Povezane vesti
„Propatila sam svaku njegovu vezu i pomirila se s tim da nije moj“: Katarina iskreno o raskidu i ljubavi sa Darkom Lazićem
Nova 28.07.2025
Katarina i Darko Lazić uživaju u brakum u kom su dobili ćerkicu Srnu. Darko Lazić je sa Katarinom bio u vezi pre 15 godina, ali su se razišli. On se, potom, oženio Anom Sević i sa njom dobio ćerku Lorenu, a potom je bio veren sa Marinom Gagić sa kojom… »
"Propatila sam, pomirila sam se sa tim da nije moj": Katarina iskreno o odnosu sa Darkom Lazićem
Blic 28.07.2025
Supruga Darka Lazića, Katarina Lazić progovorila je o odnosu sa pevačem i njihovoj vezi od pre 15 godina. Darko Lazić i njegova supruga Katarina su pre 15 godina bili u vezi, a onda su raskinuli. Pevač se nakon toga oženio sa Anom Sević sa kojom je dobio… »
"Sve vreme sam znala da je on pravi, ali je imao toliko žena..." Katarina Lazić iskreno progovorila: Živela sam život i nisam…
Kurir 28.07.2025
Supruga Darka Lazića, Katarina Lazić progovorila je o odnosu sa pevačem i njihovoj vezi od pre 15 godina. Darko Lazić i njegova supruga Katarina su pre 15 godina bili u vezi, a onda su raskinuli. Pevač se nakon toga oženio sa Anom Sević sa kojom je dobio… »
Vesti dana »
UKRAJINSKA KRIZA Tramp odobrio plan za mir između Rusije i Ukrajine; Peskov: Posao koji mora da prethodi sastanku Putina i Trampa još nije obavljen
RTV pre 38 minutajoš 7 povezanih
Tramp potpisao zakon o objavljivanju Epstinovih dosijea, potpisivanje "dugo trajalo"
RTV pre 23 minutajoš 9 povezanih