Повезане вести
Џака прелази у Сандерленд
Спортски журнал 28.07.2025
Џака ће бити осмо појачање Сандерленда овог лета, након што су у клуб већ стигли Енцо Ле Фе, Хабиб Дијара, Ноа Садики, Рејнилдо Мандава, Шемсдин Талби и Симон Адингра. Швајцарски фудбалер Гранит Џака (32) ускоро ће постати… »
Мурињо долази у Србију по голмана: На помолу милионски уговор
Курир 28.07.2025
Фудбалски клуб Фенербахче жели да доведе у своје редове Вељка Илића (22), голмана ТСЦ-а. Према писању италијанског спортског новинара Лоренца Лепоре, тим тренера Жозеа Муриња би купио Илића овог лета, али би га оставио у клубу… »
Званично - Звезда вратила своје дете!
Спортске.нет 28.07.2025
Као што је и најављено Црвена звезда је данас озваничила повратак НИколе Станковића. Момак рођен у Врњачкој Бањи 2003. године вратио се на "Маракану" после две године проведене у Чукаричком, а Звезда је за његов трансфер… »
Жозе Мурињо доводи српског голмана из Суперлиге за 1.000.000 евра, зарађује и Звезда!
Телеграф 28.07.2025
Велика вест нам стиже из Турске, где је Жозе Мурињо након прецртавања Огњена Мимовића, као и одлазака Душана Тадића и Филипа Костића, одлучан да доведе новог Србина. У питању је чувар мреже ТСЦ-а Вељко Илић. Како италијански… »
Џака поново у Премијер лиги – уместо борбе за титулу у Немачкој, изабрао борбу за опстанак у Енглеској
Нова 28.07.2025
Гранит Џака, швајцарски фудбалер, поново ће заиграти у Премијер лиги, овог пута у дресу Сандерленда, који је новајлија у елитном рангу. Како је пренео Фабрицио Романо, најпознатији фудбалски инсајдер, Џака је отпутовао у… »
Станковић нови играч Звезде: Кад сам одлазио сањао сам да ћу једног дана да се вратим
Спортски журнал 28.07.2025
Никола је са Црвеном звездом потписао четворогодишњи уговор и носиће дрес са бројем 24. Никола Станковић нови је играч Црвене звезде, саопштио је данас београдски клуб, преноси Тањуг. Станковић (22) је са Црвеном звездом… »
Брђани се опростили од станковића: Оставио је велики траг на Бановом брду, Чукарички му послао моћну поруку!
Курир 28.07.2025
Фудбалски клуб Црвена звезда ангажовао је овог понедељка ново појачање. Дрес актуелног шампиона Србије наредне сезоне ће носити доскорашњи фудбалер Чукаричког Никола Станковић. Он је данас потписао уговор са клубом у који је… »
Званично - црвена звезда довела ново појачање! Пао потпис на Маракани!
Курир 28.07.2025
Ново појачање Црвене звезде је Никола Станковић! Он је потписао уговор са клубом у који је поникао на четири године и задужио дрес са бројем 24. Радује се Станковић дебитантском наступу на европској сцени. - Драго ми је што сам… »
Албански провокатор има нови клуб! Џака напушта Немачку и враћа се у Енгеску, сада облачи црвено-бели дрес!
