Povezane vesti
Džaka prelazi u Sanderlend
Sportski žurnal pre 1 dan
Džaka će biti osmo pojačanje Sanderlenda ovog leta, nakon što su u klub već stigli Enco Le Fe, Habib Dijara, Noa Sadiki, Rejnildo Mandava, Šemsdin Talbi i Simon Adingra. Švajcarski fudbaler Granit Džaka (32) uskoro će postati novi fudbaler Sanderlenda… »
Murinjo dolazi u Srbiju po golmana: Na pomolu milionski ugovor
Kurir pre 1 dan
Fudbalski klub Fenerbahče želi da dovede u svoje redove Veljka Ilića (22), golmana TSC-a. Prema pisanju italijanskog sportskog novinara Lorenca Lepore, tim trenera Žozea Murinja bi kupio Ilića ovog leta, ali bi ga ostavio u klubu iz Bačke Topole kako bi… »
Zvanično - Zvezda vratila svoje dete!
Sportske.net pre 1 dan
Kao što je i najavljeno Crvena zvezda je danas ozvaničila povratak NIkole Stankovića. Momak rođen u Vrnjačkoj Banji 2003. godine vratio se na "Marakanu" posle dve godine provedene u Čukaričkom, a Zvezda je za njegov transfer "brđanima" platila 500.000… »
Žoze Murinjo dovodi srpskog golmana iz Superlige za 1.000.000 evra, zarađuje i Zvezda!
Telegraf pre 9 sati
Velika vest nam stiže iz Turske, gde je Žoze Murinjo nakon precrtavanja Ognjena Mimovića, kao i odlazaka Dušana Tadića i Filipa Kostića, odlučan da dovede novog Srbina. U pitanju je čuvar mreže TSC-a Veljko Ilić. Kako italijanski novinar Lorenco Lapore… »
Džaka ponovo u Premijer ligi – umesto borbe za titulu u Nemačkoj, izabrao borbu za opstanak u Engleskoj
Nova pre 10 sati
Granit Džaka, švajcarski fudbaler, ponovo će zaigrati u Premijer ligi, ovog puta u dresu Sanderlenda, koji je novajlija u elitnom rangu. Kako je preneo Fabricio Romano, najpoznatiji fudbalski insajder, Džaka je otputovao u Englesku, kako bi obavio… »
Stanković novi igrač Zvezde: Kad sam odlazio sanjao sam da ću jednog dana da se vratim
Sportski žurnal pre 13 sati
Nikola je sa Crvenom zvezdom potpisao četvorogodišnji ugovor i nosiće dres sa brojem 24. Nikola Stanković novi je igrač Crvene zvezde, saopštio je danas beogradski klub, prenosi Tanjug. Stanković (22) je sa Crvenom zvezdom potpisao četvorogodišnji ugovor… »
Brđani se oprostili od stankovića: Ostavio je veliki trag na Banovom brdu, Čukarički mu poslao moćnu poruku!
Kurir pre 13 sati
Fudbalski klub Crvena zvezda angažovao je ovog ponedeljka novo pojačanje. Dres aktuelnog šampiona Srbije naredne sezone će nositi doskorašnji fudbaler Čukaričkog Nikola Stanković. On je danas potpisao ugovor sa klubom u koji je ponikao na četiri godine i… »
Zvanično - crvena zvezda dovela novo pojačanje! Pao potpis na Marakani!
Kurir pre 13 sati
Novo pojačanje Crvene zvezde je Nikola Stanković! On je potpisao ugovor sa klubom u koji je ponikao na četiri godine i zadužio dres sa brojem 24. Raduje se Stanković debitantskom nastupu na evropskoj sceni. - Drago mi je što sam se posle dve godine… »
Albanski provokator ima novi klub! Džaka napušta Nemačku i vraća se u Engesku, sada oblači crveno-beli dres!
Kurir pre 13 sati
Švajcarski fudbaler Granit Džaka (32) uskoro će postati novi fudbaler Sanderlenda, koji se dogovorio sa Bajer Leverkuzenom oko transfera vrednog 13 miliona funti, uz dodatna četiri miliona kroz bonuse, preneo je danas Bi Bi Si (BBC). Iskusni vezista se… »
Zvezdin novi-stari bek: "Dosta sam kvalitetniji"
B92 pre 14 sati
Novi-stari fudbaler Crvene zvezde Nikola Stanković izneo je prve utiske po povratku u Ljutice Bogdana. Stanković je nakon dve sezone u Čukaričkom odlučio da se vrati u Zvezdu i potpiše četvorogodišnji ugovor. "Drago mi je što sam se posle dve godine… »
Crvena zvezda dovela Nikolu Stankovića: Postao najbolji bek Superlige, pa opet obukao crveno-belo
Mondo pre 15 sati
Crvena zvezda je završila još jedna važan posao ovog leta. Već nekoliko dana se pričalo o transferu, a sada je jasno da je novi desni bek u timu Vladana Milojevića dosadašnji igrač Čukaričkog, Nikola Stanković (22). Pre dve godine Nikola Stanković se iz… »
