Povezane vesti

Vučić u gostima kod Tome u Bajčetini

Vučić u gostima kod Tome u Bajčetini

Glas Šumadije pre 13 sati
Aleksandar Vučić, predsednik Srbije i član SNS-a, boravio je u poseti Tomislavu i Dragici Nikolić u selu Bajčetina kod Kragujevca, piše Bezcenzure.rs. Vučić je fotografiju iz posete bivšem predsedniku Srbije i osnivaču stranke, i njegovoj supruzi objavio… »
Vučić u Bajčetini kod Nikolića: Poseta sa političkom pozadinom?

Vučić u Bajčetini kod Nikolića: Poseta sa političkom pozadinom?

Serbian News Media pre 15 sati
Predsednik Srbije i član SNS-a, Aleksandar Vučić, posetio je Tomislava i Dragicu Nikolić u njihovom domu u Bajčetini kod Kragujevca. Vučić je na društvenim mrežama objavio fotografiju iz posete bivšem predsedniku Srbije i osnivaču SNS-a, uz poruku da je… »
Vučić kod političkog oca na ručku: Da li se Toma Nikolić vraća u politički život posle 8 godina?

Vučić kod političkog oca na ručku: Da li se Toma Nikolić vraća u politički život posle 8 godina?

Nedeljnik pre 15 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetio je svog zaboravljenog političkog oca Tomislava Nikolića na ručku u njegovom porodičnom domu u Bajčetini kod Kragujevca i to objavio na svom Instagram profilu. “Toma, Dragica i ja u Bajčetini. Srećan što sam… »
„Toma, Dragica i ja u Bajčetini“: Vučić posetio Nikoliće i „uživao u đakonijama“

„Toma, Dragica i ja u Bajčetini“: Vučić posetio Nikoliće i „uživao u đakonijama“

Nova pre 15 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetio je danas bivšeg predsednika Tomislava Nikolića i njegovu suprugu Dragicu u selu Bajčetina kod Kragujevca. „Toma, Dragica i ja u Bajčetini. Srećan što sam mogao da čujem mnogo mudrih saveta od predsednika… »
(Foto) "Toma, Dragica I ja u Bajčetini": Vučić posetio bivšeg predsednika i prvu damu: "Srećan sam što sam mogao da čujem…

(Foto) "Toma, Dragica I ja u Bajčetini": Vučić posetio bivšeg predsednika i prvu damu: "Srećan sam što sam mogao da čujem…

Blic pre 16 sati
Predsednik Aleksandar Vučić posetio je danas u Bajčetini Tomislava Nikolića, bivšeg predsednika Srbije i njegovu suprugu Dragicu. Vučić je podelio na Instagramu fotografiju sa ručka u porodičnoj kući Nikolića. - Toma, Dragica i ja u Bajčetini. Srećan što… »
(Foto) "uživam u đakonijama koje je Dragica priredila" Vučić posetio Tomu Nikolića i bivšu prvu damu

(Foto) "uživam u đakonijama koje je Dragica priredila" Vučić posetio Tomu Nikolića i bivšu prvu damu

Dnevnik pre 16 sati
Predsednik Aleksandar Vučić posetio je danas u Bajčetini Tomislava Nikolića, bivšeg predsednika Srbije i njegovu suprugu Dragicu. Vučić je podelio na Instagramu fotografiju sa ručka u porodičnoj kući Nikolića. - Toma, Dragica i ja u Bajčetini. Srećan što… »
"Prase je stiglo nešto kasnije": Vučić posetio Tomislava Nikolića u Bajčetini (Foto)

"Prase je stiglo nešto kasnije": Vučić posetio Tomislava Nikolića u Bajčetini (Foto)

Mondo pre 17 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je posetio nekadašnjeg predsednika Srbije Tomislava Nikolića i njegovu suprugu Dragicu u Bajčetini. Vučić je sa njima ručao, a fotografiju je objavio na svom profilu na Instagramu. "Toma, Dragica i ja u Bajčetini… »
Vučić posetio Tomislava Nikolića: "Srećan što sam mogao da čujem mnogo mudrih saveta"

Vučić posetio Tomislava Nikolića: "Srećan što sam mogao da čujem mnogo mudrih saveta"

Telegraf pre 16 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetio je nekadašnjeg predsednika Srbije Tomislava Nikolića i njegovu suprugu Dragicu u Bajčetini. Vučić se tim povodom oglasio na Instagramu. "Toma, Dragica i ja u Bajčetini. Srećan što sam mogao da čujem mnogo mudrih… »

Vesti dana »