Povezane vesti
"Tata joj je kupio vilu, a ja apartman" Bivša zadrugarka rodila dete 20 godina starijem partneru, a ćerku za prvi rođendan…
Kurir 28.07.2025
Bivša rijaliti učesnica Sofija Una Manić proslavila je ćerkin prvi rođendan, a za svoju naslednicu roditelji nisu štedeli novac. Sofija Una Manić je prošle godine rodila ćerku Iskru, a sada je priznala kako je devojčici otac kupio luksuznu nekretninu. -… »
"Tata joj je kupio vilu, a ja apartman": Bivša Zadrugarka iznenadila poklonom za ćerkin prvi rođendan: "Dobila je i svoj…
Blic 28.07.2025
Bivša rijaliti učesnica Sofija Una Manić proslavila je ćerkin prvi rođendan, a za svoju naslednicu roditelji nisu štedeli novac. Sofija Una Manić je prošle godine rodila ćerku Iskru, a sada je priznala kako je devojčici otac kupio luksuznu nekretninu. -… »
Vesti dana »
Protest na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu zbog otkaza Jeleni Kleut: "Moramo odbraniti univerzitet"
Insajder pre 28 minutajoš 25 povezanih
Evropski lideri napravili tajni čet u kojem ogovaraju Trampa: Spremaju plan B, a u grupi je i Zelenski
Mondo pre 1 satjoš 34 povezane
Poslanici opozicije kritikuju izmene pravosudnih zakona, Mrdić smatra da su u interesu građana
Beta pre 1 satjoš 21 povezana
"Ja tu koleginicu..." Mina Kostić brutalno odgovorila Sandri Rešić: Spomenula i njenog oca
Kurir pre 18 minutajoš 24 povezane