Nikola Stanković stigao u Crvenu zvezdu
Euronews pre 15 sati
Nikola Stanković novi je igrač Crvene zvezde, saopštio je danas beogradski klub. On je potpisao četvorogodišnji ugovor i nosiće dres sa brojem 24. Novi desni bek je ponikao u Omladinskoj školi Crvene zvezde, a prethodne dve sezone nastupao je za… »
Nikola Stanković novi fudbaler Crvene zvezde
Politika pre 15 sati
Srpski fudbaler Nikola Stanković novi je igrač Crvene zvezde, saopštio je danas beogradski klub. Stanković (22) je sa Crvenom zvezdom potpisao četvorogodišnji ugovor i nosiće dres sa brojem 24. On je ponikao u Omladinskoj školi Crvene zvezde, a prethodne… »
Zvezda vratila svoje dete - Nikola Stanković četiri godine na "Marakani"
RTS pre 16 sati
Crvena zvezda je potpisala četvorogodišnji ugovor sa Nikolom Stankovićem, igračem iz svog omladinskog pogona. Nikola Stanković je rođen u Vrnjačkoj Banji 24. aprila 2003. godine. Ponikao je u omladinskoj školi Zvezde i tokom prvog mandata u redovima… »
Povratak: Stanković potpisao za Zvezdu
Sport klub pre 16 sati
Nikola Stanković je i zvanično povratnik u Crvenu zvezdu, potpisao je ugovor na četiri godine. Stigao je kao pojačanje na poziciji desnog beka, Crvena zvezda će ga platiti Čukaričkom 500.000 evra. Stanković je Zvezdino dete (2003. godište), ali u jednom… »
Nikola Stanković u crvenoj Zvezdi: Potpisao ugovor na četiri godine
Dnevnik pre 15 sati
Novo pojačanje crveno-belih je Zvezdino dete Nikola Stanković koji je potpisao ugovor na četiri godine i zadužio dres sa brojem 24. - Drago mi je što sam se posle dve godine vratio kući, u klub gde sam prošao sve mlađe selekcije. Osećaj je fenomenalan… »
Zvezda dovela pojačanje, Stanković opet na Marakani: „Sanjao sam da se vratim – u najboljim sam godinama, mogu da odgovorim na…
Nova pre 15 sati
Nikola Stanković je novo pojačanje Crvene zvezde. On je dete kluba sa Marakane, a sada je potpisao ugovor na četiri godine i zadužio dres sa brojem 24. Stanković je tokom prvog mandata u Zvezdi zabeležio 18 nastupa i postigao dva gola. Osim za… »
Zvezda vratila svoje "dete" i dobila desnog beka!
B92 pre 16 sati
Srpski fudbaler Nikola Stanković vratio se u Crvenu zvezdu, u kojoj je i ponikao. Stanković, član "klase 2003", napustio je "Marakanu" pre dve godine i otišao u Čukarički, gde je postao jedan od najboljih igrača. Ovaj desni bek nije uspeo da se… »
Zvezda sve jača! Posle Marka Arnautovića, stigao je i - on! (foto)
Večernje novosti pre 16 sati
Najnovije vesti iz FK Crvena zvezda obradovaće "delije". FOTO: FK Crvena zvezda Evo kako je o novom desnom beku javnost obavestio klub sa Marakane: - Drago mi je što sam se posle dve godine vratio kući, u klub gde sam prošao sve mlađe selekcije. Osećaj… »
Dobro poznato lice na Marakani: Zvezda predstavila novo pojačanje!
Telegraf pre 16 sati
Crvena zvezda je ozvaničila povratak svog nekadašnjeg fudbalera - Nikola Stanković je novo/staro pojačanje crveno-belih. Vezista koji je ponikao u omladinskoj školi kluba potpisao je četvorogodišnji ugovor i preuzeo dres sa brojem 24. - Drago mi je što… »
Vesti dana »

Masakr u poslovnoj zgradi u Njujorku, ovo je ubica! Uleteo unutra sa puškom u ruci, prvo usmrtio policajca i nastavio sa rafalnom paljbom (foto, video)
Kurir pre 35 minutajoš 21 povezana

Maskirani ljudi i policija upali u Univerzitet u Novom Pazaru
BBC News pre 16 minutajoš 16 povezanih

Ukrajinski zvaničnici: Najmanje 20 poginulih u noćašnjim ruskim napadima
Beta pre 16 minutajoš 20 povezanih

Republički hidrometeorološki zavod izdao upozorenje za područje Srbije na obilne padavine! RHMZ upozorenje
Volim Zrenjanin pre 50 minutajoš 12 povezanih

Oblačno i svežije, mestimično sa pljuskovima i grmljavinom, temperatura do 28
Glas Zapadne Srbije pre 1 satjoš 10 povezanih