigne sporazum sa Amerikom - slede mu OVOLIKE carine: Tramp ponovo ŠOKIRAO svet!

Ko ne postigne sporazum sa Amerikom - slede mu OVOLIKE carine: Tramp ponovo ŠOKIRAO svet!

Telegraf pre 14 sati
Tramp "otkačio" Putina: Nisam baš zainteresovan za dalji kontakt sa njim

Tramp "otkačio" Putina: Nisam baš zainteresovan za dalji kontakt sa njim

Večernje novosti pre 14 sati
AMERIČKI predsednik Donald Tramp izjavio je danas da ne zna da li će se sastati sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom i da trenutno nije "posebno zainteresovan" za kontakte s njim. Foto: Profimedia -Ne znam. Više me ne zanima posebno da razgovaram sa… »
Tramp: "Nisam baš zainteresovan za dalji kontakt sa Putinom, previše ljudi umire"

Tramp: "Nisam baš zainteresovan za dalji kontakt sa Putinom, previše ljudi umire"

Telegraf pre 14 sati
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da ne zna da li će se sastati sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom i da trenutno nije "posebno zainteresovan" za kontakte s njim. "Ne znam. Više me ne zanima posebno da razgovaram sa njim", rekao je… »
Tramp kaže da Rusiji daje novi rok od 10 do 12 dana da okonča rat u Ukrajini

Tramp kaže da Rusiji daje novi rok od 10 do 12 dana da okonča rat u Ukrajini

RTV pre 14 sati
TARNBERI - Američki predsednik Donald Tramp rekao je danas da će postaviti novi rok Rusiji od 10 do 12 dana da postigne napredak ka okončanju rata u Ukrajini. On je najavio da će zvaničnu odluku o tome koliki će tačno rok Rusija imati doneti večeras ili… »
Tramp objavio novi rok Putinu za prekid rata u Ukrajini - 10 do 12 dana

Beta pre 15 sati
Predsednik SAD Donald Tramp objavio je da će smanjiti rok od 50 dana dat 14. jula ruskom predsedniku Vladimiru Putinu za prekid rata u Ukrajini, pod pretnjom oštrih američkih sankcija protiv Rusije. Američki predsednik je u Tarnberiju u Škotskoj, rekao… »
Tramp dao rok Putinu: „Završi rat za 10 do 12 dana“

Tramp dao rok Putinu: „Završi rat za 10 do 12 dana“

Nedeljnik pre 15 sati
Tramp postavio rok Putinu od "10 do 12 dana" da pristane na sporazum sa Ukrajinom

Tramp postavio rok Putinu od "10 do 12 dana" da pristane na sporazum sa Ukrajinom

N1 Info pre 15 sati
Predsednik SAD Donald Tramp sastao se u Škotskoj sa britanskim premijerom Kirom Starmerom i rekao da su on i Vladimir Putin bili blizu postizanja sporazuma o prekidu vatre pet puta. "Mnogo sam razgovarao sa predsednikom Putinom, odlično sam se slagao sa… »
Tramp dao Putinu novi rok od 10 do 12 dana za dogovor o Ukrajini

Tramp dao Putinu novi rok od 10 do 12 dana za dogovor o Ukrajini

Slobodna Evropa pre 14 sati
Američki predsednik Donald Trump izjavio je da će skratiti rok za prekid vatre koji je dao ruskom predsedniku Vladimiru Putinu na 10 do 12 dana, zbog rastuće frustracije zbog nastavka bombardovanja Ukrajine i nedostatka napretka ka miru. Govoreći… »
Tramp objavio novi rok Putinu za prekid rata u Ukrajini u trajanju 10 do 12 dana

Tramp objavio novi rok Putinu za prekid rata u Ukrajini u trajanju 10 do 12 dana

Insajder pre 15 sati
Jedna dobra i jedna loša vest: Tramp će uvesti carine svima koji ne postignu dogovor, ali niže nego što nam je najavio

Jedna dobra i jedna loša vest: Tramp će uvesti carine svima koji ne postignu dogovor, ali niže nego što nam je najavio

Blic pre 14 sati

NIN pre 14 sati
Tramp objavio novi rok Putinu za prekid rata u Ukrajini – 10 do 12 dana

Tramp objavio novi rok Putinu za prekid rata u Ukrajini – 10 do 12 dana

Radio sto plus pre 15 sati
Američki predsednik je u Tarnberiju u Škotskoj, rekao da je “razočaran” svojim ruskim kolegom, a posle najave o smanjenju roka rekao je da sada daje Putinu 10 do 12 dana da zaustavi rat u Ukrajini. “Fiksiram novi granični datum od oko 10 do 12 dana od… »
Novi ultimatum: Putine, imaš 12 dana... VIDEO

Novi ultimatum: Putine, imaš 12 dana... VIDEO

B92 pre 14 sati
Američki predsednik Donald Tramp rekao je danas da će postaviti novi rok Rusiji od 10 do 12 dana da postigne napredak ka okončanju rata u Ukrajini. On je najavio da će zvaničnu odluku o tome koliki će tačno rok Rusija imati doneti večeras ili… »
Udarna odluka! Tramp pooštrio ultimatum Putinu: Nema više čekanja, ističe ovog datuma!

Udarna odluka! Tramp pooštrio ultimatum Putinu: Nema više čekanja, ističe ovog datuma!

