Повезане вести
Вучић у гостима код Томе у Бајчетини
Глас Шумадије 28.07.2025
Александар Вучић, председник Србије и члан СНС-а, боравио је у посети Томиславу и Драгици Николић у селу Бајчетина код Крагујевца, пише Безцензуре.рс. Вучић је фотографију из посете бившем председнику Србије и оснивачу странке, и… »
Вучић у Бајчетини код Николића: Посета са политичком позадином?
Сербиан Невс Медиа 28.07.2025
Председник Србије и члан СНС-а, Александар Вучић, посетио је Томислава и Драгицу Николић у њиховом дому у Бајчетини код Крагујевца. Вучић је на друштвеним мрежама објавио фотографију из посете бившем председнику Србије и… »
Вучић код политичког оца на ручку: Да ли се Тома Николић враћа у политички живот после 8 година?
Недељник 28.07.2025
Председник Србије Александар Вучић посетио је свог заборављеног политичког оца Томислава Николића на ручку у његовом породичном дому у Бајчетини код Крагујевца и то објавио на свом Инстаграм профилу. “Тома, Драгица и ја у… »
„Тома, Драгица и ја у Бајчетини“: Вучић посетио Николиће и „уживао у ђаконијама“
Нова 28.07.2025
Председник Србије Александар Вучић посетио је данас бившег председника Томислава Николића и његову супругу Драгицу у селу Бајчетина код Крагујевца. „Тома, Драгица и ја у Бајчетини. Срећан што сам могао да чујем много мудрих… »
(Фото) "Тома, Драгица И ја у Бајчетини": Вучић посетио бившег председника и прву даму: "Срећан сам што сам могао да чујем…
Блиц 28.07.2025
Председник Александар Вучић посетио је данас у Бајчетини Томислава Николића, бившег председника Србије и његову супругу Драгицу. Вучић је поделио на Инстаграму фотографију са ручка у породичној кући Николића. - Тома, Драгица и… »
"Прасе је стигло нешто касније": Вучић посетио Томислава Николића у Бајчетини (Фото)
Мондо 28.07.2025
Председник Србије Александар Вучић данас је посетио некадашњег председника Србије Томислава Николића и његову супругу Драгицу у Бајчетини. Вучић је са њима ручао, а фотографију је објавио на свом профилу на Инстаграму. "Тома… »
(Фото) "уживам у ђаконијама које је Драгица приредила" Вучић посетио Тому Николића и бившу прву даму
Дневник 28.07.2025
Председник Александар Вучић посетио је данас у Бајчетини Томислава Николића, бившег председника Србије и његову супругу Драгицу. Вучић је поделио на Инстаграму фотографију са ручка у породичној кући Николића. - Тома, Драгица и… »
Вучић посетио Томислава Николића: "Срећан што сам могао да чујем много мудрих савета"
Телеграф 28.07.2025
Председник Србије Александар Вучић посетио је некадашњег председника Србије Томислава Николића и његову супругу Драгицу у Бајчетини. Вучић се тим поводом огласио на Инстаграму. "Тома, Драгица и ја у Бајчетини. Срећан што сам… »
Вести дана »
Почиње пријава нелегалних објеката, дигитална платформа отворена у 4.00 - какав је поступак
Н1 Инфо пре 37 минутајош 14 повезаних
Русија наставила нападе током преговора САД и Украјине о мировном плану
BBC News пре 37 минутајош 14 повезаних
Никола Јокић срушио рекорд Мајкла Џордана: Кад је дошао из Сомбора, нико није ово ни помислио
Мондо пре 51 минутајош 17 повезаних
Нови рат земаља које је Трамп "помирио"! Краљевска војска дигла борбене авионе, испаљене ракете, има мртвих, родитељи у паници трче по децу у школу (видео)
Курир пре 2 минутајош 10 повезаних
Ако се "машина" циклона смири у Америци, у Србију долази ледени удар! Од ове крсне славе креће ледена зима
Ало пре 7 минутајош 9 повезаних