Курир 28.07.2025
Швајцарски фудбалер Гранит Џака (32) ускоро ће постати нови фудбалер Сандерленда, који се договорио са Бајер Леверкузеном око трансфера вредног 13 милиона фунти, уз додатна четири милиона кроз бонусе, пренео је данас Би Би Си… »
Звездин нови-стари бек: "Доста сам квалитетнији"
Б92 28.07.2025
Нови-стари фудбалер Црвене звезде Никола Станковић изнео је прве утиске по повратку у Љутице Богдана. Станковић је након две сезоне у Чукаричком одлучио да се врати у Звезду и потпише четворогодишњи уговор. "Драго ми је што сам… »
Црвена звезда довела Николу Станковића: Постао најбољи бек Суперлиге, па опет обукао црвено-бело
Мондо 28.07.2025
Црвена звезда је завршила још једна важан посао овог лета. Већ неколико дана се причало о трансферу, а сада је јасно да је нови десни бек у тиму Владана Милојевића досадашњи играч Чукаричког, Никола Станковић (22). Пре две… »
Никола Станковић стигао у Црвену звезду
Еуроневс 28.07.2025
Никола Станковић нови је играч Црвене звезде, саопштио је данас београдски клуб. Он је потписао четворогодишњи уговор и носиће дрес са бројем 24. Нови десни бек је поникао у Омладинској школи Црвене звезде, а претходне две… »
Никола Станковић нови фудбалер Црвене звезде
Политика 28.07.2025
Српски фудбалер Никола Станковић нови је играч Црвене звезде, саопштио је данас београдски клуб. Станковић (22) је са Црвеном звездом потписао четворогодишњи уговор и носиће дрес са бројем 24. Он је поникао у Омладинској школи… »
Звезда вратила своје дете - Никола Станковић четири године на "Маракани"
РТС 28.07.2025
Црвена звезда је потписала четворогодишњи уговор са Николом Станковићем, играчем из свог омладинског погона. Никола Станковић је рођен у Врњачкој Бањи 24. априла 2003. године. Поникао је у омладинској школи Звезде и током… »
Повратак: Станковић потписао за Звезду
Спорт клуб 28.07.2025
Никола Станковић је и званично повратник у Црвену звезду, потписао је уговор на четири године. Стигао је као појачање на позицији десног бека, Црвена звезда ће га платити Чукаричком 500.000 евра. Станковић је Звездино дете… »
Никола Станковић у црвеној Звезди: Потписао уговор на четири године
Дневник 28.07.2025
Ново појачање црвено-белих је Звездино дете Никола Станковић који је потписао уговор на четири године и задужио дрес са бројем 24. - Драго ми је што сам се после две године вратио кући, у клуб где сам прошао све млађе селекције… »
Звезда довела појачање, Станковић опет на Маракани: „Сањао сам да се вратим – у најбољим сам годинама, могу да одговорим на…
Нова 28.07.2025
Никола Станковић је ново појачање Црвене звезде. Он је дете клуба са Маракане, а сада је потписао уговор на четири године и задужио дрес са бројем 24. Станковић је током првог мандата у Звезди забележио 18 наступа и постигао два… »
Звезда вратила своје "дете" и добила десног бека!
Б92 28.07.2025
Српски фудбалер Никола Станковић вратио се у Црвену звезду, у којој је и поникао. Станковић, члан "класе 2003", напустио је "Маракану" пре две године и отишао у Чукарички, где је постао један од најбољих играча. Овај десни бек… »
Звезда све јача! После Марка Арнаутовића, стигао је и - он! (фото)
Вечерње новости 28.07.2025
Најновије вести из ФК Црвена звезда обрадоваће "делије". ФОТО: ФК Црвена звезда Ево како је о новом десном беку јавност обавестио клуб са Маракане: - Драго ми је што сам се после две године вратио кући, у клуб где сам прошао… »
Добро познато лице на Маракани: Звезда представила ново појачање!
Телеграф 28.07.2025
Црвена звезда је озваничила повратак свог некадашњег фудбалера - Никола Станковић је ново/старо појачање црвено-белих. Везиста који је поникао у омладинској школи клуба потписао је четворогодишњи уговор и преузео дрес са… »
Вести дана »
Временска прогноза за среду, 12. новембар: Ујутру мраз и магла током дана претежно сунчано
Бета пре 48 минутајош 1 повезана
И ученици две нишке гимназије сутра бојкотују наставу у знак подршке Дијани Хрки
Данас пре 2 сатајош 1 повезана
Спанулис после "тужног" пораза од Партизана погледао новинара у очи: "Зато сам освајао Евролиге и титуле..."
Телеграф пре 52 минутајош 2 повезане