Alo pre 15 sati
Tramp je postavio novi rok za rešavanje sukoba u Ukrajini. Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je da skraćuje vreme potrebno za postizanje primirja u Ukrajini na 12 dana. „Postaviću novi rok - oko deset ili dvanaest dana od danas. Nema razloga za… »
„Veoma sam razočaran u Putina, skratiću rok od 50 dana“: Tramp u Škotskoj o ratu u Ukrajini

„Veoma sam razočaran u Putina, skratiću rok od 50 dana“: Tramp u Škotskoj o ratu u Ukrajini

Danas pre 15 sati
Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je danas u Škotskoj da razmatra mogućnost da skrati rok od 50 dana koji je dao predsedniku Rusije Vladimiru Putinu da okonča rat u Ukrajini, pre nego što uvede carine i do 100 odsto Rusiji i njenim trgovinskim… »
Tramp skraćuje rok na 10-12 dana za postizanje dogovora o Ukrajini

Tramp skraćuje rok na 10-12 dana za postizanje dogovora o Ukrajini

Sputnik pre 15 sati
Američki predsednik Donald Tramp ne vidi napredak u rešavanju problema Ukrajine i skraćuje rok za primirje na 10-12 dana, prenosi Rojters. Istovremeno, Tramp je izrazio mišljenje da je sporazum po pitanju Ukrajine mogao biti postignut već četiri-pet… »
Tramp je upravo doneo odluku o Putinu! "Tela leže po ulici, razočaran sam": Amerika drastično smanjuje rok koji je dat Rusiji…

Tramp je upravo doneo odluku o Putinu! "Tela leže po ulici, razočaran sam": Amerika drastično smanjuje rok koji je dat Rusiji…

Blic pre 15 sati
Američki predsednik Donald Tramp sastao se danas sa britanskim premijerom Kirom Starmerom i poručio da je razočaran ruskim liderom Vladimirom Putinom, zbog čega će da smanji rok od 50 dana koji mu je dao da pristane na prekid vatre u Ukrajini. Rok je… »
Tramp skraćuje rok: Imaju 10-12 dana za postizanje dogovora o Ukrajini

Tramp skraćuje rok: Imaju 10-12 dana za postizanje dogovora o Ukrajini

Večernje novosti pre 15 sati
AMERIČKI predsednik Donald Tramp ne vidi napredak u rešavanju problema Ukrajine i skraćuje rok za primirje na 10-12 dana, prenosi Rojters. Foto Tanjug/AP/Julia Demaree Nikhinson -Postaviću novi rok, oko 10 ili 12 dana od danas. Nema razloga za čekanje… »
„Razočaran sam Putinom, skraćujem mu rok!“ Tramp zapretio ruskom predsedniku žestokom kaznom

„Razočaran sam Putinom, skraćujem mu rok!“ Tramp zapretio ruskom predsedniku žestokom kaznom

Nova pre 16 sati
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je u ponedeljak da je razočaran predsednikom Rusije Vladimirom Putinom i da skraćuje prethodno postavljeni rok od 50 dana koji je Rusiji dao da postigne dogovor u vezi sa ratom u Ukrajini. „Razočaran sam… »
Tramp razočaran Putinom: Smanjiću mu rok od 50 dana za dogovor o Ukrajini

Tramp razočaran Putinom: Smanjiću mu rok od 50 dana za dogovor o Ukrajini

Euronews pre 16 sati
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp rekao je danas da je razočaran predsednikom Rusije Vladimirom Putinom i da će smanjiti rok od 50 dana koji je dao Putinu da se postigne dogovor o primirju u Ukrajini. "Razočaran sam Putinom. Smanjiću… »
Trump će skratiti rok od 50 dana koji je dao Rusiji da dogovori mir s Ukrajinom

Trump će skratiti rok od 50 dana koji je dao Rusiji da dogovori mir s Ukrajinom

SEEbiz pre 16 sati
GLASGOW - Američki predsjednik Donald Trump u ponedjeljak je najavio da će skratiti rok od 50 dana koji je dao Rusiji da postigne dogovor s Ukrajinom o prekidu vatre. „Razočaran sam u predsjednika Putina”, rekao je Trump u Škotskoj, govoreći uz… »
Tramp upravo doneo ključnu odluku i tiče se Putina! Sad smanjuje rok koji je dat Rusiji za prekid vatre! "Tela leže po ulici…

Tramp upravo doneo ključnu odluku i tiče se Putina! Sad smanjuje rok koji je dat Rusiji za prekid vatre! "Tela leže po ulici…

Kurir pre 16 sati
Predsednik SAD kaže da su on i Putin bili blizu postizanja sporazuma o prekidu vatre pet puta, piše Rojters. - Mnogo sam razgovarao sa Putinom, odlično sam se slagao sa njim. Ali onda on izađe i počne da ispaljuje rakete na neki grad, poput Kijeva, i… »
Tramp zapretio Putinu: "Smanjiću mu rok od 50 dana! Razočaran sam"

Tramp zapretio Putinu: "Smanjiću mu rok od 50 dana! Razočaran sam"

Telegraf pre 16 sati
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp rekao je danas da je razočaran predsednikom Rusije Vladimirom Putinom i da će smanjiti rok od 50 dana koji je dao Putinu da se postigne dogovor o primirju u Ukrajini. "Razočaran sam Putinom. Smanjiću… »
Sijarto otkrio ko je sprečio Trampa da postigne veći uspeh u rešavanju sukoba u Ukrajini

Sijarto otkrio ko je sprečio Trampa da postigne veći uspeh u rešavanju sukoba u Ukrajini

Pravda pre 22 sata
Američki predsednik Donald Tramp bi postigao više u pregovorima o Ukrajini da nije bilo opstrukcije njegovog prethodnika Džozefa Bajdena i zemalja Evropske unije, rekao je mađarski ministar spoljnih poslova Peter Sijarto u intervjuu za RIA Novosti. „Da… »

Vesti dana »